- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.321
sende bnm gibi yap parasının ver annen alsınbnm annem cok zor begenır hatta begenmezz o yuzden bn oyle yapıorum genelde cunku aldım herseyı gıdıp degıstıryor zaten buarada annenn dogum gunu kutlu olsun
süper mi bi hikayeymiş
aşkınıza nazar değmesin
Günaydın meltemim... Bak seninle bir ortak yönümüz daha çıktı :) Bende-eşimde öleyiz.. bizimde bebek için bjkli herşeyimiz hazr diyebilirim.. çünkü eşimle ne zaman kendimize bişiler almaya store gitsek illa onun içinde bişiler alıyoruz :) Ama biz beraber maçada gidiyoruz kahveye gidip maçta izledik zamanında yani o konuda hiç kısıtlamam yok çok şükür. Çünkü hastalık bizdeki bjklilik :)))
Evet bebegim ya biz nişanlımla ilk tanıstık şimdi yeni yeni birbirimizi tanımaya baslıyoruz ben de o sırada bjk maçını izliyorum penaltı oldu dedim o ne dedi bana şaka yapıyo sandım meger gerçekmiş adam futboldan nefret ediyor ona göre 11 kişinin bir topun peşinden koşması çok saçmaymış
O msn konuşmalarını ben de geçmişten alıp word.2e kopyalayıp güzelce dosya haline getirmiştim canım sıkıldıkça açıp okuyordum hatta aglıyordum bile sonra nişanlandık benim flash diskimi kırdı
taze gelin aslis gunaydin
eline saglik anneciginin
nasil alistin mi
yemeklerle aran nasil
eminecan nasil tanistiniz
senin ailen nerede
Bizim tanışma hikayemiz çok enteresan ayşecim özetliyim hemen :)
Eşim muğlalı ve eskişehirde okuyordu. ben izmirliyim istanbulda yaşıyordum tanıştığımzda...
Aynı burası gibi bir forum sitesinde tanıştık tesadüf. Forum sitesi tuttuğumuz ortak takımla ilgiliydi ikimizde hasta derecede beşiktaşlıyız neyse şöle oldu eşim maça gelmek istiyormuş o zaman sene 2006 bilet bulamamış orada yazdı işte bileti olan varmı diye bende bilet almıştım ama mesaim olduğu için haftasonu gidemiycektim dedim satayım sana falan öyle geyik muhabbet falan konuşuyoruz.. fotoğraflarımız yok tabi bu beni nickimden ve konuşma tarzımdan erkek zannetmiş :)))
bende bozmadım hiç işte beşiktaşta buluşalım maçtan önce ben biletleri alayım senden falan ii dedim telefonumu verdim sonra haftasonu oldu çok samimi bir erkek arkadaşımla gittim tabi,aradı bu neredesiniz diye ben arkadaşıma açtırdım telefonu buluştuk verdik biletleri ben hiç etkilenmedim açıkcası sıradan biriydi :) Sonra gittik biz işe daha yarım saat olmadan bir baktım yine arıyor hemen arkadaşıma götürdüm tlfnu açsn diye arkadaşım açtı tlfnu efendim abi falan... Abi bişi sorcam yanlış anlamazsan dedi eşim :) Arkadaşımda söle abi falan dedi,yanındaki kızarkadaşınmıydı dedi eşimarkadaşım yok işyerinden bir arkadaşım falan dedi sonra abi ben aşık oldum o kıza demezmi öle işte sonra 4-5 ay peşimden koştu sonra benide kendine aşık etti işte
çok güzel bi tanışma hikayesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?