- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #79.961
bana ismim hariç tatlım yavrum canım hayatım aklına ne gelirse balım kuşum güvercinim bende ismi hariç genelde hepsinden sayıyorm o an ne çıkıyorsa şuan ne diyorsun desen hatılamıyorum o kendiğinden çıkıyor
eşimle tanışmadan önce bana aşkım kelimesi çok çocukça gelirdi. asla kullanmam derdim. sonra bir baktım kullanır olmuşum. hatta bazen işi iyice cıvıtıp aşkitom falan diyoruz birbirimize
bizde bebişim diyoruz birbirimize cıvıklık olsun diye
yeni evli arkadaşlarımız var onlar da herkesin icinde birbirlerine kuşuuuuuuuuuum diyolar ya
o da cok kötü
eşim aslan burcu canım
birçok özelliğini taşıyor ama asla o özelliklere sahip olduğunu kabul etmiyor
bizim aramızda yaş farkı yok ben eşimden 6 ay büyüğüm kübracım
sizde yaş farkı nasıl?
bizde bebişim diyoruz birbirimize cıvıklık olsun diye
yeni evli arkadaşlarımız var onlar da herkesin icinde birbirlerine kuşuuuuuuuuuum diyolar ya
o da cok kötü
kocam beni severken uzata uzata balıııım, karabiberiiiiim, meleğiiiim, yaramaz kuzuuum der
işte konuşmak tatlı dille anlatmak de bunca zaman hayal kurdum de kendimi o beyaz gelinlikle de annen beğenecekmiş bu beni çok üzdü de içinde mutlu olacağımz aşk yuvamızın rengini annen beğenecekmiş de biz neyiz de ben kötü kararlar mı veriyorum nerde eksiğim de de susmaaaa
gokce07,kradese+,gereksizce+,spicy_+,daisyrose+,caffelatte+,akasya22+,zyv,sonbahar14+,gzdgn,ozlmygt,evvremm,esraass,
HERKESE İYİ AKŞAAMLAAARRRRR
2.sıradayım inanamıyorum
bugün ayaklarıma kara sular indi..
karacanın su takımını aldım..
salon sehpaları için bir takım..
gümüşlük için 3 parça gümüş..
evime perdeler aldım..
kirli sepeti,ütü masası çamaşırlık,kettle,sabun sepeti,deterjan kutusu,bıçak seti,havlu peçetelik,cam çaydanlık ( osmanlı ocaklı ) ... daha var mı bilemiyorum..
ama yorgunluktan öldüm yaa..
geçse şu telaşta kurtulsam
geldim şekerim netten elektrikli süpürge araştırması yapıyorum bir o kaldı elektrikli almadığım sen ne kullanıyorsun memnun musun?
aslında selinemre de vardı oda erkenden hamile kalmıştı. gitti ve daha gelmedi neden acaba.
böyle bırakmasalar ya . keşke haber verseydi daha gelmeyeceğini söyleseydi. insan merak eidyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?