2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol adaşım..
öncelikle kınam çok iyi değilde müzik sisteminde problemler çıksada sonradan halloldu..çok eğlendik..
düğün çok güzel geçti..herkes çok begenmiş..
balayında 5 gece 6 gün kaldık balayıda güzel geçti..
bitek değişmeyen kocam oda sinirli oldugu için yoksa valla iyidir adaşım ya seviyorum kocamı ben yeterki ona yüksek sesle konusma.kızdırıcak hareket yapma..yoksa çok merhametlidir vicdanlıdır..
onun haricinde dün çok rahatsızlandım..c.tesiden başlayan bir rahatsızlık dün geceye kadar devam etti..hastaneye gittik çok üşüttüm
kuaför konusuna gelince adaş hersey güzeldi sorunsuz hallettik..
resimleri albüme ekliyorum..haber veririm ekledim diye..

Ayy koptum yaa:)

Benimde yoğurdu devirip sonrada hiç bir şey olmamış gibi kapıda nişanlımı karşılamam çok hoşdu:)
Kuzeni nasıl gülüyor halime.Bir keresindede teyzesinde bulaşık yıkıyorum nişanlımda işden direk gelecek.
Ben öyle dalmışım ki nişanlım mutfaga geldi.Benim fıstığım ne yapıyormuş dedi.
Benim elimde kaşıklar sen düş.Hiç bozuntuya vermedim tabi hemen sen geldin ya elim ayağım dolandı heyecanlandım dedim

Edda yazmayı özledim canım hoşgeldin

çok çok mutlu ol ömür boyu sürsün inşallah

yavurucum bak senin ağzından eşin için bunları duymak güzel tatlım biraz sende tut kendini bak ne güzel yoluna giriyor kızdırma artık evlendiniz zamanla fark ediceksiniz huylarınınzında değiştiğini

mutluluklar dilerim canım
allah huzurunuzu kaçırmasın
bir ömür çok çok mutlu olun inşallah eşinle

canım güzel geömesine sevindim o tip aksilikler hep yaşanıyor ben kınamda doğdu dürüst hiç oynayamadım bile müzikle ilgilenmekten ki pc nin başına birini oturtmuştum sözde. onlarda nazar olsun. eşine gelince benimkide aynı. çok merhametli ama kızınca susman lazım konuşursan daha kötü oluyor. bende susuyorum haklı olsam bile ama sonra ifade ediyorum bana. o zaman anlıyor. ilk zamanlar biriyle yaşamının vermiş olduğu bişeymi bilmiyorum daha gergin oluyorlar. sonra oda alışacak bir bayanla yaşamaya çünkü anlayacak biz duygusalız daha farklıyız.
cumartesi arkadaşlarımı davet ettim 5 yeni evli çifttik hepimiz bu sene evlendik. kiminde kadın daha baskın karakter. bir arkadaşım ve ben aynıyız. oda aynı şeyi söyledi benimki sinirli dedi bende susuyorum kimi susmaktan anlıyor kimi tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…