2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayşemmmm geldim bende mutfağa cici bebe yapmaya gitmiştim senin buda bu saatte işin ne kocanın yanına gitsene

buketimm balım şükür kavuşturana
çok cazip öneri ama şu tezin düzeltmelerini bitirmem lazım artık
kocam uyanıkken fırsat olmuyor

neyse canım uyumadan görüşebildik hiç değilse
öpüyorum çok

ben her cumartesi burdayım hepinizi kahvaltıya beklerim Ayılmaya çalışıyorum canım caddeden tek araba geçmiyor tüm şehir uyuyor galiba. Biraz kendime gelebilirsem kahvaltı yapacağım sen nasılsın?

tek gözüm açık kahvaltı yapmaya çalışıyorum bende,çok uykum olduğu zamanlarda c.tesi gelmek eziyet oluyor bana ya...

herkese günaydıınnn :) sırada robot almak var bayanlar, hangisini tavsiye edersiniz? hangisini alma dersiniz? önemli özellikler söyleyebilir misiniz bana? mesela robot şeklinde her bi zıkkım içinde olan mı olsun yoksa hani parça parça el blendır ı işte ayrı aparatla mikser karıştırıcı falan olan tür bişey mi? 150-160 liraya kadar çıkabilirim sanırım..

bende braunun saklama kaplı blender seti var canım annemede aynısından aldık o yüzden kullandım fikir verebilirim rondosu saklama kapları ve blenderı mükemmel ama mikseri bende çift kollu olanlardan ayrı olarak al bu tek kollu çırpıcılar iyi çırpmıyor ben zorlanıyorum yani şöyle arzum sinbo felan ucuzlarından çift kollu mikser almayı düşünüyorum yani bana kalırsa mikseri ayrı al

Son düzenleme:
Robotu ne yapacaksın ki güzelim annemin de robotu var dolabın üzerinde bekliyor mixer ve blendır alsan yeterli o da braun da var takım halinde en sonda fiyatı 180 tldi ama elektronik marketlere bak kampanya düzenliyorlar

Tabii mutfak robotu olarak esse magazalarında satılan bir marka var onun mutfak robotu çok güzel içine mercimek köftesi hamurunu bile koy karısıtırıyor ben de ondan almak istiyorum fiyatı da 1.300 tl birşeydi ama bu tam olarak robot degil içinde kesme aparatları yok karıstırma var mixerin gelişmişi gibi düşün

cahilliğimi tecrübesizliğime ve yaşıma veriniz :) robotu anında es geçiyorum ve şu braun un takımına bir bakayım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…