2011 gelin adayları buyrun sohbete

aslıcım benim tahmini tarihi 1 ekim olarak değiştirebilir misin?

aha gitti düğündaş abimle düğündaş oldun şimdide :))

kimse çay suyu koymadımı yahu

inşallah gidebilirim canım 1 ekimde bir salonda yer bulduk bakalım daha net değil. topiği 8 de yeliz açmış o kadar erken geldiğine göre koymuştur heralde ama sen geç geldin bu saate kadar zift olmuştur o çay

evet yeni sayılırım hiç arkadaşım yok :)) ama çoooook uzun zamandır takip ediyorum kk yı :)

hoşgeldin o zaman burada herkes ark olabilir biz uzun süre kalanları daha çok seviyoruz bugün gelen yarın giden sonra karıştırıyoruz birbirine katıyorum ben

ee katılabilrisin sohpete benim adım deniz

evet yeni sayılırım hiç arkadaşım yok :)) ama çoooook uzun zamandır takip ediyorum kk yı :)

Hiç arkadaşım yok ne demek biz varız ya aşk olsun:)
Ben daha buğün gördüm seni bak hatta bilgisiz halimle sana menü bile hazırladım.
Sonradan fark ettim sende benim menüye benzer bir mnü seçmişsin zaten.
Ben bu işi başarıcam galiba

Aslışş hoş gelmişsin şekerim benim :)

Ben seni görmedim aslışş gelinliğini çok merak ediyorum
Resim eklemişmiydin?Hastalık atlattım uzun bir süre giremedim.

Kızlar ben ilk defa dün biber kabak dolması yaptım :) Yanınada semiz otu salatası.
Kayınvalidem çok beğendi. Bende beğendim kendi yemeğim diye demiyom :86:
ama hergün bişiler üretemiyorum. bugün ne yapsam diyorum tıkanıp kalıyorum.

çok güzel bloglar var canım ya takip et hangi gün yapacağını şaşırırsın vallahi

Aslışş hoş gelmişsin şekerim benim :)

Ben seni görmedim aslışş gelinliğini çok merak ediyorum
Resim eklemişmiydin?Hastalık atlattım uzun bir süre giremedim.

aAA geçmiş olsun. Ne hastalğı atlattın nilayyuncuğum :))
ben özel albümüme resim ekledim kına düğün balayı ama gelinlikli resmim pek yok.
stüdyo resimlerini bu cumartesi alıcaz.
ozaman boydan koyarım kendi albümüme gene :)

inşallah gidebilirim canım 1 ekimde bir salonda yer bulduk bakalım daha net değil. topiği 8 de yeliz açmış o kadar erken geldiğine göre koymuştur heralde ama sen geç geldin bu saate kadar zift olmuştur o çay

hayırlı olsun inşallah gönlünce olur düğünün :) abim yer kapmasaydı eğer ben en geç ağustos diyodum kendime bi de ses etmemişler ben de ezandan baya bi sonra yattım sabah, o yüzden anca tabi

not: abimin düğünü 1 ekim

Sende hoşgelmişsin aramıza arkadaşım listeyede girmişsin oh oh maşallah hayırlı olsun.
Çay faslı bitti şimdi uyumamak için sıra kahvede.

teşekkür ederiz efendim :) olacak inşallah:) hoş buldum :) kahveleri ben yapayım bari, şekerli? orta? yada ben en iyisi nescafe hazırlayım

tükenmeden alın

Son düzenleme:
evet bende menümü yazdıktan sonra gördüm msjını :) dedimki demekki doğru bi tercih yapmışım, bu akşam anneme gidicem onun fikirleri ile netleşicek artık :) sende gün sayıyorsun çok stresli düğün öncesi zamanlar ama düğün bitince hepsi bitiyo Allah yardımcın olsun bu zor zamanlarda

Bende tarfilerden yola çıkıyorum ama güzel oluyor hayatımda taze fasulye ilkkez yaptım harika oldu eşim birden elini parmağına götürdü dedim birşey kesit galiba ne oldu dedim parmağımı ısırdım harika olmuş gaza geliyorum hiç bilmiyorken üretmek ortaya birşeyle çıkarmak güzel oluyor pilavlarımda güzel oluyor yemek işini yırttım heyttttttttttttttt:)

kaptım hemencik sağol canım. hım ben düğündaş olmuşum abinle bende kendinden bahsediyorsun sandım nasıl yani diyorum ben hala ayılamamamışım galiba alıcılarım açılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…