2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuhalcim hazırlıcam evde ne varsa.şimdi çamaşırları astım.ulen balayından dönüşte en çok çamaşır sinir etti beni.ütü masasının üstü dağ oldu

oooo emayn eline sağlıkkkkkkkkkkkkkkk

iznim bitiyor bu hafta evimde olmadığımdan çok da üzülmüyorum.eve geçsek bi an önceeeee

günaydın kızlarr.
sabahtır telefonlarla uğraşıyrm
bi siteden alışveriş yaptım kargom 2 hafta oldu gelmedi netten takip ediorum dolaştırıp duruyorlar
bende tel ettim perşembe günü getiricez dedi
fırçayıda attım.

sonra kredi kartımın süresi dolmuştu kuryede gelmedi
ödeme yapmam lazım kartım yok.
ekstrede gelmedi
soyadım değişti ama inş. verirler gerçi arkada yazıo kızlık soyadı die.
verirler muhtemelen.
ay bi işi tam yapamıolar ne zamandır oyalayıp duruyorlar ya.

cnm pasta çok güzel görünüyor.
bende bu akşam kurabiye yapmak istiyrm
laf aramızda ne zamandırda canım istiyordu

ya kızlar ben eşimle aynı işyerindeyim bizim sıkıntılı bir nişanlılımıgımız oldu herkes aramızı bozmak için ugrastı onca laf once dedıkodu...evlendik şükürler olsun cok mutluyuz cokta güsel düğünümüz oldu düğünmüze dostumuzda geldı düşmanımızda o kadr zaman gectı hala dedikodu hala laf hala söz en yakın arkd.yapıo bırde bunu kıskanclıklarından bıktım ya eşimle zaten tayin istemeyi düşünüyoruz yemn ederm bu gereksiz insanlarla ugrasmaktan yoruldum bıktım usandım ama onlar dedıkodumuzu yapmaya bıkmadılar ALLAHINDAN bulsunlar beddua ediorum yenı gelının bedduası kabul olurr bnıde bu kadr üzdüler ya pes

Tarifi yazdım kızlar...
Dün kocam bana sallanan sandalye almış yıldönümü hediyesi çok istiyodum zaten hihi :)

günaydın hatunlarrr ben geldim. dün akşam çok yoruldum bende ütüm birikmişti onuyaptım çamaşır zaten hiöç bitmiyor birini topladım diğerini astım. ama hamdolsun sabah dinç kalktım. sadece kolum ağrıyor sanırım zorladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…