2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aslışşş bayıldım kuzumm yaa nasılda güzel olmuşsun.
Gözlerin içi gülüyor resmen allahım mutluluğunuzu hi bozmasın inşallah.
Gelinliğin çok ama çok güzel olmuş.Çok zarif durmuş üzerinde kesinlikle doğru tercih.
Saç modellerin makyajın hepsi çok ama çok güzel.
Darısı bizim başımıza inşallah.

ay bende senin mesajına bakarak aferim bana dedim:)

Deniz maşallah kuzumm yemek konusunu çözdün sen.
togephi ben nilay kasım geliniyim bende takvimden anlaşılacağı üzere.

Aslışım kuzum kum döktüm ağrılı sancılı zorlu geçti ama bitti şükür.

bana da haftasonu k.validem ve görümcem geldi.bi akşam önce kuru fasülye yapmıştım,yanına da ilk defa pilav yaptım :)ve kaşarlı,mısırlı domates salatası...çok beğendiler ...o gece bizde kaldı k.validem sabaha da annemi de çağırdım,bir güzelde kahvaltı hazırladım onlara...

evde bir tabağı kaldırmaktan aciz ben,şimdi böyle şeyler yapınca çok mutlu hissediyorum kendimi

Bu akşam azıcık pilav ve fasulye var yanına bol limonlu salata
belki mercimek köftesi yaaprım çünkü sebzem çok beilli bir süre çürüyor atmak istemiyorum çok ütüm var enerjimi ona saklamam lazım

AYŞE GÖRMESİN :)

Mercimek Köftesi için malzemeler
• 1 su bardağı ince bulgur
• 1 su bardağı kırmızı mercimek
• 1 çorba kaşığı biber salçası
• 1 adet soğan
• 1 adet limon
• 1 tutam maydonoz
• 2 sap taze soğan
• Kıvırcık
• Zeytinyağı
• Tuz
• Karabiber
• Kimyon
Mercimek Köftesi yemek tarifi
Mercimekler yıkandıktan sonra 3 su bardağı su ile lapa oluncaya kadar pişirilir. Mercimekler pişince ocaktan alınarak içine 1 su bardağı ince bulgur konulup şişmeye bırakılır. Kıvamı istenen katılıkta olmazsa bulgur ilave edilebilir.
Bu sırada soğan ve maydanoz doğranır. Salça ve soğan kavrulur. Şişen mercimek bulgur karışımına taze soğan, maydanoz salça ilave edilerek karıştırılır. Tuzu ve baharatı ayarlanır. Köfte şeklinde yapılarak bol kıvırcıkla servis edilir.

Bu akşam azıcık pilav ve fasulye var yanına bol limonlu salata
belki mercimek köftesi yaaprım çünkü sebzem çok beilli bir süre çürüyor atmak istemiyorum çok ütüm var enerjimi ona saklamam lazım

yaa bende bir aydır ilk defa dün tüm ütülerimi bitirdim...bi sevindim bi sevindim...sonra kirli sepetine baktım dolmuş yine,onlar yıkanacakta,ütülenecekte...nefret ediyorum ütü yapmaktan

bayram olmasa benim nikahım 5i olacaktı peh

ozaman bayram sana yaramadı:44::44:

biz özellikle bayramdan sonra istedik şehirdışından gerlenlerede kolay olsun die
okullar için fln tatil birleşir nasılsa haftasonuyla hem bende öncesi için izin almak zorun,da olmadan rahat rahat yaparım son hazırlıklarımı

ütü yapmayı bende sevmiyorum yaa nişanlım ben yaparım diyo ütüyü kayın validem biraz rahatsız olduğu için pek ellemez ev işlerini, kadının 3 oğlu yanında 2 oğlu evli, hep ev işlerini oğullar yapıyo

bayram bana yaramadı evet :) ne kadar erken istediysem o kadar geç oluyo :)) ama çok şükür nikah günü de düğün günü de alındı bizi bekliyolar :)

Son düzenleme:
nilaycım, gördüm gördüm görmem mi :) ben de selin :) senin düğünün de oldukça ilgimi çekiyo zaten de çaktırmıyorum :)

buda vardı bide :) ay çok heyecanlı :)

Memnun oldum selincim :)

Ben azcık hızlı ilerliyenlerdenim çok çabuk karar alıp hemen uygulamaya koydum.
Yaz gelini olabilirdim ama babam saolsun kısmet böylemiş:)
Ay yine babamın kulaklarını çınlattımm

kızlar bende dünkü misafirlerime hazırladıklarımı yazayım;

muzlu rulo muhallebi
çatlak kurbiye (kakolu &cevizli)
zeytinli dereotlu poaça
peynirli poaça
yalancı lahmacun
havuç tarator
patlıcan salatası

muzlu rulo muhallbi, yalancı lahmacun, peynirli poaça ve patlıcan salatasından herkes 2-3 kere istedi aynı gün bitti hepsi.

yarın da amerikadan sınıf arkadaşı gelicek eşiyle birlikte onlara hazırlık yapacağım bu akşam, dünden de hiçbişey artmadı ki :2:

Çok sağol canım darısı başınıza inşallah.

Canım çok geçmiş olsun. Çok zor oluyomuş kum dökmek. nişanlımda dökmüştü.

Selammm eski-yeni gelinlerim ve gelin adaylarım :)
Ayy bugün 1 aylık evliyim inanamıyorummm hala dün gibi

bende kasım ı hiç saymıyorum bayram var ya zaten tatil olucak öle geçer kasım

Bende öyle düşünüyorum.
birde benim nikahım düğünümden 15 gün önce olacak.
Düğün güzdüz olacağı için düğün günü istemiyoruz.
O yüzden bayramdan önce nasipse resmi nikahımız kıyılacak.

ooooo menü süpermiş walla

bi günde biz gelelim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…