- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.121
sadece içini rahatlat canım. yeni evlilerin doğal korkuları bunlar. zaten öyle bişey görmüş olamazsın sadece göz yanılması. besmeleni çek hiç bişey olmaz.
evet en iyisi öle demek. bide bu tarz şelerde ben tırsağın tekiyimdir.(
Kızlar bende bişi anlatıcam şimdi aklıma geldi. Dün nişanlımla yatakta oturduk sohbet ediyoduk uyumadan önce ordan burdan.
Ebeveyin banyosunun ışığını yakıp kapısını araladık yatak odasına ışık girsin biraz diye karanlık olmasın diye.
Oturduğum yerin karşı çaprazına düşüyor bitişinde de camın perdesi var siyah.
neyse birden gözüm kaydı böle ışık içinde bi adam silüeti gördüm. ama yüzü belli değildi beden olarak bi süliet sadece
hihhh diye korkarsın ya birden öle oldum eşim bana bişi anlatıyodu o sırada.
baya korktum ama saniyelik bişeydi. eşim ben korkunca kalktı hemen ışğı filan yaktı ama etkisinden çıkamadım hemen.
gece komidinin lambaları açık yattım. Yatak odasında eşim gececi olduğu zaman nasıl yatıcam ben ya
Acaba halisilasyonmuydu. bi anlık göz yanılgısımıydı yoksa gerçekten bişimi gördüm bilmiyorum ama çok gerçekçiydi yaaa(
eşimin babası diye düşündüm ben.
Aslı belki evine bir kızı geldi hissetti acaba rahmet mi bekliyorr bir dua oku onun için vefat etmişti demi öyle hatırlıyorum da
buket forumda dolaşırken gördüm. bu konu sana yardımcı olacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...elektirik-supurgesi-alma-hataya-dusmeyin.html
herkeste aynı şikayet var canım.
tünaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim ettiğiniz bütün duaları kabul etsin. Aslı cım hoşgeldin sende tekrar aramıza faceden görmüştüm bende fotolarını maşallah herşey çok güzel olmuş yüzünüzden belli canım. Allah mutluluğunuzu daim etsin
Esracıııım
dün kızlardan duydum hamileymişsin
Hayırlı uğurlu olsun canım benim nasıl hissediyosun kendini
Aa sen duymamışmıydın Edacımm Öyle valla hamileymişim :) Alışmaya ve kabullenmeye çalışıyorum bu durumu işte hala çok şaşkınım
edacım kübranın verdiği linke bakarmısın katılıyormusun sende koku oluyor mu kovada
Buketçim benimde süpürgem arnica bora suu süpürge ve ben çok memnunum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim için tek eksi yani biraz fazla gürültülü çalışıyo ama onada katlanıyosun zaten bütün süpürgelerde belli bi ses oluyo. Koku meselesine gelincede hiç öyle bişey yok canım yani benimkinde hiç koku yapmadı. Hatta bikere eşim süpürmüştü evi o bırakmış kovada suyuyla beraber ben ertesi gün yıkadım kovayı birgün beklemesine rağmen yinede koku yoktu. Ayrıca yıkaması kullanması da çok pratik hemn içindeki pis suyu boşaltıyosun bi suya tutuyorum akıtıyorum o kadar canım.
tarifi zor bir duygudur eminim canım. Demekki Allahın takdiri böyleymiş
güzel ve keyifli bir hamilelik dönemi geçirirsin Inşallah
evi süpürdükten sonra suyunu boşalttığın sürece koku olmuyor buketim.
ama suyu kalınca leş gibi kokuyor gerçekten kardeşim bi kere evi süpürmüş suyunu boşaltmamış kapağını açtığımda bayılacağımı düşündüm (1 haftadan fazla kalmış pis su)
Aa sen duymamışmıydın Edacımm Öyle valla hamileymişim :) Alışmaya ve kabullenmeye çalışıyorum bu durumu işte hala çok şaşkınım
canımmm sen hamişmi olmuşun :))) ay yeni haberim oldu benim. =))))
sAğlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.
tarifi zor bir duygudur eminim canım. Demekki Allahın takdiri böyleymiş
güzel ve keyifli bir hamilelik dönemi geçirirsin Inşallah
Amin canım sağol bende Öyle diyorum Allahın takdiri böyleymiş. Herşeyde bi hayır vardır. Demekki benim için hayırlı olanda buymuş canım
selamlar kızlarrr
selamlar kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?