- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.641
ah kübracım üzülmüştür adam.
tabiki bu günler gelmiyor bir daha aslında tam tadını çıkartmalık ama kend işi değilki yoruluyordur mutlaka bizde bir ayı geçti öyle hadi çıkalım şuraya gidelim demek için hnüz ortamımız olmadı malesef hafta içi zaten koşturmaca yemek bulaşık hafta sonu temizlik ama arada bende kzıım sana söylüyorum gelinim sen işit misali ay bir pikniğe gitseler bizide çağırsalar nasıl su sesleri felan duymak istiyorum laf çarptırıotım :)))
evet zaten yakın zamanda bebek düşünüyoruz. bu yaz bizim için çok güzel bir fırsat. sahile bile götürse bana yeter oda biliyor bunu ne kadar kanaatkar olduğumu . ama işte yorgunum diyor oda haklı işi yorucu elektirik işi devamlı kablo montaj. ama bende haklıyım. işte hemen kafamda kuruyorum. moralim çok bozuk ya
kızlar çok teşekkürler yardımlarınız için
Çok teşekkür ederim kızlarr gerçekden zordu.
Sevdiceğimin desteğini hiç unutamam hergün geldi yanıma saolsun güldürdü yüzümü.
İşe gelmek için sabırsızlanacağım hiç aklıma gelmezdi.
Nasıl özledim sizi oy oy.
Edoşumla nurgülümde evlendii allahım bir ömür boyu mesut etsin inşallah.
Buketim sizin düğün tarihi belli oldu mu?
Aslışım balayından döndü mü?
Evli hatunlar ne var ne yok?Zuhalım kilit noktam zaman ilerliyor hazırlıklar nasıl?
Sen evlenki sıra bana gelsin:) Sırada buket var meltem var zübeyde benden önce davrandı:)
bozma canım morelini evliliğin buda alışma konularından biri olsa gerk
en azından istediklerini söylemiş oursun içinde kalsa dahada büyüyecekti farklı kelimelerin çıkmasına sebep olacaktı belkide
akşam olsun da gönlünü alırsın artık
bizde seni çok özledik tatlım hoşgeldin yenidenSalon bakıyoruz canım bir salonda 1 Ekimde bulduk ama daha sözleşme imzalanmadı kaptırmazsak 1 ekime orayla anlaşabiliriz
Oy oy oy oy kaptırmayın buketimm olsun 1 ekimde :) Ahh babişko ahhh :)
Bence fırında tavuklu patatesli bişiler , yanına pilav ve salata yapabilirsin... kolay yemekten en şık olanları bunlar bence :)
Üstünede etimek tatlısı veya zor olursa hazır supengle falan yapabilirsin canım :)üstüne dondurma koyup ikram edersin :)
Teşekkür ederim zeynepcim...
Annemde bende aynı durumdayız.En ufak bir üşütmede dikkatsiz davranmada sonuç bu oluyor malesef.
Sanada çok ama çok geçmiş olsun..
Kübroşum yazdıklarını okudum canım.Sende dolduğun için bir anda patlama yaşamışsın.
Ama cümlen kırıcı olmuş sanki.Sen haklısın aslında ama o cümleyle dengelemişsin sanki.
Bende isterim eşim beni alsın dışarı çıkarsın gezelim bu günler geri gelmez çünkü.
Ama şuda var erkeklerin işleri bayanlara göre daha ağır oluyor sanki.Hani bir bayan çıksada işden çok dokunmaz ama bir erkeğin işini kaybetmesi göze alınmaz.
O mantıkla yaklaşıyorlar belkide kendilerini paralıyorlar hayliyle yoruluyorlar.
Dün benim sevdiceğimde son araba satışı için nasıl sitres olmuş.Akşam geldi bende çok bunalmışdım evde dışarı çıkalım mı dedim.
Olur fıstığım dedi.Yürüyoruz sahilde nasıl anlatıyor.Bende teşvik ettim döksün içini rahatlasın diye.
Tek taraflı bakmakda olmuyor kübroşumm.Doğru bir şekilde dile getirdiğinde eminim eşin seni de anlıyacakdır.
Buketim yaaa 1 ekimmi
ama ben 2012 ye kalcam
yalnız mı durcamm
hepiniz evleniyonuz
bir seferde çınlatma babanın kulaklarını kısmet canım artık
Buketim yaaa 1 ekimmi
ama ben 2012 ye kalcam
yalnız mı durcamm
hepiniz evleniyonuz
fırında tavuk severz ıkımzde bn hemen bı arastırım tarıflerı etımek tatlısınıda bılıorumayy gusel fıkırlerınız ıcın teşkkrler vla iş cıkısı tavuk alıp denıycem haberlerıde sıze pazartesi bildiririm
ay yeliz adın galiba kız bir aydır ne yiyiorsunuz kuzum siz :)
valla şöyle 3 4 sayfa öne gidersen orada bayağı bir mutfak için yorumlar yazmıştık
bir de oktay ustanın tariflerini dene bire bir lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?