2011 gelin adayları buyrun sohbete

[QUOTE=ayers;19960475]Sevdiceğim geldiğinde bize çeşit olsun diye köfte aldım.
Sen köfteyi unut birde aceleden hızlı olsun diye aygazı kısık tutmadım.
Köfteler yan :) Annem geldi köfteler yanmış dedi ay yok ben öyle seviyorum dedim:)
Halbuki beceremedim farkındayım.Ama sevdiceğim onları yedi.Çok pratik yapmam lazım benim yoksa yandım.[/QUOTE]

demek köfteleri yanık sevıosunsende bndensın deesene ayy cok hoş insanlarız vla bn pratik şeyler ogrenıyorum hatta dun yaptım bır tane guselde oldu gayet lezızdı afıyetle yedık fotosunu cektım buraya sıze tarfı yazacaktm ama dıjıtal makınemde vırus varmıs acmadı remslerı sılmek zorunda kaldım(yne yaptımda cekerm resmını annem bna evde yaptırmadı hıç iş şimdi zorlanıom bnde zamanla herkesten ıyı yaparız şekerim:)

2 haftalık evliyim, Kayınvalidemleri yemeğe çağarıyorum, menüye karar veremedim, acemi gelin gibi görünmek istemiyorum :) güzel bi menü oluşturmama yardım edermisinizzz :))

demek köfteleri yanık sevıosunsende bndensın deesene ayy cok hoş insanlarız vla bn pratik şeyler ogrenıyorum hatta dun yaptım bır tane guselde oldu gayet lezızdı afıyetle yedık fotosunu cektım buraya sıze tarfı yazacaktm ama dıjıtal makınemde vırus varmıs acmadı remslerı sılmek zorunda kaldım(yne yaptımda cekerm resmını annem bna evde yaptırmadı hıç iş şimdi zorlanıom bnde zamanla herkesten ıyı yaparız şekerim:)[/QUOTE]

Bende mutfaga hiç girmedim.Şimdi gerçekden zorlanıyorum.Neyseki daha 4 ayım var.
Nişanlım geldikçe ben mutfaga giriyorum artık.O köfteyide bir gün tutturacağım inşallah.

Kayınvalidemde börek kızartıcam böreği atmamla yağların sıçraması bir oldu rezil oldum.
Sonra dolaptan pastauı çıkarıcam sen yoğutr kovasını devir aşağıya :) Kolayı bardağa boşlatırken dök masaya.
inanılmaz beceriksiz hissetmiştim kendimi:)Alışıcaz inşallah.

Bende mutfaga hiç girmedim.Şimdi gerçekden zorlanıyorum.Neyseki daha 4 ayım var.
Nişanlım geldikçe ben mutfaga giriyorum artık.O köfteyide bir gün tutturacağım inşallah.

Kayınvalidemde börek kızartıcam böreği atmamla yağların sıçraması bir oldu rezil oldum.
Sonra dolaptan pastauı çıkarıcam sen yoğutr kovasını devir aşağıya :) Kolayı bardağa boşlatırken dök masaya.
inanılmaz beceriksiz hissetmiştim kendimi:)Alışıcaz inşallah.[/QUOTE]

ay albenden o kadr kayınvalıdemn yannda yapmadıgım sakarlık kalmıo ay nasl kızıom kendıme zaten bna iş yaptırıo bılıo yaptırsa pişmanolacak D sen alıştır kendını cnm şimdiden:))köftelri tutturdunda bnada burdan yaz:))

2 haftalık evliyim, Kayınvalidemleri yemeğe çağarıyorum, menüye karar veremedim, acemi gelin gibi görünmek istemiyorum :) güzel bi menü oluşturmama yardım edermisinizzz :))

Canım ne güzel ya iki hafta lık evlisin darısı bizim başımıza.
Yemek konusunda az önceki yorumlarımdan da anlaşılacağı gibi ben yanlış adresim.
Sen şimdi evli hatunlardan tecrübe kazan sonrada ben sana sorarım :)

amanin kızlar neler kaynatıyomuş bi bakınayım dedim ..
kızlarrrr çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzzzzzzz

Oysssssssssss bacım gelmiş hoş gelmişşş nasılmış nasıl geçmiş keyfi yerindemiymiş ay bütün ayrıntıları istiyorumm yaa:)

Eda kız kalbin ne kadan temiz bak adaşın geldi edoşum geldii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…