- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.481
canım kira vermiyorsanız dert etme o kadar.kira derdi zor. allahın izniyle ödersiniz. biz şuan mobilyaların taksitleirni ödüyoruz o yüzden tasarruf dönemindeyiz. gereksiz harcamalar yapmıyorum. kıyafet falan almıyorum mesela. ama yiyecekten kısılmaz. herşeyini alıyorsun mecburen.
ewet kübra ya
bende fazlası ile rahat büyümüş biri olarak artık bişey alırken 2 kere düşünüyorum
o orda ucuz bu burda ucuz diye yazıyorum ki unutmayayım
Yine Allah'a şükürler olsun aç değilim açıkta değilim ama kısıtlıyorum kendimi mecburen
nişanlımn maaşı evlendiğimiz zaman 1.5 olucak ıns....şu an 1.25 ne bilim gecinebiliriz demi...korkuyorum ya ben şimdi tek başıma yiyorum o parayı allah kolaylık veriri inşa....alışırız :26:
harç tutturulmayacak birşey yok canım 300 gr tavuk yeter size bayta ekmektekte bir çay bardağı koy 1 tane sogan isteğe göre maydanozda koyabilirsin dene canım :))
ay burda böyle okuyunca cok korkuyorum yav:18:
evimiz kira filan olmycak ama aidat parası çok :18:
ben çalışmycam nasıl gecnces bis:18:
eşlerinişz nerde calışıyor kızlar maaşları iyi peki böle şeyler sorlmas ama kendimi belki biraz iyi hissederim
inşallah inşallahh bide şöle bişi var k.pederim bizim alışverişimizi filan yapar:)biraz rahatlatmaya calışıyorum kendimi:)bende çok para harcarım ama harcamayacağız evlenince biraz sıkacağız kemerleri ev kira olmadığı için geçinmek daha kolay olur canım
kızlar büyüklerin bir lafı vardır,
zengini almak zor doyurması kolaydır
fakiri alması kolay doyurması zordur diye
hepimiz cok şükür ya çalışıyoruz ya da çalıştık o yüzden aklımızda fazla bişey kalmıyor
daha önce yedim daha önce gördüm diyip avutuyorum ben kendimi
evet allahın iznyle kira&taksit derdimiz olmycak rabbimn iznyle ...
sadece kendimizi gecindrcez inşallah ama insan yinde korkuyor babam işe gelmesin artık senle vakit gecirsin demi,ş anneme işe gitmiyorum 1 haftdr avm ye filan gtmyorum çok sıkıldım inş evlennce böle olmam
cok sinir oldum kızlar ya kocama
bu hafta sonu cuma iş çıkışı erdeğe gidelim dedik
orda kuzenin yazlığı var orda kalırız diye konuştuk
bende salak gibi hayaller kuruyorum kocamla romantik romantik yolculuk yapıcaz
yolda durur piknik yaparız falan filan
meğersem kuzenin eşi ve istanbuldaki komşusu ve kızı da bizimle gelicekmiş.
kuzeninden rica etmiş kadın bende hafta sonu geleyim diye o da onlar geliolar sizde onlara gelin demiş.
şimdi bizim toto kadar arabamızla cuma günü 5 kişi erdeğe gideceğiz pazar günü döneceğiz.
bi de ben regl olucam, şeytan diyo ki gitme arıza çıkar.
bütün şevkim isteğim kırıldı moralim cok bozuldu kızlar ya, napsam acaba????
aklıma kötü kötü şeyler geliyo
inşallah inşallahh bide şöle bişi var k.pederim bizim alışverişimizi filan yapar:)biraz rahatlatmaya calışıyorum kendimi:)
evet benimde kendimi tesellim o:)bu zamana kadar rahattın diyorum vsvs ama ben arabasızlıga nasıl alışcam bide o var evlnnce altınlarımla hemen araba almak ıstıyorum bi aklımda diyorkı hıc dokunma onlara
bide bişi sorcam bi kaç kez gördüm...çeyiz giderken kız anası bakliyatlarını filan alıyor koyuyor sizde oldu mu ole şeyler
biz evlendiğimizden beri avm ye gitmiyoruz canımeskiden ben çıkmazdım oralardan her hafta sonu mutlaka bişey alırdım kendime. şimdi ne görüyroum ne aklım kalıyor
aynı ben işte aynı
ama dediğin gbi gitmemek en güzeli aklın kalmıyor en azından:)
işte şimdi kime kızasın eda. kocanında suçu yok. başka biri aracı olmuş onlarla gelin diye. gidince sıkılmayacaksan hiç gitme canım. ama eşinle vakit geçireceğin zaman olur mutlaka.
kimse bişey demiyo erdek konusuna ya
bir sorun cıkarıp gitmesem nasıl olur? veya ne bileyim işe gitmem gerekiyo desem?
biz evlendiğimizden beri avm ye gitmiyoruz canımeskiden ben çıkmazdım oralardan her hafta sonu mutlaka bişey alırdım kendime. şimdi ne görüyroum ne aklım kalıyor
işte şimdi kime kızasın eda. kocanında suçu yok. başka biri aracı olmuş onlarla gelin diye. gidince sıkılmayacaksan hiç gitme canım. ama eşinle vakit geçireceğin zaman olur mutlaka.
inşallah inşallahh bide şöle bişi var k.pederim bizim alışverişimizi filan yapar:)biraz rahatlatmaya calışıyorum kendimi:)
evet benimde kendimi tesellim o:)bu zamana kadar rahattın diyorum vsvs ama ben arabasızlıga nasıl alışcam bide o var evlnnce altınlarımla hemen araba almak ıstıyorum bi aklımda diyorkı hıc dokunma onlara
bide bişi sorcam bi kaç kez gördüm...çeyiz giderken kız anası bakliyatlarını filan alıyor koyuyor sizde oldu mu ole şeyler
kuzum bende şimdiden kenara para atıyorum ki ilk aylar beni biraz idare etsin diye...bende severim 3 5 atmayı biriktrmeyi hatta unuturu o parayı hiç var gbi davranmam...eviniz kira değilse rahatlıkla geçinirsiniz cnm
ama kemerleri sıkmak senin elinde
ben çok tasarrufluyumdur
3 5 demem koyarım kenarıma
çok dikkat ediyrm mutfak harcaması olsun elektrik su d.gaz
bizde bakliyatvs nasılsa çok koyalım aman ne olcak demi:)annem kışlık hazırlarken bana da yapıcak artık...hüzünleniyorum ay bidecanım berekettir derler kavanozlara bikaç bakliyat koyarlar . öyle bütün bakliyatlardan alma yani. ama biz unuttuk o arada. kaynadı yani.
kocamaın kabahati var kübracım bana sormadan tamam gelsinler diyo
belki ben istemicem belki rahat rahat oturmak isteyeceğim.
hiç düşünmüyor kendisinin keyifi yerinde nasıl olsa.
o gelecek olan kadın da patavatsızın önde gideni, mevlütte karşılaşmıştık salak salak konuşup mutfakta tabakları hazırlayan herkesin canını sıkmıştı
3 gün sinir etmiyosa 4üncü gün kesin bi bombası patlıyo
kimse bişey demiyo erdek konusuna ya
bir sorun cıkarıp gitmesem nasıl olur? veya ne bileyim işe gitmem gerekiyo desem?
Bende bana sorulmadan verilen kararlara cayip sinir olurum
ya artık iki kişisin danış sor yani
bende üzülüyorum canım, hep o üzülmesin diye susuyorum uyumsağlıyorum zatenEşin üzülmicekmi tatlım yaaaa
yapma ölede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?