2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani kızlar allah için bana karşı birşeylerini görmedim allah razı olsun
sanki bilerek yaptı hemen inip çıkardı ne gerek var evin anahtarı var madem hem beni mutlu ederdin çıkarömış olup koysaydın mutfaşa kzıım birşeyler ekledim ayarlarsın diye ben bu sefr orda sağolsun kayınvaldiem yapmış allah razı olsun derdim :)
aynı çatı altında ile alakası yok canım onlar bu şek,ilde insanalr değil merhaba der inerler die düşündüm hepsi genç insanlardı yani gereksiz buldum

o zamana bir daha terasa çıkmayacaksınız canım . Ben şurasını anlamadım kayınvalidenin yukarı çıkardığ sarma ve poğaçayı senin evden mi almış kendi ayrı yapmış onlar mı yendi

denizcim kötü niyetli olmadığı belli. yanlış bir anlaşılma olmuş tabi arkadaşlarının arasında ama işte yaşlılar bazen düşüncesiz olabiliyor. buna takılma be canım.

bazen çok biriktiriyorum bende içimde sonra alakasız zamanlarda patlıyorum bu huyumdan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum. sorun zamanında susuyorum ama kafamdan atamıyorum sonra birikiyor birikiyor patlıyor. sabah tartıştık eşimle. bugün geçmez artık benim için.

Denizcim evinin anahtarımı var kayınvalidende ?
Bana bu çok yanlış geliyor,yani özel durumlarda bırakmak ayrı ama sürekli onda anahtarımın olmasını istemem ben şahsen..

sağolun kızlar eksik olmayın
hafta sonu toparlanıcam Inşallah:2:

denizcim; benim anneannemler de dayımlarla aynı apartmanda oturuyorlar ve yengemin misafiri değil de dayımın arkadaşları geldiği zaman onlar da yanlarına çıkıyorlar.
annemler kaç kere kızdılar gitmeyin onlar genç ne işiniz var diye ama yok onlar bizi seviyor, olsun biz de genciz dediler.
Orda seni ezmek gibi bir niyetli yok canım, onlar kendilerince düşünüyorlar ki; biz de cool anne babalarız gençler bizi seviyorlar rahatsız olmazlar gitmezsek yanlarına üzülürler diye düşünüyorlar

aylin benim ailem şimdiye kadar evime gelemdi evlendiğimden beri bir kere sadece annemi zorla çağırdım ark geliyor ailesi ile diye siz allışın zaman geçsin diye
valla annemede dedim eşimni ark geliyor iş yerinden yap dene öğren dedi olmuyorsa bir daha yap
demedi geçerken al benden 10 dk yerden böyle birşey yapmazlardı
ben yine diyorum o benim birşeyler yaptığımı biliyordu çünkü koku gitmiştir diye pasta çörek börek işte ne yapırsam nefis diye tabakla indiriyorum
düşüncesizlikmi oldu yoksa tesadüfün bu kadarımı anlamadım ama bayağı bozuldum

günaydın kızlar çokkkkkkkk mutluyum dün gece neler oldu neler süperdi ama

çok merak ettim canım neler oldu. böyle gelmen çok güzelll.

Denizcim evinin anahtarımı var kayınvalidende ?
Bana bu çok yanlış geliyor,yani özel durumlarda bırakmak ayrı ama sürekli onda anahtarımın olmasını istemem ben şahsen..

emine benimde evimin anahtarı kayınvalidemde. ne olur ne olmaz çalışıyoruz ondada bulunsun diye verdik. bence rahatsızlık duymamak gerekiyor. eğer iyi bir kayınvalideye sahipsen tabi.

aaaaa beni bırakıp gidiyor musun hani son güne kadar beraber şafağımızııı sayacaktık kızz ( bizde seni sevdik bebişimmmm unutma bizleriii şafakk yazmaya uğraaa(

emine benimde evimin anahtarı kayınvalidemde. ne olur ne olmaz çalışıyoruz ondada bulunsun diye verdik. bence rahatsızlık duymamak gerekiyor. eğer iyi bir kayınvalideye sahipsen tabi.

