- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.821
kleopatra, biz 6 senedir birlikteyiz 3 senedir nişanlıyız.. YAzık garibim o kadar çok beklediki ewlendikten sonra neler olur bilmiyorumBiz yaramaz bi çiftiz ama hiç uslu değiliz
Ay meltem 450 tane kız şaşkın hal hatırdan sonraki mesajlarını açıkça çok merak ettimmmmm
bacımm hal hatır sormadım ki bir tane msj yazdım onu attım sürekli sonra baktı fatura çok kabarık olucak huyumu da bilir ben sana bu kadar çok msj atmasaydım faturam böyle gelmezdi sen ödeyeceksin derdim o yüzden aradı :)
Kübraaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler aşmış kendilerini ben hala çok canı acıdı çeksene elini şarkıya takılıyorum
Erkekler bi kere aglayan kızları hiç sevmezler ki erkekler herzaman güçlü ama ona da muhtaç olan kadınları severler ondan yardım isteyeceksin bazı konularda bilsen bile askım ben bilmiyorum nasıl bir yol izlemem lazım diceksin
Eda bende ay şuarama bişey oldu ama bazen keşke söylemeseydim felan oluyor((((((( :)))))))))))
bu cümleler banada tanıdık geliyobacımm benimkiler yüzeysel oluyo adamı heveslendiriyorum ama hiçbi şey yapamıo o kadar çok hoşuma gidio ki evlendikten sonra göstericem ben sana dio ben de henüz acı durumu olmadı :)
anlatt kızzz nişanlı hatunn sende nişanlısın elif de siz napıyonuz :)züleyha da anlatsın ben evleniyim hergün düşünüyorum :)
bu arada benim canımm çok sıkıldı nişanlıma 450 tane msj attım hiç bunu yapan oldu mu :)
eşin olmak yaşamak parçan olmak onunla olmak onun olmak güsell ay kızlar biz akşam olsunnnn
bu topik nolmuş böyle kızlar ya
cilve öyle yerlere çekilmiş ki ağlıyo numarasını bile cilveden saymışsınız
seksapeal önemli o da bazılarında var bazılarında yok.
ben bazen kocama serviste eve giderken sms ler atıyorum seksi kocam napıomuş özledim onu diye
veya bazen evde özellikle dekolteli t-shirler giyip bak burama nolmuş cok acıyo diyip aklını fikrini tamamen bana odaklandırıyorum
konuşurken gülümsemek, bakışlara dikkat etmek mimikler
bunların hepsi bütünleşince cok güzel bir tablo çıkıyo ortaya
Kübraaaaaaaaaaaaaaaa bizimkiler aşmış kendilerini ben hala çok canı acıdı çeksene elini şarkıya takılıyorum
bn sadece suç bastırmak için ağlıo numarası yaparım :)))eşimde anlar gülerrr sonra koklaşr basırız birde eşim bna kıyamaz onu bılom ya işte kullanıom ayy biz çok fenayız yaaa vla tavsiye ederim bi gün eşinize hata yaparsanız ve size kıyamıyorsa kesinlkle deneyin işe yarar)
yeliz bence öyle yapmaya hiç gerek yok
ben en masum bakışımla bakıyorum alttan alttan sonra başlıyorum;
hayatııııııııııım yaaaaa ben cok yaramas bi gısım,
bi de cok akılsız diyorum
gidiyorum sokuluyorum
ohoooooooooooooooo bitti gitti benimki eridi
akşama nohut tarlasına gidecegizz ayy ne romantikkk:)))bu akşam yemek hazırlayacaktım ama yarına erteledım bugun gec olack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?