2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben susarsam benim aşkım tepeme çıkabilir o yüzden pek sustuğum söylenemez ama zaten hiç kızdırmıyor kıyamam ben hiç ona

bizde nişanlımla haftasonu mobilyalara filan baktık daha çok işimiz var ne zaman halledeceğiz( ama mutlu bir haber aldım, nişanlımın iş arkadaşının tayini konyaya çıkmış biizm beyaz eşyalarda şırnaktaydı neyle getireceğiz diye kara kara düşünürken arkadaş göçüyle gelecek gelmişken bizim eşyalarıda getirecek ne sevindim valla şans benden yana şu sıralar nazar değmesin diyeyim:))

kızlar albüme resimleri ekledim haberiniz olsun..umarım begenirsiniz..

çok güzel görünüyorsun canım hem güzel hem zarifff çokkk çokkk öutluluklar gelinliğinide çok beğendim ayrıca saçlarının yandan hava katmışş:))) yanlız göz makyajında alt üst aynı renk sevmiyorum ben çok mavi yapmışlar oda nazarın olsun bebişimmmmmm

Edda maşallah diyorum fiziğinde çok hoş gözlerin yukardan v saç modeli yakışmış suratına gülerkrn daha mutlu olduğunu hissettim umarım hep güler hep mutlu olursun canım

Edoşummm çok ama çok güzel olmuşsun kuzum allahım nazarlardan saklasın.
Küçük nilayyuna da ayrı bayıldım nasıl şeker olmuş öyle:)
Gelinliğin çok hoşuma gitti özellikle kol kısımları çok ayrı bir hava katmış.
Saçlarında çok farklı olmuş vede çok yakışmış.

Bunlar zaten küçük detaylar.Önemli olan gözlerinin içi hep gülsün.
Çok ama çok mutlu olun inşallah.Enişdede bilsin senin değerini.
Böyle hatun bulmuş kendine azcık nazınada katlanıversin :)

Eda biz seninle arkdaş olarak ekli değilmişz şimdi gönderdim
bu akşam başalrsın mutfakta uğraşmaya alış veriş ve yemek

ayy denizim evde hiç bişi yok çay ve şekerden başka dün iyi olmadıgım için çıkamadık alışverişe daha..
eşim pilavı çok sever..yanınada hemen pişecek bişiiler yaparım..
en çok üzüldügüm eşim evde olucak 1 hafta daha ama ben çalışıyorum

taze evli için gidiyordur şimdi evde onunla olmak için seni seni :)

eda soruma hala cevap vermedin bende aynı durumda olacağım 1 hafta sonra sahalara döneceğim

Bizde izinleri ayarlıyabiliriz inşallah.
Benden yana sorun yok gibide nişanlım için aynı durum geçerli değil.
İş yeri bakalım verecek mi izin gerçi bir arkadaşı 15 gün sonra gelmiş işe ama bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…