Doğrudur canım ama en iyi kayınvalidede olsa evimizin bir özeli olmalı diye düşünüyorum ben... yani evden çıkarken çok afedersin sütyenimi falan ortada bırakmış olurum veya farklı bişiler evimi bu şekilde görmesini falan istemem.. tabi bu benim düşüncem :)

çok merak ettim canım neler oldu. böyle gelmen çok güzelll

ya dün ewe gittim annem yamakleri yapmış muhteşem bi masa kurmuş tek tatlıyı yaptım o kadar sorada kuaföre gittim geldiler annem surat yapmadı gelmeden önce biraz tartıştık annemle ama allahtan surat yapmadı damadım felan demeler görmeniz lazı alkol felan aldı zannetim birden şok oldum kayınvalidemle yatana kadar sohbet buhabbet sıkıydı anlıyacağınız

noldu kübüşüm

sabah sabah ne tartışması yaptınız kız
özel değilse tabi
günaydın kızlar çokkkkkkkk mutluyum dün gece neler oldu neler süperdi ama

neler oldu

aman denizcim boşver
işte bazen düşüncesizlik ediyolar
kötü bi niyetleri yok aslında
ama bazen gerçekten düşünemiyolar

pazar akşamı bende de teyzemler vardı kızı kızının eşi çocukları falan
geldi sağolsun bütün gün uğraştı yaptık birlikte yemekleri falan
neyse yemek yendi
mutfaktayız
kayınvalidem bulaşıkları sıyırıp makineye yerleştiriyo
bende çay koyuyorum
teyzemin kızı torunu falan da mutfakta ayakta duruyolar yardım edilcek bişey var mı falan diye
bende dedim geçin sizi salona buyrun bende çayı koyup geliyorum
kayınvalidem onlar giderken ne dese beğenirsiniz
neden kovdun insanları yanımızda dursalardı yanımızda diye tamam espirili bi şkeilde söyledi ama
gene de söylenicek laf değildi
bende e anne dedim niye kovayım rahat rahat otursunlar bende geçicem zaten şimdi yanlarına bi iş yok diye öyle dedim
kovamk olur mu hiç dedim ama
sinirim bozuldu yani
öyle denir mi hiç
espiri de olsa hoş olmadı yani ilk kez gelmiş insanlar evime sonuçta

süpermiş canım yaa çok çook sevindimm

anneni tebrik edelimm bide maaşallah diyelim nazr değmesin güzel muhabbetinize

buketcim ben zaten hazırlamıştım canım masada sadece servis apılacaktı sigara içmek isteyince hepsi yukarı çıktık çatıya tam çıkmak üzeryken kayınvaldiem aline almış poğaca sarma felan yapmış çıkartıyor onlar üste çıkarken odamutfağa getirdi srma vardı zaten getrdi tekrar neyse sağosun bende yanlarına koydum yaptığı poğaçaları

emine anahtar var canım olsun zattn benim gizlim saklım yok istediği zaman çıksın sorun değil hani madem koy mutfağa demi çık yada bana gel deki kızım şunları ek olarak yaptım fazla olsun de şaşırdım görünce zaten
aman neyse komik sadece

Günaydın herkesciklere

Ay kızlar sizi nasıl özledim anlatamam.
Günlerdir evle hastane arasında gidip geliyorum.
Kum döktüm allaha şükür o ağrılı dönemler gitti.
O kadar bunaldım ki buğün mutlulukla işe geldim.
Allahım kimseyi sağlığından etmesin...

günaydın kızlarr
çok yorgunum dün yoğun bir gün geçirdim
eve gittim süpür sil toz al yemek yap pasta yap derken bir haber eşim geç gelicem demez mii
kendi başıma yemek yemek zor oldu
yattım hemen sırtımda çok ağrıyordu geçer dedim
uyumuşum o arada kapı açıldı eşim geldi saate bir baktım 1
ist.a bağlanmışlar işlemleri birlikte yapmışlar.
temmuza girerken işlem bırakmamak için bitirmişler
ama harekette edemiorum o arada kolum uyuşuyor sürekli
eşim o yorgunlukla acıma dayanamadı masaj yaptı
hala daha canım acıyor ara arada kolum uyuşuyor.

birde dün işler yoğun bütün herkes odamda sağlık ocağından aramazlar mı
korktumda bişiy mi oldu acaba die çünkü en son kan tahlili sonuçlarımız 1 buçuk ay sonra verilcek demişlerdi
tamda vakti
müsait değilim dedim ama kafam orda kaldı
sakinleşince biraz aradım ebeyi.
telimi annemden almış oranın telini vermişim
çalıştığınız için gelemezsiniz ama bikaç soru sormam lazım dedi
yaşınız ne mezunusunuz sigara kullanıyormusunuz
ilk adet olduğunuz yaş
son adet tarihiniz
kaç gün sürdü
neyle korunuyorsunuz
adetiniz ağrılımı geçiyor
eşimede işte ne mezunu sigara içiyormu fln sordu
numaasını verdi kaydetmem için istediğiniz her saat arayıp sorununuz olursa söyleyebilirsiniz dedi
birde hamilelik oluşursa 3 ay geçmeden mutlaka gelin dosyanızı açıcaz ve hem size hemde bebeğe nasıl bir yol izliceğimize karar vericez dedi
sonra yeniden arıcam fln filan işte
ay ne kadar ilglendi.zaen tanıodum bayanı ama çok hoşuma gitti yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…