2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benimde morelim çok bozuk sabaha kadar uyumadım berbat bir akşamdı..
Iğrenç biraz toparlayayım anlatırım zaten okunuyormuş nasıl yazacağım bilmiyorum

noldu denizim senin neden sıkıldı canın?

bu sitenin okunduğuyla ilgili bişeyler mi yazılmış dün anlayamadım ben
googleye yazınca çıkıyomuymuş

kızlar birebir buraya yazdığımız bir cümleyi google de aratırsak o zaman buraya link veriyor ve okuyabiliosun. ayrıca şikayet içerikli yazıları da arayıp bulup başka sitelere kopyalıyorlar.
dün eşimle biraz araştırdık gerçekten cıkıyor ama kullanıcı profilini vs göremiyorlar sadece yazılanları okuyabiliyorlar.
bence yazabiliriz ama isim kullanmadığımız sürece bir sorun olmaz veya bir müddet sonra yazdığımız özel şeyleri silelim

davul fırında kek pişmiyor güzel yemek ve börekler güzel oluyor bizim evde davul fırın var bir keke yapamdık benim normal fırınım harika çokgüzel pişiriyor ocak ankastre

canım görsel olarak davul fırrın belki hoş durmayabilir ama gerçekten annen haklı biz annemde hep onu kullanıyorduk. bence şimdi fırın falan alma allah nasip eder ev aldığında yeni bir fırın alırsın belki ankastere belkide bütün fırın.

kızlar googleye yazım 2011 gelin diye bizimle iligli bişey çıkmadı
ama 2011 gelin adayları yazdım birinci site bizimkisi

yok cnm o siteden almadım
her zaman alışveriş ettiğim bir siteydi ama ilk kez böyle bişiy yaşıyrm.
çok sinir bozucu ama bir daha almıcamm.

kızlar zaten aratıldığında google de albümler bölümü hariç diğer yazdığımız yerlerin hepsi çıkıyor
bir konuya değinildiğinde başkası ararsa zaten çıkar
ama sadece biz birbirimizi tanıyoruz.
dışarıdan okuyan kişiler bilemezler kim olduğumuzu.
sanırım kızlar arama derken bunu ifade ediyorlar
ya da ben yanılıyrm

ay cnm elmalı tarçınlı kek istedi
birde bana kurabiye tarfi lazım iki renkli mi yapsam ki
kolay bi tarifi olan var mı ?

benimde morelim çok bozuk sabaha kadar uyumadım berbat bir akşamdı..
ığrenç biraz toparlayayım anlatırım zaten okunuyormuş nasıl yazacağım bilmiyorum

bu sitenin okunduğuyla ilgili bişeyler mi yazılmış dün anlayamadım ben
googleye yazınca çıkıyomuymuş

o okunma olayını bende anlamadım bir türlü :s:s

kızlar üye olmayanlarda okuyabiliyor sadece yorum yapamıyo siteye
sitenin bi gizliliği yok yani

Kübroşum aslına bakarsan ben bütün fırın istiyordum.
Ama annem diyince yer olmaz belki diye bende bir şey diyemedim.
Ama davul fırınında görüntüsü hoş değil bence.Daha ürünler gelmesi arçelikden acaba bütün fırın mı alsam?

davul fırında kek pişmiyor güzel yemek ve börekler güzel oluyor bizim evde davul fırın var bir keke yapamdık benim normal fırınım harika çokgüzel pişiriyor ocak ankastre

Hımm işde bizde davul fırında kek pek pişirmedik.
Börek yemek vs güzel oluyor ama kek için bence uygun değil.

babanemde davul fırın var her işini görüyor canım bizde afiyetle yiyoruz sadece çok yer kaplıyor mini fırında alabilirsin

nialy canım daha ürünler gelmediyse bütün fırın al o zaman set üstü yerine. o güzel olur

nialy canım daha ürünler gelmediyse bütün fırın al o zaman set üstü yerine. o güzel olur

Peki ya annemin dediği gibi yer olmazsa?Şimdi biz eşyaları aldık ödemesine aylar önce başladık.
Ama ürünler gelmedi mağazada bırakdık yani değişiklik yapabiliriz.
Bütün fırın al diyorsun yani?

kuzucum evini tutunca fırına karar ver bence sen.
bende öyle yaptım kenara biraz para ayırıp fırını en sona bıraktım

canım deüğiştirme imkanın her zaman var sonuçta ürünler gelmemiş. sen evi tuttuğunuzda yer varsa bütün fırın alırsın yer yoksa şuanki aldıkların kalır. biraz daha üzerine para verirsin tabi. bence şimdi kalsın. ama beyaz eşyacıyla konuş. böyle böyle yapabiliriz de

Tatlım bencede evi tuttuktan sonra al.. ben bütün beyaz eşyalarımı falan almıştım ama fırını en sona bırakmıştım belki ankastre bir ev bulurum falan diye...
Sonra ocaklı fırın aldım siemensten çok memnunum mesela.

Çok saolun kızlar tamam dediğiniz gibi yapacağım.
Zaten adam tanıdık.O yüzden sorun olmaz gibi geliyor bana.
Ev durumuna göre değişiklik yaparım artıkın.

onlar yat dese yatacakmışım kalk dese kalkacakmışım

canım çok açıkça belli bir anlık sinirle söylenmiş sözler bunlar. erkekler ailelerine söz söylenmeisnden hiç hoşlanmıyorlar. en ufak bişeyde bile hemen savunmaya geçiyorlar. bu bütün erkeklerin yapısında var. sen tavrını koymuşsun bu ona iyi bir ders olmuş hiç daha kendini üzme. akşama bişeyiniz kalmaz gönlünüde kocana karşı soğuk tutma olur böyle şeyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…