- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.861
ayşemmmm geldim bende mutfağa cici bebe yapmaya gitmiştim senin buda bu saatte işin ne kocanın yanına gitsene
günaydın canım bende cumartesiyi haftaiçi olarak kabuletmiş biri olarak burdayım
bi biz varız bugün desene ....eee napıyorsun buketcim
ben her cumartesi burdayım hepinizi kahvaltıya beklerimAyılmaya çalışıyorum canım caddeden tek araba geçmiyor tüm şehir uyuyor galiba. Biraz kendime gelebilirsem kahvaltı yapacağım sen nasılsın?
Eveet bir cumartesi mağduru olarak bende burdayımm
naber kızlar
tek gözüm açık kahvaltı yapmaya çalışıyorum bende,çok uykum olduğu zamanlarda c.tesi gelmek eziyet oluyor bana ya...
evettt züloşşşş bir cumartesi kazazedesideeeee burdaaaa
günaydınn herkeseeeeeeeeeeeee
hoşgeldiniz kızlar cumartesi kazazedesi yok çünkü cumarteside pazartesi salı gibi bir gün dimi kızlar
günaydın bukommmmmm öğleyi görsek yeter bana:))
ben 4 e kadar buralardayım
herkese günaydıınnn :) sırada robot almak var bayanlar, hangisini tavsiye edersiniz? hangisini alma dersiniz? önemli özellikler söyleyebilir misiniz bana? mesela robot şeklinde her bi zıkkım içinde olan mı olsun yoksa hani parça parça el blendır ı işte ayrı aparatla mikser karıştırıcı falan olan tür bişey mi? 150-160 liraya kadar çıkabilirim sanırım..
herkese günaydıınnn :) sırada robot almak var bayanlar, hangisini tavsiye edersiniz? hangisini alma dersiniz? önemli özellikler söyleyebilir misiniz bana? mesela robot şeklinde her bi zıkkım içinde olan mı olsun yoksa hani parça parça el blendır ı işte ayrı aparatla mikser karıştırıcı falan olan tür bişey mi? 150-160 liraya kadar çıkabilirim sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?