2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar dün tamı tamına 250 tl harcadık eve..düşünün ki sebze hiç almadık patates soğan bile yok..
yok yok 2 kişi çalışmadan bu değirmen dönmez :18:

sadece market alışverişi mi 250 tl tuttu :18: Ben en iyisi evlenincede annemlerle alışverişe çıkayım öyle fiyatına bakmadan sepete atmak çok zevkli oluyor Bu alışkanlığımı değiştirmezsem kocam beni kesin boşar:18:

ya bu topikçok becerikli sizden biras ders almayıım yemek yapmayı bilmiorummm hlaa(((

yelizcim bende bilmiyorum hayranlıkla okuyorum tarifleri alıyorum

süpersin deniz yaaa

kızlar dün tamı tamına 250 tl harcadık eve..düşünün ki sebze hiç almadık patates soğan bile yok..
Yok yok 2 kişi çalışmadan bu değirmen dönmez :18:

uuuuuuuuu eda naptınız öle yaaaaaaa

canım benim kafan baka yerdeyse dalmış gitmişsindir benim gibi ..
balayında da eşim benimle konusuyo bişi soruyo bende açık kadınlara bakmaktan duymuyorum onu bile..sonra bi kızıyo mümkünmü daha bakmak pür dikkat dinliyorum

biz balayına gitmeden aldık birşeyler kahvaltılık felan sonra geldiğmizde aldık bir 300 tl rahat gidiyor ki pazarlıklar hariç
ilk aşamada öyle oluoyr pirinç un bilmen şu bu keyifli ama hepsini birden almak

yok yok 2 kişi çalışmadan bu değirmen dönmez :18:

ilk alışveriş değilki canım her hafta sonu eksikleri almaya gidiyoruz ne şeker ne çay yağ almadan sadece ıvır zıvır şeyler 150 tl verip geliyoruz. hafta içi de uğruyorummutlaka markete. evin eksiği hiç bitmiyor. annem diyrodu ben inanmıyordum. kapıdan adımını dışarı at 50 tl uçup gidiyor bişey yapmana gerek bile kalmadan

buketcim ben şimdide fiyatına bakmadan asla atmam sepete ama
evlenince geçinme derdini düşünüyom
2 kişi çalışmadan çok zor yani

evet buket vallahi tam tamına 250 tl ve market..sebze yok meyve yok..baharatım yok..kesinlikle huyunu değştirmelisin canım..ufak bi laf söylese insanın ağırına gider..

o zaman benim market alışverişlerine gelmeme kesin yasak gelir

ay burda böyle okuyunca cok korkuyorum yav:18:

evimiz kira filan olmycak ama aidat parası çok :18:

ben çalışmycam nasıl gecnces bis:18:

eşlerinişz nerde calışıyor kızlar maaşları iyi peki böle şeyler sorlmas ama kendimi belki biraz iyi hissederim

.............................................................

Son düzenleme:
canım zamanla sende alışıyorsun bende evde hiç bilmezdim bmöyle şeyleri. şimdi bakıyorum fiyatlara. mesela şampuan burda ucuz yağ burda dediğim zamanlar oluyor artık.

ewet kübra ya
bende fazlası ile rahat büyümüş biri olarak artık bişey alırken 2 kere düşünüyorum
o orda ucuz bu burda ucuz diye yazıyorum ki unutmayayım
Yine Allah'a şükürler olsun aç değilim açıkta değilim ama kısıtlıyorum kendimi mecburen

canım kira vermiyorsanız dert etme o kadar.kira derdi zor. allahın izniyle ödersiniz. biz şuan mobilyaların taksitleirni ödüyoruz o yüzden tasarruf dönemindeyiz. gereksiz harcamalar yapmıyorum. kıyafet falan almıyorum mesela. ama yiyecekten kısılmaz. herşeyini alıyorsun mecburen.

nişanlımn maaşı evlendiğimiz zaman 1.5 olucak ıns....şu an 1.25 ne bilim gecinebiliriz demi...korkuyorum ya ben şimdi tek başıma yiyorum o parayı allah kolaylık veriri inşa....alışırız :26:

bende çok para harcarım ama harcamayacağız evlenince biraz sıkacağız kemerleri ev kira olmadığı için geçinmek daha kolay olur canım

kızlar büyüklerin bir lafı vardır,
zengini almak zor doyurması kolaydır
fakiri alması kolay doyurması zordur diye

hepimiz cok şükür ya çalışıyoruz ya da çalıştık o yüzden aklımızda fazla bişey kalmıyor
daha önce yedim daha önce gördüm diyip avutuyorum ben kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…