2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydın kızlar ben geldim.

Emoşş evin çok hoş canım allahım ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin inşallah.

Meltemcim canım hocaya gitme olayını ihmal etme.Ben inanmıyorum yada başıma gelmediği için bilemiyorum ama allahım korusun.

Deniz canım ne yaptın ? Eşinle aran nasıl?

Edoşş kız kekin nasıl oldu acaba enişde beğendi mi ? Keki neli yaptın?

Aslında mantıklı götürebiliriz ama eşim damatlığa giremez büyük ihtimalle baya kilo aldı 1 ayda... işyerindeki arkadaşları yenge çok iyi bakıyor sana falan demişler geçen gün :) neyse biz götürelim yinede olmadı takım elbisesini giyer :) Bende izmirde yaşıyorumda ondan sordum canım.

Yeliz ben sana bir şey söylemek istiyorum sadece hissettiklerimi söylemek istiyorum siz ikinizde aynı ortamdasınız demi o senden önce de ordaymış sen eşinden sonra baslamıssın o ortamda bir bayan var eşinle evlenmeyi çok istemiş hatta bir kaç tane daha bayan var yanında onlar da çok desteklemişler kumral bir bayan beyaz tenli fazla kilolu degil ya ordan gitmiş baska bir yere ya da gidecek ve sizin ilişkiniz fazla eski degil çok hızlı bir sekilde gelişmiş hersey

hadı hayrsıyla oturmak nasıp olsun tatlım antalyaya gittik ama cok gezemedım faslada duramadm cok sıcak

canım biz 17 22 ekimde arası orda olucaz hava sıcak olmaz diye düşünüyorum düğünden sonra gidicez şimdi çok sıcak ve bunaltıcıymış teşekkürler canım evde tutuldu heyecan arttı beyaz esyalarınız ve mobilyalarınızı ne marka aldınız ben beyaz esyayı bosh düşünüyorum :44:

Eminecim maşallah evin çok büyük koca topiği yutacak Özellikle yatak odanı çok kıskandım biz komidin bile koyamıyoruz İyi günlerde oturun canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın

valla canım sanki dün akşam hiç öyle birşey olmamış gibi davrandı yani normaldi biraz devam ettirdim tavırlarımı ama oda üzülmüş sonra zaten yemek di masa topla ancak

Geçen gün toz aldım ve kendi kendime küfür ettim deniz...sonrada kaldırdım zaten hammalık yapmıyım diye bu fotoları ondan önce çekmiştim...
Teşekkür ederim ayrıca hepimiz aşk yuvalarımızda çok mutlu olalım inşallah :)

izmirde cok sık gelıoruzz anneannemler dayımlar ızmırde bornovada yasıyorr izmiri severimmm:))eşine iyi bakıyorsunn demek güsel güsel yemekler yapıosundr bizde düğünden sonra toparladık birass :)unutulmaz bir anı kalıyor sna tavsiye ediyorum cnm bnm ayy ne gusell inşallh gider bol bol fotolar cekılısnz

bende çok severdim dinlemesini falın hep kapatırdım sonra bir ark var baktı ama oda yani tövbe tövbe ama söylüyor birşeyler sonra bir dha baktırmayacağım dedim bir senedir hiç bir fincanımı kapatmam

Eminecim maşallah evin çok büyük koca topiği yutacak Özellikle yatak odanı çok kıskandım biz komidin bile koyamıyoruz İyi günlerde oturun canım ağzınızın tadı hiç bozulmasın

Sorma buketçim eşya koyma açısından büyük ev süper ama temizlik açısından hiç öyle değil :) Sadece süpürüp silmek bile canıma okuyor,ama hepinizi sığdırabilirim buyrun gelin :)
Küçük kutu yatak odanız aşk dolu bir yuvanız olur inşallah... :)

Aaa benimde annem abim falan bornovada.. ben karşıyakadayım ama :) İnşallah canım şu yıllık izin tarihi bi belli olsa hemen ayarlıycam biletleri falan :)

pazar günü misafirler var bie arkadaşımlar ailesiyle gelemk istiyorrlar birde eşimi amcaları şmidi tam net birşey demediler ark sonraki haftamı desem yada onlar günddüz gelip akşama amcalar mı gelir acaba

ve ne yapmam lazım şimdi hiç bilmiyorum edanın menüleri zor geliyor bana :)

esra hiç gelmiyor net bağlanmadımı acaba ayşede vardır numarası arasa keşke bayağı oldu tatilde değillerdir

geçmiştee iyi olduğunu yazmış evlilik güzel demiş ama bize küsmüş cevap vermedik ona diye( oysa ben hemen yazmıştım asıl esrooooo görmemişş.var mesajıı denizimm geçmiş sayfalardaa

aaa benimde annem abim falan bornovada.. Ben karşıyakadayım ama :) inşallah canım şu yıllık izin tarihi bi belli olsa hemen ayarlıycam biletleri falan :)

bizde gezmek icin hep karsıyakayı kullanırızzz inşsllh cnm dua edecegmm allahım şu topikteki tüm kızların dilekleri kabul olsun die:)hep mutlu olalım die vla

Brownie yap bir gün önceden buzdolabına koy serin serin iyi gider sonra degişik olması için patlıcanlı börek yapabilirsin patates pastası yapabilirsin benim menülerim kolay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…