2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay bende almıştım öle evde giymeye ince bişiyler
mini şortlar. gecelikler.
ben dolaştıkca evde benimki bi sağ bakıo bi sola gözlerinle takip edio devamlı
haha
çok güzel oluo ama öle bakması hoşuma gidio.

ama ben evlenmeden öncede öleydim
bazen çamaşırlarımla yatardım bide parfüm sıkardım
abimde dalga geçerdi manyakmısın sen gece gece ne sıkıon bu kadar parfümü die
annemde evde çamaşırlarla dolaşırken
senin kocan yaşadı der dururdu :)
şimdi salonun ışığını açmıom öle dolaşırken
yoksa karşı apartman çaprazdan görüo bayram ederler valla

kleopatra, biz 6 senedir birlikteyiz 3 senedir nişanlıyız.. YAzık garibim o kadar çok beklediki ewlendikten sonra neler olur bilmiyorum Biz yaramaz bi çiftiz ama hiç uslu değiliz

Ah ah bendede miniler şu bu hepsi var da bir etek giyim dedim o zaman acımda vardı bol şeyler giyiyordum zaten en fazla 3 dk giyiyirdum hemen bir kapı tık tık deniz abla annem çağırıyor çay içeceğiz
tık tık pc lazım zaten yatak oda ile kapı arası mekik dokudum sonra kaldırdım fırlattım aaaa yeter giymiyorum ya

artık büyümem gerekiyormuş akıllanmam gerekiyormuş 450 tane msj attıktan sonra beni aradı yavrucum evde uslu uslu otur dedi kasımı umutla bekliyorum çünkü babası ev yaptırıo ocakta verildi kaba inşaat bitmiş ince işleri de ne zaman biter ki Allahım en kısa sürede biter inş evimiz bitsin ev olmadan olmuyo çünkü sonrada dügünü yapacagız canımm bu arada kaynanam bana dün anlattıgım konuyla ilgili msj atma karsı tarafa dedi
meltemcım dugune ne kadr vr sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…