- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.001
hoşbulduk küboşum..nasılsınız kızlar iyimisiniz??
bendeki 4 GB menunum dolduramıyorum bile zten bizim pakette aşım olmuyor kilitleniyormuş kota dolunca kamu vını bizimkisi
hoşbulduk küboşum..nasılsınız kızlar iyimisiniz??
Canım ne güzel ya iki hafta lık evlisin darısı bizim başımıza.
Yemek konusunda az önceki yorumlarımdan da anlaşılacağı gibi ben yanlış adresim.
Sen şimdi evli hatunlardan tecrübe kazan sonrada ben sana sorarım :)
iyiyiz hamdolsun eda. sizleri bekliyorduk betül nurgül esra onlardan da ses çıkmadı hala bir esra geldi bir kere o kadar. sen naıslsın asıl haberler sende düğün balayı nasıl geçti.
Edoşş haberler sende kuzummm benim dökül bakayımm nasıl geçti?
Evli olmak nasıl bir duygu? Enişde biliyor değerini değil mi?
aslında ben ortaya yazdım yardım isteğimi ama kimse üstüne alınmadı :)) darısı başına canım zaman su gibi akıyo valla, bende gün sayıyodum şimdi iki haftalık evliyim rüya gibi. neyse artık yavaş yavaş atıcam acemiliğimide
Allah allah neden gelmediler acaba..betüş zaten işten ayrıldı..nurgülünde izni uzun olucaktı ondan gelmemiştir..
Peki aslıdan haber varmı??
kızlar valla aksilikler olmadı değil ama genel olarak herşey güzel geçti..fazla resim olayı faln olmadı...
balayından dün geldim çok rahatsızlandım..hastaneye falan gittik..çok üşüttüm kendimi..
evliliğin şokundan henüz çıkamadım..eşime alıştım ama eve alışamadım hala
ama güzel bi duygu evlilik kendine ait bi yaşam..Allah utandırmasın..Allah her genç kıza nasip etsin gelinlik giymeyi
aslında ben ortaya yazdım yardım isteğimi ama kimse üstüne alınmadı :)) darısı başına canım zaman su gibi akıyo valla, bende gün sayıyodum şimdi iki haftalık evliyim rüya gibi. neyse artık yavaş yavaş atıcam acemiliğimide
teşkkr ederm bnde bi araştırm onu eşimde kamuda calısıo alabılırız mersi cnm
hemen yardım edelim sana
nasıl bişeyler düşüniyosun aklında bişeyler var mı
bikere mutlaka pilav yapmalısın hünkar beğendi fln yapabişlirsin
ne kadar tecrübelisin mutfakta bilmiyorum ama
zeytinyağlı bişeyler imam bayıldı yada taze fasulye olabilir barbunya olabilir
Allah allah neden gelmediler acaba..betüş zaten işten ayrıldı..nurgülünde izni uzun olucaktı ondan gelmemiştir..
Peki aslıdan haber varmı??
kızlar valla aksilikler olmadı değil ama genel olarak herşey güzel geçti..fazla resim olayı faln olmadı...
balayından dün geldim çok rahatsızlandım..hastaneye falan gittik..çok üşüttüm kendimi..
evliliğin şokundan henüz çıkamadım..eşime alıştım ama eve alışamadım hala
ama güzel bi duygu evlilik kendine ait bi yaşam..Allah utandırmasın..Allah her genç kıza nasip etsin gelinlik giymeyi
amanin kızlar neler kaynatıyomuş bi bakınayım dedim ..
Kızlarrrr çok özledim siziiiiiiiiiiiiiiiii nasılsınızzzzzzzzz
edaaa hoşgeldin tatlım nasıl geçti düğün balayı acı var mı acı
Nilaaayyy neler duyuyorumm :))))
heyecanlanıyoruz galiba
bende aksam mutfaktayım nişanlımlar bizde
anneme(kayınvalideme) çay döküyorum
çaydanlığın kapağı düş
Güldü tabi benimki :))
yok bişey yok dedimm
Onun doğum günündede mutfaktayım onlarda
bulaşık yıkarken aşkımın bardağını düşür kır ben :26::26::26:
teşekkür ederim :)) yayla çorbası, izmir köfte,pilav,göbek salata,amerikan salatası,irmik tatlısı düşünüyorum aslında ama yemek olarak sulu birşeyde yapmam gerekiyormu karar veremedim fasülye yapsam dicem ama geçen gün kendi annemler geldiğinde de zeytinyağlı fasülye yapmıştım kaynanam demesin buda başka bişey bilmiyo heralde diye :))
Bir ben değilim desene züleyhacım :)
kız heyecandan oluyor valla eli ayağı insanın birbirine dolanıyor.
Kolayı bile bardağa dmkerken nişanlımın teyzesi dayanamadı halime ver kızım ben koyayım dedi ne yapsın kadın :)
ama şimdi kabalaık ne kadar rahat olsanda insan geriliyor birde kendi evin gibi olmuyor.
Bak kendi evimizde olsak bunlar olmazdı.(umarım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?