2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar eşinizle babanızın huyları arasında benzerlik var mı??
ben bazen babamın bir başka kopyasınla evlenmişim gibi hissediyrm kendimi
o kadar çok benzer huyları var ki çok şaşırtıcı
kurdukları cümleler bile bazen aynı oluyor
bende nerdeyse bütün herşeye annemin verdiği ya da vereceği tepkileri veriyrm.

yani ille zaten arada bir paraz,tlik çıkartacaklar ayni binadamı oturacaksız eviniz yakın mı vede ne kadar süredir nişanlısın ne gibi konularda karışıyor mesela??????????

valla cnm ya nişanım nisanda oldu benım aynı bınada oturmayacagız ama 20-25 dak mesafa araba ile ama sımdı benım ısım geregı aynı evde kalıyoruz dun yasayacagımız evı tuttuk esyalar gelıp boya oluncaya kadar ıkı hafta zaman gecer ya dun mesela eve bakıyoruz suraya su odan buraya bu odan anne ben ole ıstemıyorum dıyrum hala dıyo oraya bu su hadı bunlar kucuk seyler dıysn sabır dıyosun evı hangı renge boyayacgıma gelınlıgımın modelıne ya ıyıce sıktı benı bunalttı bıde aynı evde oturyorum bırseyde dıyemıyorum sabır sabır gecen gun benım dedıkodumu yapıydu nısanlıma nerdese yuzugu atacak hale geldım benm tedrgnlıklerım kayınvalıde yuzunden eve bırkac parca esyamı koydm onları kurcalams ayptr hıcmı bırsey gormedın yarın bırgun dıger kendı evımde ne yapar bılmıyorum nısanlımada bırsey dıyemıyrm annesı cok degerlı onun yuzugum vardı kutu ıcınde onu kaldırmıs bır koydugunu bır yerde bulamıyrum yalnız bırsey konusuyo oluyoruz pat olayın ıcınde yalnızda bırakmıyo ne yapacgm nasıl davranacgım kızlar ben evınde de kalıyorum (

eşimle babam sima olarak birbirlerine benziyorlar
geçende oğlunuz mu diye sormuşlar babama
bazı huyları da babama benziyor
bazı hareketleri aynı ama kopyası değil

erkekler bazen yaşlarından fazla olgunluk gösteriyorlar bazılarıda büyüsede çocuk kalıyor. benim annem babamdan 3 yaş büyük ama uyumlular hamdolsun. bizim eşimle aramızda 8 yaş var ama görüntü olarakta kafa olarakta yaşıt gibiyiz.

ben pek benzer yanlarını göremeidm canım.

doğruyu söylemek gerekirse eşim bazı konularda benden daha olgun davranıyor daha mantıklı düşünüyor ama bazı konularda gerçekten daha olgunlaşmaya ihtiyacı var, eleştiri kabul etmiyor mesela o konuda kendini geliştirmeli

şimdilik çok şükür birbirimizi dengeliyoruz

tip olarak hiç benzemiyorlar ama huy olarak aynısı
oturması kalkması konuşması
konulara verdikleri cevaplar
mesela babam bişiy dinlerken çok dikkatsizdir
bişiy anlatırım o an için tamam der
sonra ne demiştin der.ve ben bu huyuna sinir olurdum
sen beni dinlemiosun baba dikkatin hep başka yerde der bide üstüne ağlardım
ay kızlar aynı şeyi eşimde yaşıyrm.
bişiy anlatıyrm tmm aşkım dio
aradan 10 dk geçio aşkım ne demiştin dio
ve o ara beni dinlemediğini anlayınca sinirlerim yerinden oynuo resmen
birde çok dağınık.
eşyaları çekeleştirip duruyo
yok tv kumandası çekmio koltuk engellio çek
yok orta sehpa uzak kaldı çek.
aa tabi birde her koltuğun üstüne bişiy bırakması var
çok çamaşır çıkartıyor.bişiy giyiyor beğenmediyse dürüpte dolaba koyayım yok direk hooopp kirliyee
ama bi bakıyrm aynı özellikler babamda da vardı
anneme yardım edicem diye hep evi dağıtırdı
bende kızardım bırak anne işte yardım etmek istio derdim
yok yok etmesin daha çok dağıtıyor diyince kızardım
ay aynı şeyi ben yapıyrm aşkım mak. boşaltalım dio tmm diom
aboww bi bakıom güllü tabaklar turuncu tabakların altında turuncular beyazların altında. :)))
tmm aşkım diom ben geri kalanını yaparım yorulma sen.
ama kızamıom tabii çok seviom yaa canım benimm.
aşkım depreşti

