2011 gelin adayları buyrun sohbete

yelicim boşver canım kulak tıka duyma bu tür şeyleri
eğer imkanınız varsa da uzaklaşın
kendi hayatınıza bakın
emine çok güzelmiş hediyen
güle güle sallan

güle güle oturun tatlım hep mutlu olun cok guselllmış

Çok teşekkür ederim canım... Sende başkalarının dediklerini umursama bence,eşinle mutluluğuna bak çünkü onlar zaten seni bu şekilde üzüp yıpratmak için dedikodu yapıyorlar o yüzden onların amaçlarına ulaşmasına izin verme...:)

günaydın güzel gelinler..
dün alışverişe çıktık yerleştir derken saat 11 olmuş..sağolsun hiç yanlız bırakmadı oda yerleştirdi..sonra makarna yaptık yedik..bulaşıkları attım makineye..saat 1 gibide uyuduk ama bugun daha iyiyim..eşimle sabah ayrılamadık çok üzgündük ikimizde..balkondan dahi baktı..sen işe gidene kadar yatmıcam dedi..
bu akşam benden kek istedi..kaç yıl oldu kek yapmayalı nasıl yapcam kızlar tarif varmı şöyle güzel tutan kek tarifi

evlendiğiniz halde devam eden dedikoduya anlam veremiyorum. u insanların ne derdi var sizinle. açık açık konuşun canım arkanızdan konuşanın suratına sorun derdi neymiş. bu insanlar ne kadar pislik yaa dertleir yok evlii insanların peşinemi düşmüşler

Canım üzme kendini allahım herşeyi herkesin kalbine göre versin.Sen mutlusun eşinle gerisinin hiç bir önemi yok.

Edoşum hoşgeldin tatlım... Göremedim geldiğini :)
Allah bir ömür mutlu etsin,hep ilk günkü gibi aşkla sevgiyle bakın birbirinize tatlımmm
Kek olarak çok basit bi tarifim var çokda güzel oluyor...
Büyük dikdörtgen tepside yapıyorum ben.
4 yumurta
4 fincan yağ(ben mısırözü kullanıyorum)
4 fincan yoğurt
7 fincan şeker
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
çok az karbonat ve limon damlatıyorum ben güzel kabarsın diye.
un ölçüsünü bilmiyorum alabildiğine diyorum hep :)

Edoşşş çok şekersinn yaa:) Evet kızlar kek tarifide alalım ben hiç kekde yapmadım tahu
Kıyamam ben size keşke izin alabilme şansın olaydı.Ama olsun akşam eve gidiyorsun ve eşin seni karşılıyor ne güzel

vla kızlar ilk defa beddua ettim bn kmsenn hayatına karısıp yorum yapmam sevmem ya iş yeri deil mübarek cadı kazanı gibi işleri güçleri eşimle ben ama bnmde konuşacagm zaman vr beklıorum ALLAH bilio ya sabah sabah sinir oldum yaa başım ağrıo ya hap içtim birde gece eşimin başı cok agrıdı uyuyamadık bugun iyi bir gün deil sanıırm

eft malesef cnm bazen insanlara karşı iyimser olamıyorum her iş yerinde böylemi blmiyorum ama bizim iş yeri berbat kötü insanlardan fikirlerden Rabbim korusun herkesi kendileri gibi sanıolar eşimle bn bu insanlardan gercekten bıktık umursamıyoruz ama sinekte küçükü mide bulandırıyor onun gibi dilerim güsel biter gün kötü başladı başımda hala ağrıyor

Yelizcim nasıl bir dedikodu ne diyor mesela seni üzecek yani nasıl durumdur anlamıyorum

lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye bir söz vardı yanlış yzmış olabilirim
çokta tın
millet ksıkançlığından fesatlığından böyle basit şeylere sığınıyor canım onların seviyesine inip güzelim gününü mahvetmeye değmez güçlü kararlı mutlu oduğunu görsünler inatla bırak çatlasınlar

Bence bu kadar takma canım... Yani insanlar konuşur,sanmaki sadece senin işyerin böyle heryerde var böyle cins insanlar ama işte umursamıycaksınki yaptıkları yanına kar kalmasın:)

yelicim boşver canım kulak tıka duyma bu tür şeyleri
eğer imkanınız varsa da uzaklaşın
kendi hayatınıza bakın
emine çok güzelmiş hediyen
güle güle sallan

annemi bırakamıyorum şimdilik bu yüzden bir süre dha burda yaşamayı seçiyoruzzz buarada eminenin sandalyesi gercekten hoş:))güle güle sallansın artık

CANIM BU KEKİ YAPTIM EDDA AMA KAYISILISINI ELMA YOKTU

ELMALI TARÇINLI KEK
MALZEMELER:
• 3 Yumurta,
• 3 kahve fincanı şeker,
• 4-5 kahve fincanı un(yumurtaların büyüklüğüne göre),
• 1 kahve fincan süt,
• 1 kahve fincanı sıvı yağ,
• 1 Limon kabuğu rendesi,
• 1 Paket kabartma tozu,
• 1 Paket Vanilin,
• 1/2 Bardak ceviz,
• 1 Tatlı kaşığı tarçın,
• 1-2 tane tatlı yeşil elma
HAZIRLANIŞI:
Yumurta ve şekeri 5 dakika çırpın. Süt ve yağı ekleyin. Kuru malzemeleri kendi içlerine karıştırın, sıvı karışıma ekleyip 1,2 dakika daha çırpın. En son ceviz ve küp şeker boyutunda doğranmıp una bulanmış elmaları ekleyip yağlanmış kek kalıbına dökün. 170 derecelik fırında kontröllü bir şekilde kek kızarana dek pişirin.
Not: Kek hamurunuz akışkan ama koyu bir kıvamda olmalı. Un miktarını ona göre ayarlamanızı öneririm. Çünkü yumurtanın ve elmaların boyutuna göre alacağı un miktarı değişebilir...Ayrıca elmaları una bulamanın sebebi elmaların dibe çökmesini engellemektir...

Bence bu kadar takma canım... Yani insanlar konuşur,sanmaki sadece senin işyerin böyle heryerde var böyle cins insanlar ama işte umursamıycaksınki yaptıkları yanına kar kalmasın:)

yok cnm artk öğrendım ama bildim bir şey oda dostuna yakın oldun kadr düşmanınada olacaksın ki neler yapabilecegini öğreneceksin haklısın şuan başım agrıyor zaten gecmedı dha fazla üzmek istemiorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…