- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.581
kızlar bu akşam eşime romantik bir masa hazırlamak istiorum ama evleneli nerdeyse 1 ay oldu bn hiç yemek yapmadım çünkü pek beceremem yada ne bilim annem evde hiç yaptırmazdı bnde alışmamışm neyse akşama kocişime güsel bir yemek hazırlamak istiorum ne yapsam acaba kolay ve pratik ayrıca bna biras tüyo versenz romantik bir akşam geçirmek iiçn pek makbule geçer
kızlar bu akşam eşime romantik bir masa hazırlamak istiorum ama evleneli nerdeyse 1 ay oldu bn hiç yemek yapmadım çünkü pek beceremem yada ne bilim annem evde hiç yaptırmazdı bnde alışmamışm neyse akşama kocişime güsel bir yemek hazırlamak istiorum ne yapsam acaba kolay ve pratik ayrıca bna biras tüyo versenz romantik bir akşam geçirmek iiçn pek makbule geçer
günaydın kızlar,
hayırlı cumalar hepinize. ıyice hasta oldum ben:2:
Gören herkes neden geldin ofise evde kalsaydın dedi ama ben kendimi o zaman daha kötü hissederdim.
Umarım bugün hızlıca geçer gider
günaydın kızlar
iş yerinde son günüm bugün bir değişiklik olmazsa...
Bugün pek giremem herhalde sizin sohbetinizi çok özleyeceğim fırsat buldukça evde girip katılırım aranıza... Yeni katıldım aranıza ama hepinizi çok seviyorum
kızlar akşam morelim bozuldu biraz anlatayım
cuma cuma dedikodu
şimdi biz eşimn arkadaşları iş yerinden tyatroya gittik toplam 13 kişi ordan biliyorsunuz çaya gelecekelrdi saat zaten 10 geliyordu eve girdiğimizde
ben dünden hazırlamıştım boş olmasın diye
sarma
tramusu
milföy sigara bö
un kurabiye bardakalrı çatalları servis tabaklarını
neyse geldiler ilk bir evi gezidler
sonra sigara içmek isteyince terasa çıktık ordada oturma yerleri var bir baktım tam çıkmak üzereyken kayınvalidem poğaça sarma almış çıkıyor yukarı gördüler madem ya gelmeden önce çıkar yada çıksınlar öyle sonra neyse çayı felan herşeyi yukarı çıkarttık giyinmiş kayınpeder kayınım kayınvaldem hepsi oturuyor yani sizin için ne var hoşgeldiniz deyin inin evinize bizim misafir sonuçta ay bir gerildim anlatamam
sonra herkes kayınvalideme demez mi elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
benim sarmamı koydum onunkini koymadım indirdim aşağıya.
ben saat 1 lere kadar temizlik yap uğraş ah h çok acayip sinir oldum
kızlar akşam morelim bozuldu biraz anlatayım
cuma cuma dedikodu
şimdi biz eşimn arkadaşları iş yerinden tyatroya gittik toplam 13 kişi ordan biliyorsunuz çaya gelecekelrdi saat zaten 10 geliyordu eve girdiğimizde
ben dünden hazırlamıştım boş olmasın diye
sarma
tramusu
milföy sigara bö
un kurabiye bardakalrı çatalları servis tabaklarını
neyse geldiler ilk bir evi gezidler
sonra sigara içmek isteyince terasa çıktık ordada oturma yerleri var bir baktım tam çıkmak üzereyken kayınvalidem poğaça sarma almış çıkıyor yukarı gördüler madem ya gelmeden önce çıkar yada çıksınlar öyle sonra neyse çayı felan herşeyi yukarı çıkarttık giyinmiş kayınpeder kayınım kayınvaldem hepsi oturuyor yani sizin için ne var hoşgeldiniz deyin inin evinize bizim misafir sonuçta ay bir gerildim anlatamam
sonra herkes kayınvalideme demez mi elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
benim sarmamı koydum onunkini koymadım indirdim aşağıya.
ben saat 1 lere kadar temizlik yap uğraş ah h çok acayip sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?