sen neden aynı evde kalıyorsun
eğerki nişanlına bahsetmesen ileride içine ata ata hastalık sahibi olursun şimdi tepkisini ölç anne ile eş ayırımını ypamazsa gerçekten çok zor olur mutlu olmazsın ne hakla karıştırıyor beni annem bile cüzdanımı getir derim de tutar koca çanyatı getirir kendi evladıyım yani düşün annesinle mi evlencek senle mi aklını başına topla sen daha değerli olman gerekn yerde herkesin kendi annesi kendine değerli şuan sen daha ön planda olmalısın hayatını seninle paylaacak sonuçta konuş needen söylemiyorsun böyle böyle dedi de güzel bir dille yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeden

eşim normalde bana pek yardım etmez . dün akşam eltim çaya gelecekti bende yemekti tatlıydı derken baya oyalandım mutfakta. süpürgeyide oturma odasına koymuştum sadece orayı bir süpürecektim. sonra mutfaktayken bir ses geldi baktım bizimki oturma odasını süpürmüş. şok oldum ilk defa böyle bişey yaptı

bizim de aramızda 4 yaş var bazen benden çok daha olgun oluyor bazense ben ondan büyükmüşüm gibi davranıyor onun deliliklerini toparlıyorum :))

bu arada ben işten çıkıyorum evlendiğim için yolum uzak diye... yerime birini arıyorlardı az önce biri geldi o olacak galiba... bu da çok erken oldu yaa :26:

ben rahata fazla alıştırmıyorum
yapılması gerekenleri yapıyor sağolsun
evlendiğimizden beri hiçbir sabah kalkıp sofrayı kurmadım ne yalan diyim
hep eşim benden önce kalktı.bişiyler hazırladıktan sonra kaldırdı
hakkını yiyemem kocamın.
ama kalkamıyrm istesemde
uykuyu çok seviyrm birde sabahları çok üşüyrm halsiz oluyrm
halimi görünce hastayım sanıo

iş yeri yüzünden teker teker dökülür olduk betülle başladı gidiyor. hayırdır inşallah.

aaa kızlar bi de benim eşim öyle aşkım falan demez
ona göre şeyleri "light"" erkekler söylermiş
bana ya ismimle hitap eder ya hatun der ya da hanım
bazen de bitanem benim diyo
ama onun dışında aşkim, hayatım vs yok

bende aşkım diyemiyorum bana tuhaf geliyo

arada benimkide yapıyor böyle jestler.

ben jest olarak görüyorum arada bir gördüğüm için. ama pazar sabahlar omlet yada ne yapıyorsak ona aittir. değişik tatları seviyor. enterasan şeyler yapıyor.

Arkadaşlar bana da bir yön gösterirseniz cok sevinirim ....

işte konuşmak tatlı dille anlatmak de bunca zaman hayal kurdum de kendimi o beyaz gelinlikle de annen beğenecekmiş bu beni çok üzdü de içinde mutlu olacağımz aşk yuvamızın rengini annen beğenecekmiş de biz neyiz de ben kötü kararlar mı veriyorum nerde eksiğim de de susmaaaa

iş yeri yüzünden teker teker dökülür olduk betülle başladı gidiyor. hayırdır inşallah.

beni bıraksalar çalışırdım da onlar istemedi doğru da bi yandan da iyi oldu dedim hem hazırlıklarımı yapaar hem son ramazanımı evde geçiririm. ağustosta çıkıcaktım bakarsın bulamayız dediler erken astık ilanı ama bu da çok erken oldu evde net var ama pek girebileceğimi sanmıyorum... ben daha hazırlıklarımı anlatıcaktım burada...ay bir garip oldum gelen adayın iyi olduğunu görünce:26:

eşimle tanışmadan önce bana aşkım kelimesi çok çocukça gelirdi. asla kullanmam derdim. sonra bir baktım kullanır olmuşum. hatta bazen işi iyice cıvıtıp aşkitom falan diyoruz birbirimize

bana ismim hariç tatlım yavrum canım hayatım aklına ne gelirse balım kuşum güvercinim bende ismi hariç genelde hepsinden sayıyorm o an ne çıkıyorsa şuan ne diyorsun desen hatılamıyorum o kendiğinden çıkıyor

biz de isimle hitap edemiyoruz alıştık canım, aşkım, bitanem, hayatım vs.. ailelerin yanında demiyoruz o zaman isimle hitap edince garip oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…