- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.101
Hepiniz özelinize bakın kızlar :)))))))))))))))))))))))
Sabah duşa girdim şohpeni açtım bir kaynar su geldi üstüme yandım nerdeyse bağırmamak için zor tttum kendimi
benimkine bişi gelmemiş sanırım evli hatunlaraydı:)
benimkine bişi gelmemiş sanırım evli hatunlaraydı:)
edacım böyle rüyalar görünce hayra yor ve mutlaka sadaka ver canım. rabbim hayra çıkarsın.
adaşım teşekkür ederim..seninle konusmam gereken bişi var özelden mesaj atıcam..
nilayyun fıstıgım darısı basına inşallah sen daha güzel olucaksın eminim..
bu arada kübracım balayında sende adaşda hep aklımdan geçtiniz..bıktım kabus görmekten..yatakta seksek oynuyorum resmen..öyle bi sıçrıyorumki uyanıyorum kalbim küt küt..bebeğim yanındayım korkma diyor
yelizcim vodafone alma turkcell vınn kullanıyorun ben de 4gb her ay 56 tl fatura ödüyorum heryerde de çekio rahatlıkla kullanabilirsin Edacımm hoşgeldin
geçmiş olsun denizcim yanık felan yok dimi
sağol adaşım..
öncelikle kınam çok iyi değilde müzik sisteminde problemler çıksada sonradan halloldu..çok eğlendik..
düğün çok güzel geçti..herkes çok begenmiş..
balayında 5 gece 6 gün kaldık balayıda güzel geçti..
bitek değişmeyen kocamoda sinirli oldugu için yoksa valla iyidir adaşım ya seviyorum kocamı ben yeterki ona yüksek sesle konusma.kızdırıcak hareket yapma..yoksa çok merhametlidir vicdanlıdır..
onun haricinde dün çok rahatsızlandım..c.tesiden başlayan bir rahatsızlık dün geceye kadar devam etti..hastaneye gittik çok üşüttüm
kuaför konusuna gelince adaş hersey güzeldi sorunsuz hallettik..
resimleri albüme ekliyorum..haber veririm ekledim diye..
Ben kendimi hiç evlencekmiş gibi hissetmiyorum.
Zaman bazen çok hızlı akıp gidiyor bazende sanki yerinde sayıyor.
Şu sitresli dönemi birde biz atlataydık hayırlısıyla.
kızzz bukoooo tabireee bakkk :)) iki elim kanda olsaa ulaşırımmm kuzummmm:)) ama 15 gün rahat yokum yaniianlaştık o zaman canım ama senin tatilin 15 gün sürerse sen gelimeden ben gitmiş olabilirim sen bana bir şekilde ulaş tatlım
Kimseye bişey atmadım kızlar espiri yaptım yahu
şu ramazan bi geçse bayağı yaklaşmış olucaz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?