2011 gelin adayları buyrun sohbete

Maşallahhh maşallahhhh çok sevindim canımmm :)

anladım şimdi canım bende kendi tamamen bağımsız tabak getirdi seninkiler kaldı sandım evet yaptığı hoş olmamış mutfağına bırakması lazımdı ama birşeyde diyemezsin ki

Denizim boşver bencede gül geç artık,düşüncesizliklerine gelmiş bi seferlik,bugün cuma tadını çıkarmanız lazım... :)

Günaydın hoşgeldin canım...
Çok geçmiş olsun,aminnn diyelim valla sağlık en önemlisi tabi :)

canım her an herşey olabilir zihniyeti olduğı için toplayıp çıkıyorum mecburen olaki yetişmiyor dolaba atıyorum gelince düzeltiyorum don atlet çamaşır bırakmam asla

çok çok çok geçmiş olsun

canım benim kayınvalidemle evimizin arası 10 dk
benimde evimin anahtarı var ben bi sakınca görmüyorum
çünkü bu konuda kayınvalideme güveniyorum
asla benden habersiz durduk yere evime girmez
şuana kadar da sadece banyo tadilatı sırasında geldi
o da ustaların başında durması gerekiyodu ve ben zaten biliyodum geliceni
onun dışında gerekmedikçe ve habersiz olaraka asla girmez

ayy geçmiş olsun canım
çok kötü bişey kum dökmek
ben değil ama annemden biliyorum

kleopatra_06,akasya22+,emayn+,prnssss,esraass,spicy_+,eliff_87,kradese+,daisyrose+,shewall+,sonbahar14+,ayers,superisi88+,caffelatte+,asya1905,sunny66+,DENİZKOYDUMADIMI+,buanbuan,
neden sadece okuyorsunuz sohbete katılmıyorsunuz kızlar?

valla acil durum haricinde eve geliyorsa onları görmeyede razı olacak şekerim. benimki benden habersiz evime gidiyorsa neler görüyordur neler

biz dedik sana annen yapar diye. boşuna sitres yaptın. zamanla herşey düzelecek canım tanıdıkça.yeteki tanımak istesin anne.

noldu kübüşüm

eda işte doldum doldum patladım. hep diyrodum ya beklenti içinde olmayın ama ben oldum sanırım. beklentim eşim bana sürpriz yapsın bazı akşamlar beni alsın dışarı çıkarsın falan filan. ama yok geliyor yorgunum diyor . ben söylüyorumda çıkıyoruz. sabah patladım laf arasında ama sanırım yanlış cümle kullandım. evliliğimiz çok sıkıcı demişim. anlatmak istediğim yeni evliyiz ,yaz, allaha şükür paramız var arabamız var neden gezmiyoruz. yaşlı insanlar gibi evde ooturuyoruz demek istemiştim sadece. ama oda kızdı. halimize şükret diyor. oda haklı bende nasıl çıkıcaz bu işin içinden.

oo süper bir haber bu seçil çok sevindim senin adına boşuna menü hazırlattın bize. bize bir menü borcun var

Nilayunn hoş geldin canım geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim kızlarr gerçekden zordu.
Sevdiceğimin desteğini hiç unutamam hergün geldi yanıma saolsun güldürdü yüzümü.
İşe gelmek için sabırsızlanacağım hiç aklıma gelmezdi.

Nasıl özledim sizi oy oy.

Edoşumla nurgülümde evlendii allahım bir ömür boyu mesut etsin inşallah.

Buketim sizin düğün tarihi belli oldu mu?

Aslışım balayından döndü mü?

Evli hatunlar ne var ne yok?Zuhalım kilit noktam zaman ilerliyor hazırlıklar nasıl?
Sen evlenki sıra bana gelsin:) Sırada buket var meltem var zübeyde benden önce davrandı:)

ah kübracım üzülmüştür adam.
tabiki bu günler gelmiyor bir daha aslında tam tadını çıkartmalık ama kend işi değilki yoruluyordur mutlaka bizde bir ayı geçti öyle hadi çıkalım şuraya gidelim demek için hnüz ortamımız olmadı malesef hafta içi zaten koşturmaca yemek bulaşık hafta sonu temizlik ama arada bende kzıım sana söylüyorum gelinim sen işit misali ay bir pikniğe gitseler bizide çağırsalar nasıl su sesleri felan duymak istiyorum laf çarptırıotım :)))

kleopatra_06,akasya22+,emayn+,prnssss,esraass,spicy_+,eliff_87,kradese+,daisyrose+,shewall+,sonbahar14+,ayers,superisi88+,caffelatte+,asya1905,sunny66+,DENİZKOYDUMADIMI+,buanbuan,
neden sadece okuyorsunuz sohbete katılmıyorsunuz kızlar?

Ben yazdım ya meltoşumm günlerin acısını çıkarıyorum çenem durur mu yani elim :)

evet beklenti içinde olmamak lazım
bu konuda sana katılıyorum kübracım
belki kullandığın kelime yanlış olmuş ama haklısın
insan yeni evliyken gezmicekte ne zaman gezicek hele bide imkanları el veriyosa

geçmiş olsun cnm ya kum dökmek çok acı verir insana.
bende böbreklerimden sürekli rahatsızlanıyorum
genetik bişiy benimki ama.
böbrek ağrısı iç bişiye benzemez
insanın hayatını karatıyor.

bazen yaşllar çok düşüncesiz oluyor denizcğim
benim annemde ilk evlendiğinde babannemlerin alt katında oturmuşlar
daha doğrusu aile apartmanıydı
yeni evliler dışarı çıkıolar bi geliolar soba yanıo fln filan annemde rahatsız olmuş sürekli içeri girilmesinden
anahtarlarım evde kaldı siz verin anahtarınızı diyip anahtarı almış ve vermememiş geri.
zaten aldıklarındanda başta haberi yokmuş.
birde anneannem ne zaman gelse onlarda sürü sepet aşağı inerlermiş
yıllarca annemle hiç özel bişiy konuşamadım derdi.
ama onlarda misafir ağırlıyorlar kendilerince tabi.kötü niyetleri yok
seninde o hesap kötü niyetle davranmamışlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…