- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.321
günaydın güzel gelinler..
dün alışverişe çıktık yerleştir derken saat 11 olmuş..sağolsun hiç yanlız bırakmadı oda yerleştirdi..sonra makarna yaptık yedik..bulaşıkları attım makineye..saat 1 gibide uyuduk ama bugun daha iyiyim..eşimle sabah ayrılamadık çok üzgündük ikimizde..balkondan dahi baktı..sen işe gidene kadar yatmıcam dedi..
bu akşam benden kek istedi..kaç yıl oldu kek yapmayalı nasıl yapcam kızlartarif varmı şöyle güzel tutan kek tarifi
ya kızlar ben eşimle aynı işyerindeyim bizim sıkıntılı bir nişanlılımıgımız oldu herkes aramızı bozmak için ugrastı onca laf once dedıkodu...evlendik şükürler olsun cok mutluyuz cokta güsel düğünümüz oldu düğünmüze dostumuzda geldı düşmanımızda o kadr zaman gectı hala dedikodu hala laf hala söz en yakın arkd.yapıo bırde bunu kıskanclıklarından bıktım ya eşimle zaten tayin istemeyi düşünüyoruz yemn ederm bu gereksiz insanlarla ugrasmaktan yoruldum bıktım usandım ama onlar dedıkodumuzu yapmaya bıkmadılar ALLAHINDAN bulsunlar beddua ediorum yenı gelının bedduası kabul olurr bnıde bu kadr üzdüler ya pes
Tarifi yazdım kızlar...
Dün kocam bana sallanan sandalye almış yıldönümü hediyesi çok istiyodum zaten hihi :)
günaydın kızlarr.
sabahtır telefonlarla uğraşıyrm
bi siteden alışveriş yaptım kargom 2 hafta oldu gelmedi netten takip ediorum dolaştırıp duruyorlar
bende tel ettim perşembe günü getiricez dedi
fırçayıda attım.
sonra kredi kartımın süresi dolmuştu kuryede gelmedi
ödeme yapmam lazım kartım yok.
ekstrede gelmedi
soyadım değişti ama inş. verirler gerçi arkada yazıo kızlık soyadı die.
verirler muhtemelen.
ay bi işi tam yapamıolar ne zamandır oyalayıp duruyorlar ya.
cnm pasta çok güzel görünüyor.
bende bu akşam kurabiye yapmak istiyrm
laf aramızda ne zamandırda canım istiyordu
Yelizcim nasıl bir dedikodu ne diyor mesela seni üzecek yani nasıl durumdur anlamıyorum
lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adam mı diye bir söz vardı yanlış yzmış olabilirim
çokta tın
millet ksıkançlığından fesatlığından böyle basit şeylere sığınıyor canım onların seviyesine inip güzelim gününü mahvetmeye değmez güçlü kararlı mutlu oduğunu görsünler inatla bırak çatlasınlar
hayırdır denizim senin neyin var ?
Okunuyormuş derken eşin mi okuyormuş anlamadım ?
Benimde morelim çok bozuk sabaha kadar uyumadım berbat bir akşamdı..
Iğrenç biraz toparlayayım anlatırım zaten okunuyormuş nasıl yazacağım bilmiyorum
Benimde morelim çok bozuk sabaha kadar uyumadım berbat bir akşamdı..
Iğrenç biraz toparlayayım anlatırım zaten okunuyormuş nasıl yazacağım bilmiyorum
ayy bizim düğnümüzden evliliğimzden birbirimizi sevdigimizden sevmedgimizden yakında bosanıcak olmamızdan ki bunları uyduran onlar evlılgımızın uzun surmeyecegı gibi laflarrr bnm cok güsel bir dügünüm oldu cok kalabalktı oynandı eglendık nikahımızı beledıye baskanı kıydı kı kımseye kıymıyor izmirden devlet korosundan keman hocası geldı kemanlar calındı sarkılar soylendı cok nezıh bır dugun oldu ama bnm dugunumu bıle kıskanıp dedıkomuzu yapıolar hlaa allaha havale ediyorum onlarıda gorecegız yemn ederm basm catlıo artk bardak taştı haklısın bırakıyorum catlasınlar hırsınıdan
bende buketin tarifiyle yapıyorumbazen içine damla çikolata bazen limon kabuğu portakal yada fındık o gün neyli yapmak istiyorsam öyle yapıyorum unu bu duruma göre bazen azalabiliyor zaten kek kıvamı çok kolay ayarlana bilen bişey.
Eminee fincanın boyutu ne şekerim? Kız şunu su bardağı olarak yazsan ya.Şimdi ben evdeki hangi boyuttaki fincanı kullanayım.
Bak deniyeceğim şirkete getireceğim rezil olmiyim kız
hayır canım eşim bilmiyor buraya takıldığımı da dün herşeyi paylaşamıyorum demişti eda geçmiş sayfalarda yani bende anlamadığım için acaba diyorum gizlilik yokmu kalktımı bende bilmiyorum cevap gelene kadar yorum yapıyorum sadece
kahve fincanı ile ölçüyorum canım ama sanırım 1.5 su bardağına falan denk geliyor... aman 1-2 gramdan bişi olmas :) sen evdeki herhangi bir türkkahvesi fincanı ile yap tatlım :)
sende yakında bebek düşünüyoruz de daha çok çatlasınlar :))))))))))))
Ayy kübroşş ben hiç kek yapmadım becerebilir miyim dersiniz
Önce kek mi denesem ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?