2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet zaten yakın zamanda bebek düşünüyoruz. bu yaz bizim için çok güzel bir fırsat. sahile bile götürse bana yeter oda biliyor bunu ne kadar kanaatkar olduğumu . ama işte yorgunum diyor oda haklı işi yorucu elektirik işi devamlı kablo montaj. ama bende haklıyım. işte hemen kafamda kuruyorum. moralim çok bozuk ya

bozma canım morelini evliliğin buda alışma konularından biri olsa gerk
en azından istediklerini söylemiş oursun içinde kalsa dahada büyüyecekti farklı kelimelerin çıkmasına sebep olacaktı belkide
akşam olsun da gönlünü alırsın artık

kızlar çok teşekkürler yardımlarınız için

tatlımm boşuna stres yapmış oldun
herşeyin güzel geçmsine çok sevindimmmm

kübracım yaa haklısın tabi
ama bazen insanın ağzından çıkıveriyo
aslında söylemek istediğin o değildi
anlıcaktır eşin
akşama gönlünü alırsın tatlımmm

ben bu akşam nereye gidiyorummmmmmmmmm
hamama
Dedim ya hafta sonu kuzen evleniyo hala kızı bu akşam
hamamı var yarın akşam kınası

ayyyyy işlerden sohbetede katılamadım yahuuuu dünde konyaya gittim hastaneye off ne yoğun hafta doğru dürüst duş bile yapamadım 2 gündür koktum valla Yorgunluktan((

Son düzenleme:

bizde seni çok özledik tatlım hoşgeldin yeniden Salon bakıyoruz canım bir salonda 1 Ekimde bulduk ama daha sözleşme imzalanmadı kaptırmazsak 1 ekime orayla anlaşabiliriz

evet şimdiye kadar biriktirdiğim için böyle oldu zaten. ama onunda bana yardımcı olması lazım. bakalım akşam ne olacak.

Teşekkür ederim zeynepcim...

Annemde bende aynı durumdayız.En ufak bir üşütmede dikkatsiz davranmada sonuç bu oluyor malesef.
Sanada çok ama çok geçmiş olsun..

Kübroşum yazdıklarını okudum canım.Sende dolduğun için bir anda patlama yaşamışsın.
Ama cümlen kırıcı olmuş sanki.Sen haklısın aslında ama o cümleyle dengelemişsin sanki.
Bende isterim eşim beni alsın dışarı çıkarsın gezelim bu günler geri gelmez çünkü.
Ama şuda var erkeklerin işleri bayanlara göre daha ağır oluyor sanki.Hani bir bayan çıksada işden çok dokunmaz ama bir erkeğin işini kaybetmesi göze alınmaz.
O mantıkla yaklaşıyorlar belkide kendilerini paralıyorlar hayliyle yoruluyorlar.
Dün benim sevdiceğimde son araba satışı için nasıl sitres olmuş.Akşam geldi bende çok bunalmışdım evde dışarı çıkalım mı dedim.
Olur fıstığım dedi.Yürüyoruz sahilde nasıl anlatıyor.Bende teşvik ettim döksün içini rahatlasın diye.
Tek taraflı bakmakda olmuyor kübroşumm.Doğru bir şekilde dile getirdiğinde eminim eşin seni de anlıyacakdır.

fırında tavuk severz ıkımzde bn hemen bı arastırım tarıflerı etımek tatlısınıda bılıorumayy gusel fıkırlerınız ıcın teşkkrler vla iş cıkısı tavuk alıp denıycem haberlerıde sıze pazartesi bildiririm

inşallah bu akşam doğru bir şekilde konuşabilirim. ve inşallah oda beni anlar.

bir seferde çınlatma babanın kulaklarını kısmet canım artık

Kız çınlatmamak mümkün mü:)

Babamın yakın arkadaşlarından birinin eşi de şey demiş.
İşde sen hiç kızına sordun mu erkek arkadaşın var mı ne düşünüyorsun evlilik hakkında filan diye.
Bunuda babama anlatmış.Babam nasıl gülüyor evde anlatırken..Ohh diyor onun kızıda elden gidiyor diyor.
Yandın sen oğlum dedim diyor.Şurda ne kadar az kaldı ama hala kabullenmedi.
Attı bizi kasım ayına ama kısmet buymuş:)

patatesleride zeytinyağla ve baharatla harmanlayıp fırın tepsisinde pişirbilirsin canım ben hep öyle yaparım hiç kızartma yapmam

ay yeliz adın galiba kız bir aydır ne yiyiorsunuz kuzum siz :)
valla şöyle 3 4 sayfa öne gidersen orada bayağı bir mutfak için yorumlar yazmıştık
bir de oktay ustanın tariflerini dene bire bir lezzetli oluyor

tatlım 20 gün balayı tatılmız surdu hep dısarda yedik eve dönüncede eşim izinli bn calıstıgımdan dolayı eşim yapıyorbende bu duruma acayıp sevınıyorum yazık her gun ayrı bır yemek yapıyor cokta marıfetlıdır bekarken alısmıs sımdıde yapıyor saolsun ama artık yemek yapma zamanı geldı bu aksam ozel olsun ıstıomyorumları okuyorum gecmıs yorumları ayy burda yazmak cok ıyı gelıyor fıkırlerınız ıcınde cok teskkr ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…