2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet allahın iznyle kira&taksit derdimiz olmycak rabbimn iznyle ...

sadece kendimizi gecindrcez inşallah ama insan yinde korkuyor babam işe gelmesin artık senle vakit gecirsin demi,ş anneme işe gitmiyorum 1 haftdr avm ye filan gtmyorum çok sıkıldım inş evlennce böle olmam

cok sinir oldum kızlar ya kocama
bu hafta sonu cuma iş çıkışı erdeğe gidelim dedik
orda kuzenin yazlığı var orda kalırız diye konuştuk
bende salak gibi hayaller kuruyorum kocamla romantik romantik yolculuk yapıcaz
yolda durur piknik yaparız falan filan
meğersem kuzenin eşi ve istanbuldaki komşusu ve kızı da bizimle gelicekmiş.
kuzeninden rica etmiş kadın bende hafta sonu geleyim diye o da onlar geliolar sizde onlara gelin demiş.
şimdi bizim toto kadar arabamızla cuma günü 5 kişi erdeğe gideceğiz pazar günü döneceğiz.
bi de ben regl olucam, şeytan diyo ki gitme arıza çıkar.
bütün şevkim isteğim kırıldı moralim cok bozuldu kızlar ya, napsam acaba????

aklıma kötü kötü şeyler geliyo

evde lambalara sulara dikkat ediyroum canım. birde market alışverişinde kazıklanmak istemiyor insan. sonuçta sıkı bir dönemden geçiyoruz borcumuz var ki paramız olsada insan bence dikkat etmeli. zenginler böyle zengin oluyor.

nişanlımn maaşı evlendiğimiz zaman 1.5 olucak ıns....şu an 1.25 ne bilim gecinebiliriz demi...korkuyorum ya ben şimdi tek başıma yiyorum o parayı allah kolaylık veriri inşa....alışırız :26:

iştebekarken kıyafetine yetmez gibi geliyor ama şimdi iki ayakkabım var valla. biri spor biri hafif klasik gibi. değiştir değiştir giyiyorum. alsam bir kaç çift daha alırdım bekarken ama gerek yok diyorum. allaha şükür yeniler. eskiyince alırım. bunları düşünüp hesabını bildikten sonra canım allahın izniyle hiç bişey olmaz.

eviniz kira değilse rahatlıkla geçinirsiniz cnm
ama kemerleri sıkmak senin elinde
ben çok tasarrufluyumdur
3 5 demem koyarım kenarıma
çok dikkat ediyrm mutfak harcaması olsun elektrik su d.gaz

bende çok para harcarım ama harcamayacağız evlenince biraz sıkacağız kemerleri ev kira olmadığı için geçinmek daha kolay olur canım
inşallah inşallahh bide şöle bişi var k.pederim bizim alışverişimizi filan yapar:)biraz rahatlatmaya calışıyorum kendimi:)

evet benimde kendimi tesellim o:)bu zamana kadar rahattın diyorum vsvs ama ben arabasızlıga nasıl alışcam bide o var evlnnce altınlarımla hemen araba almak ıstıyorum bi aklımda diyorkı hıc dokunma onlara

bide bişi sorcam bi kaç kez gördüm...çeyiz giderken kız anası bakliyatlarını filan alıyor koyuyor sizde oldu mu ole şeyler

biz evlendiğimizden beri avm ye gitmiyoruz canım eskiden ben çıkmazdım oralardan her hafta sonu mutlaka bişey alırdım kendime. şimdi ne görüyroum ne aklım kalıyor

işte şimdi kime kızasın eda. kocanında suçu yok. başka biri aracı olmuş onlarla gelin diye. gidince sıkılmayacaksan hiç gitme canım. ama eşinle vakit geçireceğin zaman olur mutlaka.

kimse bişey demiyo erdek konusuna ya
bir sorun cıkarıp gitmesem nasıl olur? veya ne bileyim işe gitmem gerekiyo desem?

canım berekettir derler kavanozlara bikaç bakliyat koyarlar . öyle bütün bakliyatlardan alma yani. ama biz unuttuk o arada. kaynadı yani.

