- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.121
zuzum şimdi senin 18 indedede düğün var dimi hangi tarihte iş başı yapacaksın sen şimdi
Ayy evet ondan önce temmuzda hemencecik geçsin inşallah.
Sanada öyle oluyor mu bazen çok az bazende sanki bitmicekmiş gibi çokk gün varmış gibi geliyor.
Birde mesela zamanda yaklaştıkça belkide alışkanlıkdan izin günleri hiçş bitsin istemiyorum.
Biran önce geçsin bitsin bizde atlatalım sitresimizi inşallah.
Geç olsun güç olamsın kızlar burada kaç kişinin safaklarını saydık oooo sizinkilerde ne kalmış sayenizde illeri hatırlıyoruz zuhal zonguldak yazmış aklıma arkadaşım geldi :))))))))))))))))
su gibi akıp geçiyor zaman bir bakmışız ki balayından gelmiş hemencik anlatmaya başlamışınız fotolar çımş nilay seninki düğününde fistuk yaptırıyormuş orjinal fistuk içieisinde geliyormuşun felan aman allahım daha neler görcez :))))))))))))))))))
bebişim 19 unda balayında olacağızz 10 günde öyle 20 gün yokum yanii:))
evt yaaa bazen diyorum ki 4 ay nedir yaa geçer hemen sonra stress oluorum daha o alıncak bu yappılcak ayy nasıl yetişecek die
bazen de ooo daha temmuz ramazan geçicek ramazan bayramı varr sonra 2 ay daha varrr oooooo
diyorum geçmez bu zaman:44::44:
Kız aynı ruh hali bendede var işde.
Maddi olarak zaman az,manevi ve kalbende çok var...
kızlar ben 1 sene var dıodum sankı dün gibi evlenmişim yakında cocugum olacak nerdeyseP vakit nasıl gececek hiç anlamayacaksnz heleki son 2 ay
kızlar ben 1 sene var dıodum sankı dün gibi evlenmişim yakında cocugum olacak nerdeyseP vakit nasıl gececek hiç anlamayacaksnz heleki son 2 ay
Zuzuşummmm evlense önümüz açıkkkk
şu son 2 ay bi gelse zatennn
Ayyy bi öğle yemeğe gidiyom sonra yetişemiyom okumaya ne bu çene
Yeni gelinler gelmişşşş
hoşgelmişler
çok sevindim güzel günlerinizee
Ayyy buko yaa
banada öyle zaman bi geçimyo
alıncakları düşününce daha ne çok var alıncak diyom
aşkımda az kaldı az kaldı diyo ama daha düğün tarihimiz belli değil nasıl
az kaldı anlamadım
aynen nilay yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabazen geçiyor bazen de geçmiyor.birde şimdi evli hatun sayısı çoğaldıkça insanın içi kıpır kıpır oluyor:)
Korkulcak bişey yok :) kızlar bakın keyfinize hayallere sınır tanıaın bu duyguları bir daha yaşayamayacağız herşeyin tadını çıkarın
zuzuda evlenince yeni kilit noktan ben olabilirim
zaman çabuk geçiyor canım ya benimde alınacak şeylerim kaldı çok beğenemiyorum en büyük sorunum o bir günlük su bardağı beğenemez mi insan beğenemiyorumSenin şu topuklu ayakkabının grisini gördüm kuaförde çok hoş durmuş sen nerden almıştın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?