2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet en iyisi öle demek. bide bu tarz şelerde ben tırsağın tekiyimdir. (

Bende aynı öleyim canım yaa.. sabah eşimi işe gönderdikten sonra tekrar gidip yatamıyorum gündüz olmasına rağmen korkuyorum yatakta tek olmaya...Bide sanırım anlatılanlar şu yeni gelinin 40 gün muhabbeti çok etkiledi sanırım beni (

Aslıcım bizde yaşadık canım bu tarz "göz yanılgılarını" fazla düşünmeden hemen icinden dua okumaya başla ve kübranın da dediği gibi bence zaten dikkat ediyorsundur abdestli olmaya özen göster.
bana da cok oluyordu ama artık yok denecek kadar az

tünaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz bütün duaları kabul etsin. Aslı cım hoşgeldin sende tekrar aramıza faceden görmüştüm bende fotolarını maşallah herşey çok güzel olmuş yüzünüzden belli canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin

Esracıııım
dün kızlardan duydum hamileymişsin
Hayırlı uğurlu olsun canım benim nasıl hissediyosun kendini

Buketçim benimde süpürgem arnica bora suu süpürge ve ben çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim için tek eksi yani biraz fazla gürültülü çalışıyo ama onada katlanıyosun zaten bütün süpürgelerde belli bi ses oluyo. Koku meselesine gelincede hiç öyle bişey yok canım yani benimkinde hiç koku yapmadı. Hatta bikere eşim süpürmüştü evi o bırakmış kovada suyuyla beraber ben ertesi gün yıkadım kovayı birgün beklemesine rağmen yinede koku yoktu. Ayrıca yıkaması kullanması da çok pratik hemn içindeki pis suyu boşaltıyosun bi suya tutuyorum akıtıyorum o kadar canım.

Aa sen duymamışmıydın Edacımm Öyle valla hamileymişim :) Alışmaya ve kabullenmeye çalışıyorum bu durumu işte hala çok şaşkınım

tarifi zor bir duygudur eminim canım. Demekki Allahın takdiri böyleymiş
güzel ve keyifli bir hamilelik dönemi geçirirsin Inşallah

edacım kübranın verdiği linke bakarmısın katılıyormusun sende koku oluyor mu kovada

evi süpürdükten sonra suyunu boşalttığın sürece koku olmuyor buketim.
ama suyu kalınca leş gibi kokuyor gerçekten kardeşim bi kere evi süpürmüş suyunu boşaltmamış kapağını açtığımda bayılacağımı düşündüm (1 haftadan fazla kalmış pis su)

Son düzenleme:

en fazla süpürge seçerken zorlanıyorum galiba kızlar ya diğerlerine daha kolay karar vermiştim şimdi size soruyorum arnica bora alayım mı almayayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…