2011 gelin adayları buyrun sohbete

kleopatra, biz 6 senedir birlikteyiz 3 senedir nişanlıyız.. YAzık garibim o kadar çok beklediki ewlendikten sonra neler olur bilmiyorum Biz yaramaz bi çiftiz ama hiç uslu değiliz

bizimde 3 sene oldu işte 1 senedir de nişanlıyız ten uyumu çok önemli en önem verdigim şey erkekte parfümdür ben zaten ilk yemege çıktıgımızda parfümüne bayılmıştım o da benim parfümüme bayılmış aynı markanın birisi erkek digeri de kadın parfümü :)

bu topik nolmuş böyle kızlar ya

cilve öyle yerlere çekilmiş ki ağlıyo numarasını bile cilveden saymışsınız
seksapeal önemli o da bazılarında var bazılarında yok.
ben bazen kocama serviste eve giderken sms ler atıyorum seksi kocam napıomuş özledim onu diye
veya bazen evde özellikle dekolteli t-shirler giyip bak burama nolmuş cok acıyo diyip aklını fikrini tamamen bana odaklandırıyorum

konuşurken gülümsemek, bakışlara dikkat etmek mimikler
bunların hepsi bütünleşince cok güzel bir tablo çıkıyo ortaya

bacımm hal hatır sormadım ki bir tane msj yazdım onu attım sürekli sonra baktı fatura çok kabarık olucak huyumu da bilir ben sana bu kadar çok msj atmasaydım faturam böyle gelmezdi sen ödeyeceksin derdim o yüzden aradı :)
Ay meltem 450 tane kız şaşkın hal hatırdan sonraki mesajlarını açıkça çok merak ettimmmmm

Erkekler bi kere aglayan kızları hiç sevmezler ki erkekler herzaman güçlü ama ona da muhtaç olan kadınları severler ondan yardım isteyeceksin bazı konularda bilsen bile askım ben bilmiyorum nasıl bir yol izlemem lazım diceksin

Kübraaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler aşmış kendilerini ben hala çok canı acıdı çeksene elini şarkıya takılıyorum

kradese süpper yaklaşımın :)))çünkü düne kadr bnde aynı şarkıyı mırıldanıyodumartık tüm şarkılar benim:))))yaa bide ağlamayı cilveden deil naz dan sayıyoruz

bn sadece suç bastırmak için ağlıo numarası yaparım :)))eşimde anlar gülerrr sonra koklaşr basırız birde eşim bna kıyamaz onu bılom ya işte kullanıom ayy biz çok fenayız yaaa vla tavsiye ederim bi gün eşinize hata yaparsanız ve size kıyamıyorsa kesinlkle deneyin işe yarar)

bacımm benimkiler yüzeysel oluyo adamı heveslendiriyorum ama hiçbi şey yapamıo o kadar çok hoşuma gidio ki evlendikten sonra göstericem ben sana dio ben de henüz acı durumu olmadı :)
bu cümleler banada tanıdık geliyo
evlendikten sonra görcen sen

anlatt kızzz nişanlı hatunn sende nişanlısın elif de siz napıyonuz :)züleyha da anlatsın ben evleniyim hergün düşünüyorum :)

ne anlatayım bebeğimm

bu arada benim canımm çok sıkıldı nişanlıma 450 tane msj attım hiç bunu yapan oldu mu :)

msjı çok merak ettim

eşin olmak yaşamak parçan olmak onunla olmak onun olmak güsell ay kızlar biz akşam olsunnnn

coştu bizim kız:92::92:

Nolmuştopiğe yaaa
oku oku yetişemedim

oooo eda son noktayı koydun maşallah

Kübraaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler aşmış kendilerini ben hala çok canı acıdı çeksene elini şarkıya takılıyorum

he valla deniz aynen o moddayım. cilve yapsam sonu bana kötü dönecek diye yapamıyorum belkdie bennnn

yeliz bence öyle yapmaya hiç gerek yok
ben en masum bakışımla bakıyorum alttan alttan sonra başlıyorum;
hayatııııııııııım yaaaaa ben cok yaramas bi gısım,
bi de cok akılsız diyorum
gidiyorum sokuluyorum
ohoooooooooooooooo bitti gitti benimki eridi

buda bi yöntem canm bnm deneyecegım :))))yaramaz heeee sevdm bu lafıı akşam işe yarıyabilir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…