- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.441
şehriyeyide çok severimm zeynooo tamm sıcakklar için ideal yemek serin serin:))
yap tatlım afiyet olsun. Keşke benim nişanlımda öyle olsa benimkisi tam tersi bendede çok orjinal tarifler var bazen evdede yapıyorum söylüyorum yaptıklarımı bunları evimizdede yapmayacaksın dimi sende herkes gibi mercimek domates çorbası felan yapsana sütl patates çorbası yenir mi diyor çok ön yargılı yani
benimde bu akşam yemeğim yok ne yapsam acaba,gerçi çok karnım ağrıyor bişey yapasım da yok ama
sanada birşeyler bulalım nilgüncüm tavuk köftesi yapabilirsin nar gibi kızarıyor tavuk gögsü çektir.Soğan,Bayat ekmek içi,Kimyon,Karabiber,Bir iki kaşık sıvı yağ,tuz.
Yoğurma kabına alınan kıymaya, ekmek içi, tuz, kimyon, karabiber, bir yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilerek güzelce yoğrulur, köfte şekli verilerek kızartılır.
havuç marul domatesle servis yaparsın canım bayılıyorum ben tavuk köftesine:))
tatlım benim nişanlım kızartma pek sevmezde ben bunu ızgaradayapsam çok kuru olur mu
bugün gelecek olan misafirlerime
vişneli cheesecake yaptım bi de kakaolu cevizli kurabiye
yalancı lahmacun yapmıştım hafta sonu onun icinden artmıştı bende dolaba koymuştum onu cıkardım eve giderken tost ekmeği alıp onu yapacağım bi de peynirli tava böreği
salata olarak da havuç tarator mu yapsam yoksa napsam bilemedim
sanada birşeyler bulalım nilgüncüm tavuk köftesi yapabilirsin nar gibi kızarıyor tavuk gögsü çektir.Soğan,Bayat ekmek içi,Kimyon,Karabiber,Bir iki kaşık sıvı yağ,tuz.
Yoğurma kabına alınan kıymaya, ekmek içi, tuz, kimyon, karabiber, bir yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilerek güzelce yoğrulur, köfte şekli verilerek kızartılır.
havuç marul domatesle servis yaparsın canım bayılıyorum ben tavuk köftesine:))
çok iyi fikir canım ama hiç hayatımda köfte yapmadım,ya harcını tutturamazsam
ben sana azönce kapışırız dedim ya vazgeçtim canımsen bana chesecake in tarifini verecektin canım
bugün gelecek olan misafirlerime
vişneli cheesecake yaptım bi de kakaolu cevizli kurabiye
yalancı lahmacun yapmıştım hafta sonu onun icinden artmıştı bende dolaba koymuştum onu cıkardım eve giderken tost ekmeği alıp onu yapacağım bi de peynirli tava böreği
salata olarak da havuç tarator mu yapsam yoksa napsam bilemedim
cuvuk olurda galeta unu eklersin canım
edacım maşallahın var valla ben bir poğaça yapayım da,senin saydıkların şurda kalsın
yalancı lahmacunu tost ekmeğinden mi yapıyorsun canım bende tost ekmeği değilde lavaş al lavaşla aynı lahmacun gibi oluyor
çok iyi fikir canım ama hiç hayatımda köfte yapmadım,ya harcını tutturamazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?