2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay yeliz adın galiba kız bir aydır ne yiyiorsunuz kuzum siz :)
valla şöyle 3 4 sayfa öne gidersen orada bayağı bir mutfak için yorumlar yazmıştık
bir de oktay ustanın tariflerini dene bire bir lezzetli oluyor

Bence fırında tavuklu patatesli bişiler , yanına pilav ve salata yapabilirsin... kolay yemekten en şık olanları bunlar bence :)
Üstünede etimek tatlısı veya zor olursa hazır supengle falan yapabilirsin canım :)üstüne dondurma koyup ikram edersin :)

bence romantik yemek için çok da tecrübeli değilsen değişiksoslu bi makarna salata ve şarap da ii gider.

günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize. Iyice hasta oldum ben:2:
gören herkes neden geldin ofise evde kalsaydın dedi ama ben kendimi o zaman daha kötü hissederdim.

Umarım bugün hızlıca geçer gider

günaydın kızlar nasılsınız
edacım çok geçmiş olsun canım
esra sitem etmişsin ama ben o gün giremedim
züloş söyledi geldiini hatta üzüldüm karşılaşamadık diye

Günaydın aylincim,
Haftasonu çalışmayanlar için güzel birgün:)
bende tvde mehmet öz ü dinliyorum sizinle muhabbet ederken :)

günaydın kızlarr edacım sende benim gibisin bende hasta olupta okul yada işten hiç izin aldığımı bilmem geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kızlar akşam morelim bozuldu biraz anlatayım
cuma cuma dedikodu
şimdi biz eşimn arkadaşları iş yerinden tyatroya gittik toplam 13 kişi ordan biliyorsunuz çaya gelecekelrdi saat zaten 10 geliyordu eve girdiğimizde
ben dünden hazırlamıştım boş olmasın diye
sarma
tramusu
milföy sigara bö
un kurabiye bardakalrı çatalları servis tabaklarını

neyse geldiler ilk bir evi gezidler
sonra sigara içmek isteyince terasa çıktık ordada oturma yerleri var bir baktım tam çıkmak üzereyken kayınvalidem poğaça sarma almış çıkıyor yukarı gördüler madem ya gelmeden önce çıkar yada çıksınlar öyle sonra neyse çayı felan herşeyi yukarı çıkarttık giyinmiş kayınpeder kayınım kayınvaldem hepsi oturuyor yani sizin için ne var hoşgeldiniz deyin inin evinize bizim misafir sonuçta ay bir gerildim anlatamam
sonra herkes kayınvalideme demez mi elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
benim sarmamı koydum onunkini koymadım indirdim aşağıya.
ben saat 1 lere kadar temizlik yap uğraş ah h çok acayip sinir oldum

Günaydın buketçim hoşgeldin :)
Bende tam tersi hem okuldayken,hem çalışırken azıcık keyfim kaçsın hemen izin alırdım

insan burda daha çok zaman geçiriyo evden işten bekliyor esrada öyle geçmiş sayfalara bakamdığı için onu merak ettiğimizi görmemiştir gelsin soru yağmuruna tuarız ilk buket acı var mı acı dan başlar :)

Valla ne kadar mükemmel iyi,anlayışlıda olsalar aynı apt yaşamak çok zor denizcim...
Yani Allah sabır versin tatlım,ama gerçekten sinir bozucu bi durum olmuş.

mervecimmm gel özletme kendini

Denizcim kötü olmuş yaaa
ama bu tarz şeyler aynı apartmanda oturunca mutlaka olur diye düşünüyorum

Bu tarz insanlara inanamıyorum.Sonuçta orası senin evin ,o misafirler senin misafirin.Be kadın amacın yardım etmekse getir gündüz yaptıklarını...Ne işin var senin onca insanın yanında,dengin deil bişeyin deil...biraz düşünceli olmaları lazım ya...ama gidip konuşsan ' ah kızım çalışıyorsun, yoruluyorsun yardım etmek istedim' der .

denizcim gerçekten hoş olmayan bi durum
ama altlı üstlü oturunca sık karşılaşılıcak şeyler
bide madem hazırlık yapıcakmış seni niye uğraştırmış
sana söyleseymiş ya kızım ikram edilicek şeyler ben yaparım diye
sonuçta bütün gün evde
sende bi çay yapıverirdin
ama bide şu var aynı şeyi annen yapsa batmazdı
ama kayınvaliden yapınca batıyo insana
ne kadar iyi olursa olsun bu böyle bence
eminim ki onlar içinde öyledir bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…