- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.041
Bende geçen akşam uzandım saat 10 da evi görmeye gedliler merak etmiş kızları sinir oldum
canım güzel geömesine sevindim o tip aksilikler hep yaşanıyor ben kınamda doğdu dürüst hiç oynayamadım bile müzikle ilgilenmekten ki pc nin başına birini oturtmuştum sözde. onlarda nazar olsun. eşine gelince benimkide aynı. çok merhametli ama kızınca susman lazım konuşursan daha kötü oluyor. bende susuyorum haklı olsam bile ama sonra ifade ediyorum bana. o zaman anlıyor. ilk zamanlar biriyle yaşamının vermiş olduğu bişeymi bilmiyorum daha gergin oluyorlar. sonra oda alışacak bir bayanla yaşamayaçünkü anlayacak biz duygusalız daha farklıyız.
cumartesi arkadaşlarımı davet ettim 5 yeni evli çifttik hepimiz bu sene evlendik. kiminde kadın daha baskın karakter. bir arkadaşım ve ben aynıyız. oda aynı şeyi söyledi benimki sinirli dedi bende susuyorum kimi susmaktan anlıyor kimi tam tersi.
kim merak etmiş deniz evini o saatte bana biri gelse evi göremez dağınıklıktan
Edda nere gittin
kim merak etmiş deniz evini o saatte bana biri gelse evi göremez dağınıklıktan
kızlar albüme resimleri ekledim haberiniz olsun..umarım begenirsiniz..
dur kız benden önce evlenenler var en son bana olur darısı
kızlar albüme resimleri ekledim haberiniz olsun..umarım begenirsiniz..
Eda biz seninle arkdaş olarak ekli değilmişz şimdi gönderdim
bu akşam başalrsın mutfakta uğraşmaya alış veriş ve yemek
ayy denizim evde hiç bişi yok çay ve şekerden başkaDün iyi olmadıgım için çıkamadık alışverişe daha..
Eşim pilavı çok sever..yanınada hemen pişecek bişiiler yaparım..
En çok üzüldügüm eşim evde olucak 1 hafta daha ama ben çalışıyorum
ayy denizim evde hiç bişi yok çay ve şekerden başkadün iyi olmadıgım için çıkamadık alışverişe daha..
eşim pilavı çok sever..yanınada hemen pişecek bişiiler yaparım..
en çok üzüldügüm eşim evde olucak 1 hafta daha ama ben çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?