2011 gelin adayları buyrun sohbete

Gel zaman geç zaman hadi şekerim açın bir muhabbet de konuşak hepniiz uyuyorsunz ya patlıyorum ben dıkıntıdan iş fean yapmıyorum pretestooooooooooooooooo

saol cnm nasipse eylülde düğünüm var ama cok tedirgınım ne yapacagımı bılmıyorum nişanlımla aram elhamd.ii ama annesi herseye karısıyor ve ben bu olaydan cok rahatszm

yani ille zaten arada bir paraz,tlik çıkartacaklar ayni binadamı oturacaksız eviniz yakın mı vede ne kadar süredir nişanlısın ne gibi konularda karışıyor mesela??????????

Benim eşim beni suratsız görmesin sakın çok bu duruma sinir olur işi gücü bırakıp onunla ilgilenmem ister yanında oturmamı ama duran bulaşıklar laf söyler aa muhtarı çağıralım yapsın der :)) çok ilginç markete gidince sevdiğim çikolatadan sevdiğim şeylerden mutlaka alır süprizleri çoktur yorgunsa çok asabidir barut gibi

benim kocam inat bi de özgüveni cok yüksek
çok esprili ama fazla konuşmayı sevmiyor maalesef

bazen bir soruyu 3-4 kere sormam gerekiyor ki cevap versin....

edacım koç burcumu eşin yoksa bu erkeklerin hepsimi aynı benimkide çok esprilidir. ama çokkonuşmaz. kaç yaşında eşinle aranızda kaç yaş vardı edacım

edacım koç burcumu eşin yoksa bu erkeklerin hepsimi aynı benimkide çok esprilidir. ama çokkonuşmaz. kaç yaşında eşinle aranızda kaç yaş vardı edacım

eşim aslan burcu canım
birçok özelliğini taşıyor ama asla o özelliklere sahip olduğunu kabul etmiyor
bizim aramızda yaş farkı yok ben eşimden 6 ay büyüğüm kübracım

sizde yaş farkı nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…