2011 gelin adayları buyrun sohbete

pardon romantik fişneli akşama ne oldu pöfffffffffffffffffffffffffffff

bugun size yazmaktan cok yoruldum pc basnda basm donuo resmen yaaa:)))yarn tatıl yarn gunduz eşimi çarsıya yollar yemeklerımı hazrlar kendımı hazrlar vişne suymu alır romantık yemegımızı yerızzz :))))buarada bnm mesai bitmek üzre cıkıcam bırazdan sızlerle konusmak i geldi i tatıller herkese kızlar

bu daha ne ki gelinler balayındalar gelsin zaman nasıl geçiyor anlamazsın
sonra neden aranızda para toplayın dediğmi anlarsın .))))

gereksizce adın nurgülmüydü
şu profiline yaz senin ismini unutuyorum ya canım
adetin nasıl kanaman varmı hale

nilgün canım,
bişeyler geliyor ama ...adetim bir tuhaf ya,gelsem mi gelmesemmi modunda...doktorla konuştum bugün.hepsi stresten kaynaklanıyor ,2-3 ay daha böyle devam edebilir.farklı bir hayat,farklı bi yaşam,farklı bi ev,ee bunların önündende hazırlık stresin vardı,hepsi üst üste eklendiği için böyle dedi...yapcak bişey yok ,benim her ne kadar işime gelsede bu durum kocama üzülüyorum

belki doktor yanılıyordur kadın doğuma jinekoloğa git en mantıklısı

belki doktor yanılıyordur kadın doğuma jinekoloğa git en mantıklısı

evlenmeden önce gitmiştim ultrasona girmiştim ,bişey çıkmadı.o olay olduktan sonrada gittim kadın doğuma herhangi bi sorun yok dedi.Kullandığın ilaç (doğum kontrol ),stres ,hava değişimi düzensizliğinin nedenleri dedi.bakalım şu adetim de bir bitsin hala devam ederse kanamam o zaman gidicem tekrar...

selam kizlar
gecmisi okudum.ancak geldim
herkesin guzel gecsin hafta sonu
esracim bende sana yazmistim kuzum
Allah yuvanda bol mutluluk versin
resimlerini cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…