- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.741
Amin canım kısmet böyleymiş.canım senin için çok büyük bir şoktur yaşadığın ama derler ya gelen kısmetiyle gelir diye.belki senin için böylesi çok daha iyi olur...o ufacık şey şimdi senin içinde hayata tutunmaya çalışıyor sende ona sevginle destek vermelisin.
inşallah Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip eder...
yok kız ben hızlı değilimde benim yumurtalar hızlı çıktı kapıvermişler hemen:) Evet canım Allah tan ağır bi işim yok.aaaaaa ilk bebişş haberi gelmişşşş esracımm gerçekten çok hızlısın bebişimm:)) gözünaydınn kızzz üzülme sakınnnn çalışıyorsan bi işine engel olacak ama onuda halledersin ne yapacaksın kısmettt hayırlı olur inşallahh...
Öyle tabi buketçim bunlarıda düşünüyorum bi yandan ama üzüntü sevinç şaşkınlık biarada hepsi:)canım süper bir haber bu sevinmelisin bence annesi belli babası belli çocuk sahibi olamayan o kadar çok tanıdığım var ki uğraşıp isteyip olmasaydı daha çok üzülürdün şükret benceki Allah seni anneliğe laik görmüş
Amin tatlım bakalım bunları zamanla yaşıcağım sanırım. Canım düğünden önceki ay hapa başlamıştım ama beni çok kötü etkiledi bırtaktım eşim korunuyodu. Diyorumya aslında doğru düzgün bişey yapmadık. o gün benim tam yumurtlama dönemime denk gelmiş canım. Ben hatta tedirgin oldum ertesi gün hapı falan alalım dedim ama balayına falan gidince kaldı aslında yolda eczane önünde durduk alalım diye ama giripte almadık sonra otelin orda bulduk gene girip almadık nedenide yok yani ama olucağı varmış diyorum artık.Esracım anneliği anne olduğun zaman anlarsın şuan beklemediğin için net bakamıyorsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım
erkende olsa geçte olsa senin parçan zamanla alışacaksın karnında gezdiğinde kocana bak oynuyor diyeceksin hissetmediğin an tedirgin olacaksın bunları zamanla yaşayacaksın ablamdan biliyorum bunları üzülme buda allahın taktiri korunduğuna rağme hamile olman taktir denilir ancak .. Ben sevndim ikinciye teyze olurum kız ....
Ilaç ile mi korunuyordun ...
Amin canım bende öyle diyorum hayırlısı böyleymiş.Esracım hayırlısı olsun tatlım.. bunda utanılacak birşey yokki hayırlısı böyleymiş Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah arkadaşım :)
Kucağına alıncada herşeyi unutur iyiki olmuşsun dersin merak etme :)
Daha bir ay olmamış hemen belli oluyor mu acaba
günaydın kızlar... bana bi akıl verin ya nişanlım iyice sıkıntıdan kafayı yedi.hiç bir şey düzügn gitmiyor.düğünüm bu hafta sonu yardım edinnn......
günaydın kızlar... bana bi akıl verin ya nişanlım iyice sıkıntıdan kafayı yedi.hiç bir şey düzügn gitmiyor.düğünüm bu hafta sonu yardım edinnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?