kimse bişey demiyo erdek konusuna ya
bir sorun cıkarıp gitmesem nasıl olur? veya ne bileyim işe gitmem gerekiyo desem?

canım bence git böle bi fırsat varken lütfen tadını çıkar su kısacık zamanda önemsiz seylerle kafanı bulandırma git ve tadını cıkar bence...

kocamaın kabahati var kübracım bana sormadan tamam gelsinler diyo
belki ben istemicem belki rahat rahat oturmak isteyeceğim.
hiç düşünmüyor kendisinin keyifi yerinde nasıl olsa.
o gelecek olan kadın da patavatsızın önde gideni, mevlütte karşılaşmıştık salak salak konuşup mutfakta tabakları hazırlayan herkesin canını sıkmıştı
3 gün sinir etmiyosa 4üncü gün kesin bi bombası patlıyo kocamın

Son düzenleme:
zbyd benimde çeyizim giderken annem almıştı bakliyat ve baharatlar, hem bereket olsun diye hemde aldığım kavanozları dolu dolu dizince daha güzel oldu :) bende bekarken har vurup harman savururdum mesleğimde olmasına rağmen düğün öncesi Rabbim beni bi zora soktu maddi yönden, 2 ayrı yerde çalışıyodum bi işimden oldum heralde hesabı kitabı öreneyim diye bana bi sınavdı diyorum, şimdi işimi değiştiricem inş. rahat günlerime tekrar dönmek istiyorum :) geçinmek zor, bizim evimizde kira diil çok şükür ama market alışverişi bile bi hayli tutuyo

canımcım biz öle bakliyat fln almadıkta
annem tüllere koydu keselere koydu öle götürdük
paket halinde almadık yani gerek yok
temsili olsun yeter

kendi şahşi araban yok muydu canım versin baban benim benim böcüğümü götüreceğim vallahi çeyiz olarak

eviniz kira değilse rahatlıkla geçinirsiniz cnm
ama kemerleri sıkmak senin elinde
ben çok tasarrufluyumdur
3 5 demem koyarım kenarıma
çok dikkat ediyrm mutfak harcaması olsun elektrik su d.gaz
kuzum bende şimdiden kenara para atıyorum ki ilk aylar beni biraz idare etsin diye...bende severim 3 5 atmayı biriktrmeyi hatta unuturu o parayı hiç var gbi davranmam...
canım berekettir derler kavanozlara bikaç bakliyat koyarlar . öyle bütün bakliyatlardan alma yani. ama biz unuttuk o arada. kaynadı yani.
bizde bakliyatvs nasılsa çok koyalım aman ne olcak demi:)annem kışlık hazırlarken bana da yapıcak artık...hüzünleniyorum ay bide

kocana hata yapmıs evet...

eğer söyledgn tarzda bi insansa okuyunca bile içim daraldı valla....erteleme şansın varsa hiç düşünme :)

Bende bana sorulmadan verilen kararlara cayip sinir olurum
ya artık iki kişisin danış sor yani

aynen deniz ya, adam yerine koyulmuyorum işte
geçen gün annesine demiş ki hafta sonu sana kahvaltıya geliriz, anası da kim var kim yok herkesi çağırmış.
sabah oraya giderken ekmek alıyoruz bir sürü ekmek aldı bu bende napıyosun 4 kişiyiz bu kadar ekmeği dedim, demez mi şunlar şunlar da gelicek miş.
bende kızdım dedim; senin icin heryer paris nasılsa, eda masayı toplar, eda bulaşıkları yıkar eda kahve yapar ortalığı toparlar ohhhh ne ala dedim
kahvaltıdan sonra bana yardım etti tabii öyle canavarlaşınca ama dersini almamış yine habersiz iş yapıyor

Eşin üzülmicekmi tatlım yaaaa
yapma ölede
bende üzülüyorum canım, hep o üzülmesin diye susuyorum uyumsağlıyorum zaten
ama anlamıyo ki
anca kendi fedakarlıklaırnı görüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…