2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım böyle rüyalar görünce hayra yor ve mutlaka sadaka ver canım. rabbim hayra çıkarsın.

sadaka vermem gerektiğini bilmiyordum canım, iyiki söyledin.
bugün eve giderken birini görürsem vereyim
Inşallah Allah kabul eder

adaşım teşekkür ederim..seninle konusmam gereken bişi var özelden mesaj atıcam..
nilayyun fıstıgım darısı basına inşallah sen daha güzel olucaksın eminim..

kuzucum bana mı atıcaksın özel mesajı Ayline mi?

oyyy oyyyy Adaşım bizi hatırlamış

pek hoş şeyler vesile olmasada yinede hatırlanmak güzel
sürekli dua et canım benim

Ben kendimi hiç evlencekmiş gibi hissetmiyorum.
Zaman bazen çok hızlı akıp gidiyor bazende sanki yerinde sayıyor.
Şu sitresli dönemi birde biz atlataydık hayırlısıyla.

vla eda bnde cok merak ettm resmlerımı lınkını gonderrımısın burda yada koyabılırmısın bakalım :))buarada gecms olsun sorma tatılden sonra bnde hasta oldum sanrım dıkkat etmedık:)))şimdi iyimisin peki

şu ramazan bi geçse bayağı yaklaşmış olucaz galiba

Ayy evet ondan önce temmuzda hemencecik geçsin inşallah.
Sanada öyle oluyor mu bazen çok az bazende sanki bitmicekmiş gibi çokk gün varmış gibi geliyor.
Birde mesela zamanda yaklaştıkça belkide alışkanlıkdan izin günleri hiçş bitsin istemiyorum.
Biran önce geçsin bitsin bizde atlatalım sitresimizi inşallah.

Geç olsun güç olamsın kızlar burada kaç kişinin safaklarını saydık oooo sizinkilerde ne kalmış sayenizde illeri hatırlıyoruz zuhal zonguldak yazmış aklıma arkadaşım geldi :))))))))))))))))

su gibi akıp geçiyor zaman bir bakmışız ki balayından gelmiş hemencik anlatmaya başlamışınız fotolar çımş nilay seninki düğününde fistuk yaptırıyormuş orjinal fistuk içieisinde geliyormuşun felan aman allahım daha neler görcez :))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…