2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende ona şaşırdım ama düğünden önce regl olduysa belli oluyordur :)
Esrayla düğünlerimizin arası 1 gün.. bende dün regl oldum mesela

Şimdilik Allah korusun diyelim diyyymiii denizim :) Ama vakti gelince istiyoruz tabiki hepimiz ama 1 sene sonra falan inşallah

Iyi akşamalr olur mu oplur mu derken oldu bende ufaktan kaçayım dışarıdada işim var kart felan yatırmam lazım görüşürük yarın dinamik olsun herkessssssssssssss

enee yalnız kalmışım :/ bebiş hayırlı olsun efendim, sağlıkla doğsun huzur versin inşallah ailenize.. üzülme, hatunların dediği gibi, korunmanıza rağmen size kısmet varmış, çıkmış, bir de aylarca yıllarca uğraşıp bebeği olamayanları düşün :/ şimdi dikkat etmen gereken şeyler çok fazla :) sürekli gülümsemelisin mesela :) ufaklık hissedecektir annesini :)

Amin canım kısmet böyleymiş.
yok kız ben hızlı değilimde benim yumurtalar hızlı çıktı kapıvermişler hemen:) Evet canım Allah tan ağır bi işim yok.
Öyle tabi buketçim bunlarıda düşünüyorum bi yandan ama üzüntü sevinç şaşkınlık biarada hepsi:)
Amin tatlım bakalım bunları zamanla yaşıcağım sanırım. Canım düğünden önceki ay hapa başlamıştım ama beni çok kötü etkiledi bırtaktım eşim korunuyodu. Diyorumya aslında doğru düzgün bişey yapmadık. o gün benim tam yumurtlama dönemime denk gelmiş canım. Ben hatta tedirgin oldum ertesi gün hapı falan alalım dedim ama balayına falan gidince kaldı aslında yolda eczane önünde durduk alalım diye ama giripte almadık sonra otelin orda bulduk gene girip almadık nedenide yok yani ama olucağı varmış diyorum artık.
Amin canım bende öyle diyorum hayırlısı böyleymiş.
Daha bir ay olmamış hemen belli oluyor mu acaba

Evet canım hemen belli oldu yani şu an 3 haftalık bana göre ama tıbben 5 hafta 6 günlükmüş önceki ay adet olduğun ilk güne göre hesaplıyolar. bu gebelik testlerinde çıkıyo hemen adetin bir gün bile gecikse çıkıyomuş sadece doktor ultrasanda göremiyo çok ufak olursa ben bugun gittim doktora çok küçük gebelik kesesi gözüküyo sadece önümüzdeki hafta tekrar gel bakalım dedi doktor.

İyi akşamlar Buket iyi akşamlar Pelin nasılsınız?Aysuncumm dügününün süperr geçmesine sevindim en kısa zamanda resimlerini de bekliyoruz bu arada topicimizin ilk bebek haberi gelmil hayırlı olsun

Günaydın şekerciklerim....
Çok güzel bir gün geçirmenizi dilerim...
Kandiliniz mübarek olsun ayrıca...
Bütün dualarınız kabul olur inşallah...

günaydın kızlar günaydın sonbahar tam sana günaydın diyecektim baktım gitmişsin

günaydın kızlar... bana bi akıl verin ya nişanlım iyice sıkıntıdan kafayı yedi.hiç bir şey düzügn gitmiyor.düğünüm bu hafta sonu yardım edinnn......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…