- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.681
parise aşık olduk diyebilrizz anlatmakla bitmezzz bıde bn gelıngımı gotuurp eıffel kulesınn onunde gelınlık gıyıp fotolar cekıldık sende gotur vlaa:)))bn manısann ilçesindeyim canm ama fotgrafcımızı izmirden tuttukk cokta memnun kaldık
parise aşık olduk diyebilrizz anlatmakla bitmezzz bıde bn gelıngımı gotuurp eıffel kulesınn onunde gelınlık gıyıp fotolar cekıldık sende gotur vlaa:)))bn manısann ilçesindeyim canm ama fotgrafcımızı izmirden tuttukk cokta memnun kaldık
hadı hayrsıyla oturmak nasıp olsun tatlım antalyaya gittik ama cok gezemedım faslada duramadm cok sıcak
Günaydın kızlar ben geldim.
Emoşş evin çok hoş canım allahım ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.
Meltemcim canım hocaya gitme olayını ihmal etme.Ben inanmıyorum yada başıma gelmediği için bilemiyorum ama allahım korusun.
Deniz canım ne yaptın ? Eşinle aran nasıl?
Edoşş kız kekin nasıl oldu acaba enişde beğendi mi ? Keki neli yaptın?
eminwcim çok güzel evin huzurlu ve mutlu geçsin ömrün aşk yuvanızda:)
şu kozmetikleri bende dizmiştim toz alırken sinir oluyorum kaldır bilmem ne sadece günlük kullandıklarıım koydum gerisi banyo dolabında benimde böyleydi görünce yazayım dedm
Aslında mantıklı götürebiliriz ama eşim damatlığa giremez büyük ihtimallebaya kilo aldı 1 ayda... işyerindeki arkadaşları yenge çok iyi bakıyor sana falan demişler geçen gün :) neyse biz götürelim yinede olmadı takım elbisesini giyer :) Bende izmirde yaşıyorumda ondan sordum canım.
Eminecim maşallah evin çok büyük koca topiği yutacakÖzellikle yatak odanı çok kıskandım biz komidin bile koyamıyoruz İyi günlerde oturun canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın
izmirde cok sık gelıoruzz anneannemler dayımlar ızmırde bornovada yasıyorr izmiri severimmm:))eşine iyi bakıyorsunn demek güsel güsel yemekler yapıosundr bizde düğünden sonra toparladık birass :)unutulmaz bir anı kalıyor sna tavsiye ediyorum cnm bnm ayy ne gusell inşallh gider bol bol fotolar cekılısnz
esra hiç gelmiyor net bağlanmadımı acaba ayşede vardır numarası arasa keşke bayağı oldu tatilde değillerdir
esra hiç gelmiyor net bağlanmadımı acaba ayşede vardır numarası arasa keşke bayağı oldu tatilde değillerdir
aaa benimde annem abim falan bornovada.. Ben karşıyakadayım ama :) inşallah canım şu yıllık izin tarihi bi belli olsa hemen ayarlıycam biletleri falan :)
pazar günü misafirler var bie arkadaşımlar ailesiyle gelemk istiyorrlar birde eşimi amcaları şmidi tam net birşey demediler ark sonraki haftamı desem yada onlar günddüz gelip akşama amcalar mı gelir acaba
ve ne yapmam lazım şimdi hiç bilmiyorum edanın menüleri zor geliyor bana :)
bizde gezmek icin hep karsıyakayı kullanırızzz inşsllh cnm dua edecegmm allahım şu topikteki tüm kızların dilekleri kabul olsun die:)hep mutlu olalım die vla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?