2011 gelin adayları buyrun sohbete

benimki güzel bişiyler sölemezse kızıom bide küsüom
genelde kedim der
otururken yanına çağırcaksa gel pisipisipisi dio :)bende şımarıomm
hatunum da der.
insan içinde sadece ismimle hitap eder

cedric varya orda sevdiği kıza üzümlü kekim diyor. eşmde bana onu diyor bazen. en çok bunu seviyorum.

eşimle tanışmadan önce bana aşkım kelimesi çok çocukça gelirdi. asla kullanmam derdim. sonra bir baktım kullanır olmuşum. hatta bazen işi iyice cıvıtıp aşkitom falan diyoruz birbirimize

bizde bebişim diyoruz birbirimize cıvıklık olsun diye
yeni evli arkadaşlarımız var onlar da herkesin icinde birbirlerine kuşuuuuuuuuuum diyolar ya
o da cok kötü

kocam beni severken uzata uzata balıııım, karabiberiiiiim, meleğiiiim, yaramaz kuzuuum der

Son düzenleme:
Geçen gün maya lazım oldu market alışverşini eşim yapmıştı düünden önce kakao da lazım oldu şimdi diyorum ki o yoktur nerden aklına gelsin kakao maya felan ne yapsan diye düşünüyoddum bir baktım mayada almış kakako da ay ne sevindim dedim gelsin iki kere öpeceğim kapıdan gelir glemz yapiştim şaşaırdı biri kakao yerine biri maya yerine hiç aklımın ucundan geçmezdi alması valla çok zeki benim eşim ya maşallah maşallah biraz da az yese çok şişkoladı (((( herkes bize evlilik yaramış diyor utanıyorum ((

bizde bebişim diyoruz birbirimize cıvıklık olsun diye
yeni evli arkadaşlarımız var onlar da herkesin icinde birbirlerine kuşuuuuuuuuuum diyolar ya
o da cok kötü

ayhhh o kadar da değil hemde başkalarının yanında. biz sadece isimle hitap eidyoruz belki canım bazen.

bende kaçar kızlar. öpüyorum hepiniziii

Bende kaçar canım kargom var hzırlar çıkarım ibş. Görüşürüz bol bol dualrınızda bizede yer verin öptüm hayırlı akşamalr ve kandiller kızlar

benim aşkımda aslan burcu

benim aşkımda bana güzel aşkım yada prensesim diyor genelde bende ona kıymetlim dünya harikam huzur depom diyorum

Son düzenleme:

cok saol cnm ama onu cok sevıyorum armızın tekrar annesı tarafından acılmasını ıstemıyorum daha barısalı bır gun oldu benım korkum acaba evlenıncede bole karısabılırmı zaten sınır oldugumu tavrımı göstermye calısıyorum ama acaba sımdı sırasımı yoksa bıraz zaman gecsın mı onu düşünüyorum bu işler cok zormus benım annem agzını acıp daha ne yaptınız dıye sormadı bıze dusen ne ıse yaptı kenara cekıldı

2.sıradayım inanamıyorum

bugün ayaklarıma kara sular indi..
karacanın su takımını aldım..
salon sehpaları için bir takım..
gümüşlük için 3 parça gümüş..
evime perdeler aldım..
kirli sepeti,ütü masası çamaşırlık,kettle,sabun sepeti,deterjan kutusu,bıçak seti,havlu peçetelik,cam çaydanlık ( osmanlı ocaklı ) ... daha var mı bilemiyorum..

ama yorgunluktan öldüm yaa..
geçse şu telaşta kurtulsam

2. lik banada nasip olur mu acaba:) oo bayağı işi halletmişsin tatlı keşke fotoğraf çekseydin su takımımı bende almadım nasıl birşey aldın merak ettim

iyi günlerde kullan Dilekcim bende bugün Karacadan günlük kullanım için çay bardagı takımı aldım 39 tldi ama su takımları çok güzeldi hele yemek takımınla uyumluysa güzel olur ama ben su takımı almıyacam vitrin almayacagım için gerek yok

geldim şekerim netten elektrikli süpürge araştırması yapıyorum bir o kaldı elektrikli almadığım sen ne kullanıyorsun memnun musun?

biraz geç yazıyorum ama ancak geldim, bence süpürgesi olmayan herkes dikkatli okumalı bunu;

sakın ha sulu yada toz torbalı makina almayın :/ toz torbası için sürekli para veriliyor sanırım, sulu da berbat kokuyor, 3-4 yıl önce annemler ihlasın halı yıkamalı olanından aldılar ama berbat ötesi bir koku yayıyor 10 dakikada :/ bide özel damlalarından vermişlerdi ama hiç bir işe yaramıyor, ben de arnica bora ya çok heveslenmiştim kolay çıkıyor falan diye ama o ara carrefourda çalışıyodum ve bi kampanya denk geldi, 300 liraya fakir cyclone max mı ne ondan aldım, 150 lira puan vermişti yani 150 ye geldi birde ayrıca her alan müşteriye soruyordum nasıl kullandınızmı falan, 1 kişi berbat dedi meğer başka makina sanmış o hatlar karışmış :) müşteri hizmetlerindeki kızlara sordum gittim fakirin bayisine sordum(marmara forumda) bana 400 lira dedi aynı makinaya, carrefourun sattığı fiyata bizim bölümler satın bile alamıyor dediler, daha sonra tabi 200 liraya 170liraya da gördüm ama makine çok güzel, toz torbası da yok suyla uğraşma derdi de yok, çekiş gücü 3000watt ve açıp denedim bozuk olursa çeyizime koyucam sonuçta, deydi valla verdiğim paraya...

bide annem şöyle demişti, çok ilgimi çekti, unutmadım :)

"bizim zamanımızda fakir almak hayaldi"

aslında selinemre de vardı oda erkenden hamile kalmıştı. gitti ve daha gelmedi neden acaba.
böyle bırakmasalar ya . keşke haber verseydi daha gelmeyeceğini söyleseydi. insan merak eidyor

gül gül bi hal oldum yahu nişanlım emre ben selin ama hamile falan kalmadım ben hatta nişanlım çok usludur, denemeye kalksa zaten merdane iner kafasına :))

birde, spicy_ düğün kardeşi olucaz :)) aynı gün olacak seninkide kesinleşirse:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…