2011 gelin adayları buyrun sohbete

sende bnm gibi yap parasının ver annen alsınbnm annem cok zor begenır hatta begenmezz o yuzden bn oyle yapıorum genelde cunku aldım herseyı gıdıp degıstıryor zaten buarada annenn dogum gunu kutlu olsun

Teşekkür ederim canım akşama ileticem msjını :)
Bende öyle düşündüm aslında ama tribe bağlamasın sonra bi hediye almadında parasını veriyosun die.. annem zor insan vesselam
Pastasını ben yapıcam ama üstüne seni çok özledim annecim yazmayı düşünüyorum

Bizim tanışma hikayemiz çok enteresan ayşecim özetliyim hemen :)
Eşim muğlalı ve eskişehirde okuyordu. ben izmirliyim istanbulda yaşıyordum tanıştığımzda...
Aynı burası gibi bir forum sitesinde tanıştık tesadüf. Forum sitesi tuttuğumuz ortak takımla ilgiliydi ikimizde hasta derecede beşiktaşlıyız neyse şöle oldu eşim maça gelmek istiyormuş o zaman sene 2006 bilet bulamamış orada yazdı işte bileti olan varmı diye bende bilet almıştım ama mesaim olduğu için haftasonu gidemiycektim dedim satayım sana falan öyle geyik muhabbet falan konuşuyoruz.. fotoğraflarımız yok tabi bu beni nickimden ve konuşma tarzımdan erkek zannetmiş :)))
bende bozmadım hiç işte beşiktaşta buluşalım maçtan önce ben biletleri alayım senden falan ii dedim telefonumu verdim sonra haftasonu oldu çok samimi bir erkek arkadaşımla gittim tabi,aradı bu neredesiniz diye ben arkadaşıma açtırdım telefonu buluştuk verdik biletleri ben hiç etkilenmedim açıkcası sıradan biriydi :) Sonra gittik biz işe daha yarım saat olmadan bir baktım yine arıyor hemen arkadaşıma götürdüm tlfnu açsn diye arkadaşım açtı tlfnu efendim abi falan... Abi bişi sorcam yanlış anlamazsan dedi eşim :) Arkadaşımda söle abi falan dedi,yanındaki kızarkadaşınmıydı dedi eşim arkadaşım yok işyerinden bir arkadaşım falan dedi sonra abi ben aşık oldum o kıza demezmi öle işte sonra 4-5 ay peşimden koştu sonra benide kendine aşık etti işte

Çok teşekkür ederim ayşecim inşallah hepimiz son nefesimize kadar çok mutlu yaşarız...
Siz nasıl tanıştınız eşinle ?

Ben de hastalık derecesinde bjklıyım odam battaniyem nevresim takımıma kadar bjklıdır emine annem bana kartal store'dan bjk yeni dogan bebek seti almış o kadar tatlı ki ben bjklı dogdum yazıyor önceden ne güzel arkadaslarım vardı Alenle bile tanısmıstım her bjk maçına giderdik Kayseri demplansmanına bile gitmiştik ama sonra nişanlandıktan sonra nişanlı bayan öyle şeyler yapmazmış maç izlemezmiş bu erkekler bizi köreltiyorlar baska birsey degil Sana da günaydın Aysecim

Günaydın meltemim... Bak seninle bir ortak yönümüz daha çıktı :) Bende-eşimde öleyiz.. bizimde bebek için bjkli herşeyimiz hazr diyebilirim.. çünkü eşimle ne zaman kendimize bişiler almaya store gitsek illa onun içinde bişiler alıyoruz :) Ama biz beraber maçada gidiyoruz kahveye gidip maçta izledik zamanında yani o konuda hiç kısıtlamam yok çok şükür. Çünkü hastalık bizdeki bjklilik :)))

gizdgn ylsgkhn asya 1905 ben kendi adıma konusuyum bizde sizi tanımıyoruz siz de kendinizi anlatırmısınız nerde yasıyosunuz çalışıyomusunuz kaç yasındasınız evlimisiniz

süper mi bi hikayeymiş
aşkınıza nazar değmesin

Aminnnn canım:)
Bizim bu tanışmadan sonra msn konuşmalarımız vardı tabi eşimin bana hergün aşkını ilan ettiği onların hepsini saklamıştım sonra çıktılarını aldım defter gibi yaptım.. ileride çocuklarımıza okutucam inşallah... biraz deliyim sanırım

Evet bebegim ya biz nişanlımla ilk tanıstık şimdi yeni yeni birbirimizi tanımaya baslıyoruz ben de o sırada bjk maçını izliyorum penaltı oldu dedim o ne dedi bana şaka yapıyo sandım meger gerçekmiş adam futboldan nefret ediyor ona göre 11 kişinin bir topun peşinden koşması çok saçmaymış

O msn konuşmalarını ben de geçmişten alıp word.2e kopyalayıp güzelce dosya haline getirmiştim canım sıkıldıkça açıp okuyordum hatta aglıyordum bile sonra nişanlandık benim flash diskimi kırdı

Yani bana bir erkeğin futboldan nefret etmesi çok garip geliyor.. çünkü biz 3 kardeşiz abim ve erkek kardeşim var. onlarla o kadar futbolla içiçe büyüdükki ben çok zevk alıyorum izlerken eşimde öyle o yüzden sanırım haftasonlarımız dahada keyifli geçiyor :)

Bende hep pc me bişi olur diye korktuğum için hemen çktı haline getirtmiştim... eşim bana ilk başladığımız gün demişti ben seninle evlenmezsem kimseyle evlenmem diye o zamanlar çok saçma gelmişti ama yinede saklamıştım logları demekki bende inanmışım evleniceğimize :)

taze gelin aslis gunaydin
eline saglik anneciginin
nasil alistin mi
yemeklerle aran nasil

eminecan nasil tanistiniz
senin ailen nerede

Ayşe yemeklerle aram iyi değil pek.
evde zaten 3 gün bile durmadık.
İlk gün makarna köfte yaptık kaynanamla yedik.
ikinci gün kahvaltı geçiştirdik.
zaten nişanlım gece 12 de geliyo akşamcı olduğu için.
ben bazen uyuya kalıyorum.
yemek konusu düzene girmedi bizim için henüz :)
senin sonuçlar ne oldu.

çok güzel bi tanışma hikayesi :)

Yani bir işin tuhaf yanı benim hiç kız arkadasım yoktu benim arkadaslarımın hepsi erkekti bir tane arkadasım en yakın kankam 3 büyüklerin birinde futbolcuydu diger arkadasım ultraaslan hell'deydi görkem arkadasım kardesim o zaten bjklıydı eee bir sekilde futbolun içindeydim işte benim hayatıma girdi bunların hepsi yasak dedi erkek arkadas yok kızlarla arkadaslık yapacaksın onlarla tlfonla bile konusmayacaksın görkem benim artık hayatımdan endise etmişti

biz de daha yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ben anlatmıstım sana hatırlarsan 1 hafta sonra bana evlenme teklif etmişti konu çocuk isimlerine geldi ben de geyik yapacagım ya askım oglumuz olursa ismini Tonyukuk koyalım mı demiştim o da garibim beni tavlayacak ya evet koyarız tabii askım falan diyo nişanlandıktan sonra meltem sen o isimde ciddimisin diye sormustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…