- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.981
kız benimkide naz değil.
Soğuk durmasına alındımda başladım ağlamaya.
Gözleri buz gibiydi.hiçde alışık değilim öyle olmasına çok dokundu.
ya kızlar evime internet baglatıcam vın isityorum ama sikayetler vr karasızım cok yaa ne diyosunuz önerileriniz neler
2 haftalık evliyim, kayınvalidemleri yemeğe çağarıyorum, menüye karar veremedim, acemi gelin gibi görünmek istemiyorum :) güzel bi menü oluşturmama yardım edermisinizzz :))
[QUOTE=ayers;19960475]Sevdiceğim geldiğinde bize çeşit olsun diye köfte aldım.
Sen köfteyi unut birde aceleden hızlı olsun diye aygazı kısık tutmadım.
Köfteler yan :) Annem geldi köfteler yanmış dedi ay yok ben öyle seviyorum dedim:)
Halbuki beceremedim farkındayım.Ama sevdiceğim onları yedi.Çok pratik yapmam lazım benim yoksa yandım.
demek köfteleri yanık sevıosunsende bndensın deesene ayy cok hoş insanlarız vla bn pratik şeyler ogrenıyorum hatta dun yaptım bır tane guselde oldu gayet lezızdı afıyetle yedık fotosunu cektım buraya sıze tarfı yazacaktm ama dıjıtal makınemde vırus varmıs acmadı remslerı sılmek zorunda kaldım (yne yaptımda cekerm resmını annem bna evde yaptırmadı hıç iş şimdi zorlanıom bnde zamanla herkesten ıyı yaparız şekerim:)
deniz arkadaş senden yardım istiyor
ben vın kullanıyorum evde çok memnunum canım turkcellin vını
turkceln vın dan cok sıkayt vr fatura fazla gelıomus herkes hep yakınmıs ayy karar veremedım ya
2 haftalık evliyim, Kayınvalidemleri yemeğe çağarıyorum, menüye karar veremedim, acemi gelin gibi görünmek istemiyorum :) güzel bi menü oluşturmama yardım edermisinizzz :))
turkceln vın dan cok sıkayt vr fatura fazla gelıomus herkes hep yakınmıs ayy karar veremedım ya
amanin kızlar neler kaynatıyomuş bi bakınayım dedim ..
kızlarrrr çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzzzzzzz
ttnet fln normal internet nie bağlatmıyosun
daha kolay değilmi
amanin kızlar neler kaynatıyomuş bi bakınayım dedim ..
kızlarrrr çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzzzzzzz
edaaaaaaaaaaaa hoşgeldin seni bekiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?