- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.301
tarifi yazdım kızlar...
Dün kocam bana sallanan sandalye almış yıldönümü hediyesi çok istiyodum zaten hihi :)
güle güle oturun tatlım hep mutlu olun cok guselllmış
nereye yazın yavvvvvvvvvvvv
hediye süpermiş emoşşş :)))
ya kızlar ben eşimle aynı işyerindeyim bizim sıkıntılı bir nişanlılımıgımız oldu herkes aramızı bozmak için ugrastı onca laf once dedıkodu...evlendik şükürler olsun cok mutluyuz cokta güsel düğünümüz oldu düğünmüze dostumuzda geldı düşmanımızda o kadr zaman gectı hala dedikodu hala laf hala söz en yakın arkd.yapıo bırde bunu kıskanclıklarından bıktım ya eşimle zaten tayin istemeyi düşünüyoruz yemn ederm bu gereksiz insanlarla ugrasmaktan yoruldum bıktım usandım ama onlar dedıkodumuzu yapmaya bıkmadılar ALLAHINDAN bulsunlar beddua ediorum yenı gelının bedduası kabul olurr bnıde bu kadr üzdüler ya pes
ya kızlar ben eşimle aynı işyerindeyim bizim sıkıntılı bir nişanlılımıgımız oldu herkes aramızı bozmak için ugrastı onca laf once dedıkodu...evlendik şükürler olsun cok mutluyuz cokta güsel düğünümüz oldu düğünmüze dostumuzda geldı düşmanımızda o kadr zaman gectı hala dedikodu hala laf hala söz en yakın arkd.yapıo bırde bunu kıskanclıklarından bıktım ya eşimle zaten tayin istemeyi düşünüyoruz yemn ederm bu gereksiz insanlarla ugrasmaktan yoruldum bıktım usandım ama onlar dedıkodumuzu yapmaya bıkmadılar ALLAHINDAN bulsunlar beddua ediorum yenı gelının bedduası kabul olurr bnıde bu kadr üzdüler ya pes
günaydın güzel gelinler..
dün alışverişe çıktık yerleştir derken saat 11 olmuş..sağolsun hiç yanlız bırakmadı oda yerleştirdi..sonra makarna yaptık yedik..bulaşıkları attım makineye..saat 1 gibide uyuduk ama bugun daha iyiyim..eşimle sabah ayrılamadık çok üzgündük ikimizde..balkondan dahi baktı..sen işe gidene kadar yatmıcam dedi..
bu akşam benden kek istedi..kaç yıl oldu kek yapmayalı nasıl yapcam kızlartarif varmı şöyle güzel tutan kek tarifi
günaydın güzel gelinler..
dün alışverişe çıktık yerleştir derken saat 11 olmuş..sağolsun hiç yanlız bırakmadı oda yerleştirdi..sonra makarna yaptık yedik..bulaşıkları attım makineye..saat 1 gibide uyuduk ama bugun daha iyiyim..eşimle sabah ayrılamadık çok üzgündük ikimizde..balkondan dahi baktı..sen işe gidene kadar yatmıcam dedi..
bu akşam benden kek istedi..kaç yıl oldu kek yapmayalı nasıl yapcam kızlartarif varmı şöyle güzel tutan kek tarifi
evlendiğiniz halde devam eden dedikoduya anlam veremiyorum. u insanların ne derdi var sizinle. açık açık konuşun canım arkanızdan konuşanın suratına sorun derdi neymiş. bu insanlar ne kadar pislik yaa dertleir yok evlii insanların peşinemi düşmüşler
vla kızlar ilk defa beddua ettim bn kmsenn hayatına karısıp yorum yapmam sevmem ya iş yeri deil mübarek cadı kazanı gibi işleri güçleri eşimle ben ama bnmde konuşacagm zaman vr beklıorum ALLAH bilio ya sabah sabah sinir oldum yaa başım ağrıo ya hap içtim birde gece eşimin başı cok agrıdı uyuyamadık bugun iyi bir gün deil sanıırm
yelicim boşver canım kulak tıka duyma bu tür şeyleri
eğer imkanınız varsa da uzaklaşın
kendi hayatınıza bakın
emine çok güzelmiş hediyen
güle güle sallan
Bence bu kadar takma canım... Yani insanlar konuşur,sanmaki sadece senin işyerin böyle heryerde var böyle cins insanlar ama işte umursamıycaksınki yaptıkları yanına kar kalmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?