2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok güzel çok iddalı bir tarz ben çok begendim senin eşin doktormu

hayır canm değil devlet memuru hastanede başteknisyenlik yapıo ayy evimi begenmene sevdndm dha güselleri sen olsun şimdi senn konuna gelelim gecmişi okudum öncelikle nişanlın senn tatıle gıtmenı nıe ıstemıo olmaz bu kadr dinleme meltemcım ama bnce acele etme nişanlın sonradan degısms vardır bır sorunu üzünde böyle biri deilse yine düzelicektr hersey birde egosunu ez onun:)))sen bnm gibisini 40 deil 80 sene bulamzsn hayatm falan de :)))gecen gün eşim bna hayatm yeter ama kendi kendini övüp nazar degdireceksın dedi biras hakediolarr böyle yapmak gerek bilsinler

yelizcim meslek gereği evin en çok banyosu ilgimi çekiyor banyonu ve mutfağınıda koyar mısın canım?

onların resmını cekmedım aksam ceker yarn sabah koyarm resmlerı buarada buketcım paıntte yapabıldım:)))))yalnız dıkkat ettın mı resmlern kenarında paınt duzenleme taoblosu var

aynı andaaa yazmışızz bebişimmmmmm:)) şafakkk 65:)) vandayız bugünnnn

az kalmış kızlarr su gibi akıp gitsn herşeyy düğün müzklerinizi ayarladınımz bence kesnlkle orkestraya bırakmayın şimdiye kadr hangi düğüne gitdiysem hep aynı ayrılık şarkılarııı eger istersenzz bn size hemen şarkı yazarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…