- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.621
ya dün ewe gittim annem yamakleri yapmış muhteşem bi masa kurmuş tek tatlıyı yaptım o kadar sorada kuaföre gittim geldiler annem surat yapmadı gelmeden önce biraz tartıştık annemle ama allahtan surat yapmadı damadım felan demeler görmeniz lazı alkol felan aldı zannetim birden şok oldum kayınvalidemle yatana kadar sohbet buhabbet sıkıydı anlıyacağınız
buketcim ben zaten hazırlamıştım canım masada sadece servis apılacaktı sigara içmek isteyince hepsi yukarı çıktık çatıya tam çıkmak üzeryken kayınvaldiem aline almış poğaca sarma felan yapmış çıkartıyor onlar üste çıkarken odamutfağa getirdi srma vardı zaten getrdi tekrar neyse sağosun bende yanlarına koydum yaptığı poğaçaları
emine anahtar var canım olsun zattn benim gizlim saklım yok istediği zaman çıksın sorun değil hani madem koy mutfağa demi çık yada bana gel deki kızım şunları ek olarak yaptım fazla olsun de şaşırdım görünce zaten
aman neyse komik sadece
Günaydın herkesciklere
Ay kızlar sizi nasıl özledim anlatamam.
Günlerdir evle hastane arasında gidip geliyorum.
Kum döktüm allaha şükür o ağrılı dönemler gitti.
O kadar bunaldım ki buğün mutlulukla işe geldim.
Allahım kimseyi sağlığından etmesin...
Doğrudur canım ama en iyi kayınvalidede olsa evimizin bir özeli olmalı diye düşünüyorum ben... yani evden çıkarken çok afedersin sütyenimi falan ortada bırakmış olurum veya farklı bişiler evimi bu şekilde görmesini falan istemem.. tabi bu benim düşüncem :)
Günaydın herkesciklere
Doğrudur canım ama en iyi kayınvalidede olsa evimizin bir özeli olmalı diye düşünüyorum ben... yani evden çıkarken çok afedersin sütyenimi falan ortada bırakmış olurum veya farklı bişiler evimi bu şekilde görmesini falan istemem.. tabi bu benim düşüncem :)
Günaydın herkesciklere
ya dün ewe gittim annem yamakleri yapmış muhteşem bi masa kurmuş tek tatlıyı yaptım o kadar sorada kuaföre gittim geldiler annem surat yapmadı gelmeden önce biraz tartıştık annemle ama allahtan surat yapmadı damadım felan demeler görmeniz lazı alkol felan aldı zannetim birden şok oldum kayınvalidemle yatana kadar sohbet buhabbet sıkıydı anlıyacağınız
noldu kübüşüm
ay betül yok bizi meraktan çatlattı yane insan gizli girerdi iki dakika
kleopatra_06,akasya22+,emayn+,prnssss,esraass,spicy_+,eliff_87,kradese+,daisyrose+,shewall+,sonbahar14+,ayers,superisi88+,caffelatte+,asya1905,sunny66+,DENİZKOYDUMADIMI+,buanbuan,
neden sadece okuyorsunuz sohbete katılmıyorsunuz kızlar?
valla acil durum haricinde eve geliyorsa onları görmeyede razı olacak şekerim. benimki benden habersiz evime gidiyorsa neler görüyordur neler
biz dedik sana annen yapar diye. boşuna sitres yaptın. zamanla herşey düzelecek canım tanıdıkça.yeteki tanımak istesin anne.
eda işte doldum doldum patladım. hep diyrodum ya beklenti içinde olmayın ama ben oldum sanırım. beklentim eşim bana sürpriz yapsın bazı akşamlar beni alsın dışarı çıkarsın falan filan. ama yok geliyor yorgunum diyor . ben söylüyorumda çıkıyoruz. sabah patladım laf arasında ama sanırım yanlış cümle kullandım. evliliğimiz çok sıkıcı demişim.anlatmak istediğim yeni evliyiz ,yaz, allaha şükür paramız var arabamız var neden gezmiyoruz. yaşlı insanlar gibi evde ooturuyoruz demek istemiştim sadece. ama oda kızdı. halimize şükret diyor. oda haklı bende nasıl çıkıcaz bu işin içinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?