- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.601
kızlar akşam morelim bozuldu biraz anlatayım
cuma cuma dedikodu
şimdi biz eşimn arkadaşları iş yerinden tyatroya gittik toplam 13 kişi ordan biliyorsunuz çaya gelecekelrdi saat zaten 10 geliyordu eve girdiğimizde
ben dünden hazırlamıştım boş olmasın diye
sarma
tramusu
milföy sigara bö
un kurabiye bardakalrı çatalları servis tabaklarını
neyse geldiler ilk bir evi gezidler
sonra sigara içmek isteyince terasa çıktık ordada oturma yerleri var bir baktım tam çıkmak üzereyken kayınvalidem poğaça sarma almış çıkıyor yukarı gördüler madem ya gelmeden önce çıkar yada çıksınlar öyle sonra neyse çayı felan herşeyi yukarı çıkarttık giyinmiş kayınpeder kayınım kayınvaldem hepsi oturuyor yani sizin için ne var hoşgeldiniz deyin inin evinize bizim misafir sonuçta ay bir gerildim anlatamam
sonra herkes kayınvalideme demez mi elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
benim sarmamı koydum onunkini koymadım indirdim aşağıya.
ben saat 1 lere kadar temizlik yap uğraş ah h çok acayip sinir oldum
denizcim gerçekten hoş olmayan bi durum
ama altlı üstlü oturunca sık karşılaşılıcak şeyler
bide madem hazırlık yapıcakmış seni niye uğraştırmış
sana söyleseymiş ya kızım ikram edilicek şeyler ben yaparım diye
sonuçta bütün gün evde
sende bi çay yapıverirdin
ama bide şu var aynı şeyi annen yapsa batmazdı
ama kayınvaliden yapınca batıyo insana
ne kadar iyi olursa olsun bu böyle bence
eminim ki onlar içinde öyledir bu durum
günaydın kızlar çokkkkkkkk mutluyum dün gece neler oldu neler süperdi ama
Denizcim evinin anahtarımı var kayınvalidende ?
Bana bu çok yanlış geliyor,yani özel durumlarda bırakmak ayrı ama sürekli onda anahtarımın olmasını istemem ben şahsen..
günaydın kızlar
iş yerinde son günüm bugün bir değişiklik olmazsa...
bugün pek giremem herhalde sizin sohbetinizi çok özleyeceğim fırsat buldukça evde girip katılırım aranıza... yeni katıldım aranıza ama hepinizi çok seviyorum
emine benimde evimin anahtarı kayınvalidemde. ne olur ne olmaz çalışıyoruz ondada bulunsun diye verdik. bence rahatsızlık duymamak gerekiyor. eğer iyi bir kayınvalideye sahipsen tabi.
çok merak ettim canım neler oldu. böyle gelmen çok güzelll
denizcim kötü niyetli olmadığı belli. yanlış bir anlaşılma olmuş tabi arkadaşlarının arasında ama işte yaşlılar bazen düşüncesiz olabiliyor. buna takılma be canım.
bazen çok biriktiriyorum bende içimde sonra alakasız zamanlarda patlıyorum bu huyumdan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum. sorun zamanında susuyorum ama kafamdan atamıyorum sonra birikiyor birikiyor patlıyor. sabah tartıştık eşimle. bugün geçmez artık benim için.
denizcim kötü niyetli olmadığı belli. yanlış bir anlaşılma olmuş tabi arkadaşlarının arasında ama işte yaşlılar bazen düşüncesiz olabiliyor. buna takılma be canım.
bazen çok biriktiriyorum bende içimde sonra alakasız zamanlarda patlıyorum bu huyumdan nasıl vazgeçeceğim bilmiyorum. sorun zamanında susuyorum ama kafamdan atamıyorum sonra birikiyor birikiyor patlıyor. sabah tartıştık eşimle. bugün geçmez artık benim için.
aylin benim ailem şimdiye kadar evime gelemdi evlendiğimden beri bir kere sadece annemi zorla çağırdım ark geliyor ailesi ile diye siz allışın zaman geçsin diye
valla annemede dedim eşimni ark geliyor iş yerinden yap dene öğren dedi olmuyorsa bir daha yap
demedi geçerken al benden 10 dk yerden böyle birşey yapmazlardı
ben yine diyorum o benim birşeyler yaptığımı biliyordu çünkü koku gitmiştir diye pasta çörek börek işte ne yapırsam nefis diye tabakla indiriyorum
düşüncesizlikmi oldu yoksa tesadüfün bu kadarımı anlamadım ama bayağı bozuldum
ya dün ewe gittim annem yamakleri yapmış muhteşem bi masa kurmuş tek tatlıyı yaptım o kadar sorada kuaföre gittim geldiler annem surat yapmadı gelmeden önce biraz tartıştık annemle ama allahtan surat yapmadı damadım felan demeler görmeniz lazı alkol felan aldı zannetim birden şok oldum kayınvalidemle yatana kadar sohbet buhabbet sıkıydı anlıyacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?