2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben klasik kekimi vereyim canım her zaman bu ölçüde yaparım sonra neyli yapmak istersem ilave ederim. 3 yumurta 1,5 su bardağı şeker 1 bardaktan 2 parmak az sıvı yağ 1 bardak süt yada yoğurt 1 paket vanilya 1 paket kabatma tozu 3 su bardağı un buraya kadar standart bundan sonrası senin damak zevkine kalmış şeker

bende pes diyorum canım niye hala sizinle uğraşılar ki Allah kimsenin içine kıskançlık tohumunu düşürmesin çok zor...
Tarifi yazdım kızlar...
Dün kocam bana sallanan sandalye almış yıldönümü hediyesi çok istiyodum zaten hihi :)

ohh sallan bakalım canım iyi günlerde kullan ay dönümü hediyeni enişteyle kavga etmeyin sandalye kapma kavgası

he...bu.... sitesinden aldıysan onlar zaten yavaşlar canım süper hızlı gönderi yazan ürün bile 1 haftada geliyor zuzum düdüklüsünü 1 ay beklemişti

Benimde morelim çok bozuk sabaha kadar uyumadım berbat bir akşamdı..
Iğrenç biraz toparlayayım anlatırım zaten okunuyormuş nasıl yazacağım bilmiyorum

Eminee fincanın boyutu ne şekerim? Kız şunu su bardağı olarak yazsan ya.Şimdi ben evdeki hangi boyuttaki fincanı kullanayım.
Bak deniyeceğim şirkete getireceğim rezil olmiyim kız

ayy bizim düğnümüzden evliliğimzden birbirimizi sevdigimizden sevmedgimizden yakında bosanıcak olmamızdan ki bunları uyduran onlar evlılgımızın uzun surmeyecegı gibi laflarrr bnm cok güsel bir dügünüm oldu cok kalabalktı oynandı eglendık nikahımızı beledıye baskanı kıydı kı kımseye kıymıyor izmirden devlet korosundan keman hocası geldı kemanlar calındı sarkılar soylendı cok nezıh bır dugun oldu ama bnm dugunumu bıle kıskanıp dedıkomuzu yapıolar hlaa ALLAHA havale ediyorum onlarıda gorecegız yemn ederm basm catlıo artk bardak taştı haklısın bırakıyorum catlasınlar hırsınıdan

hayırdır denizim senin neyin var ?
Okunuyormuş derken eşin mi okuyormuş anlamadım ?

hayır canım eşim bilmiyor buraya takıldığımı da dün herşeyi paylaşamıyorum demişti eda geçmiş sayfalarda yani bende anlamadığım için acaba diyorum gizlilik yokmu kalktımı bende bilmiyorum cevap gelene kadar yorum yapıyorum sadece

bende buketin tarifiyle yapıyorumbazen içine damla çikolata bazen limon kabuğu portakal yada fındık o gün neyli yapmak istiyorsam öyle yapıyorum unu bu duruma göre bazen azalabiliyor zaten kek kıvamı çok kolay ayarlana bilen bişey.

sende yakında bebek düşünüyoruz de daha çok çatlasınlar :))))))))))))

Ayy kübroşş ben hiç kek yapmadım becerebilir miyim dersiniz
Önce kek mi denesem ne yapsam.

Eminee fincanın boyutu ne şekerim? Kız şunu su bardağı olarak yazsan ya.Şimdi ben evdeki hangi boyuttaki fincanı kullanayım.
Bak deniyeceğim şirkete getireceğim rezil olmiyim kız

kahve fincanı ile ölçüyorum canım ama sanırım 1.5 su bardağına falan denk geliyor... aman 1-2 gramdan bişi olmas :) sen evdeki herhangi bir türkkahvesi fincanı ile yap tatlım :)

Buko ben senin tarifide aldım.

Kızlar ne dicem size şimdi ben fırınımı henüz almadım.
Aygazıda set üstü aldım.Ev kira olacağı için yer yoktur diye düşündüm.
Bulaşık makinesi,çamarşır makinesi ve buzdolabı tamamdır.
Birde mikro dalga fırınımı aldım.
Diğerinde annem davul fırınlar varya onlar çok iyi pişiriyor dedi.
Nişanlımda onayladı ama görüntü olarak bence hoş değil.
Şimdi ben fırın olrak ne alsam?Siz ne kullanıyorsunuz?

Alla alla çok merak ettim bende şimdi...Ama eğer kalktıya gizlilik bunu bize bildirmeleri gerekirdi diye düşünüyorum..neyse eda bir açıklama yapsın öğrenelim :)

Ayy kübroşş ben hiç kek yapmadım becerebilir miyim dersiniz
Önce kek mi denesem ne yapsam.

nilay kekin herşeyini koyunca eksik kalmadığı sürece güzel olur bir iki gram bişey değiştirmez yani. önemli olan kekte fırın. kabarması ve içi pişmesi için önceden ısıttığın fırına atacaksın ve hiç açmayacaksın uzun bir süre dışı piştiğinde içinden emin değilsen bir bıçağı keke batır bıçak temiz çıkarsa kek pişmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…