2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız sen hayatında hiç maile dosya eklemedin mi güvendiğin kimse varsa yardım al bari

esracım resimleri açmadan üzeirnde sağ tıkla..
paintle aç dosyayı..
yukarda dosya düzen görünüm resim yazıyo hani..
o resim linkini tıkla..
uzay/eğ var orda iki hanedede %100 yazar..
her ikisinide 25 olarak değiştir..
ve en son ctrl + S yap kaydetsin..
uzun gibi gelebilir ama en basit yolu bana göre

tatlım portakal ağacı diye bir yemek sitesi var ordan bulabilirsin

meltem senin nişanlın benim nişanlı olsaydı inan tekme tokat gücümün yettiği yere kadar girişirdim
canı isteyince özleyince olsa sen istemeden gelir bu erkekler ya hakketen kafası az çalışıyor ben olsam meltem evde tek süpriz yaparım çıkarım karşısına zaten ailesi yok değişik şeyler yaratırım ama yani ya artık bunlar ona banel geliyor bıkmış daha önce yaptıyssa yada stresten evlilik öncesi erkek sedromu çok ilginç senin gibi bir kız bence çok sabırlı bu durm karşısında al ver demekle olmuyor mutlaka da ne karın ağrısı çok merak ediyorm uzakta oluncada bu ne kadar sorulabilinir ki

yaparsın tatlım zor bişi değil istediğin tariflere ordan bakabilirsin güzel site ben evlewneyim hep açık tutucam o siteyi paşamı şişmanlatıcam

Benimkinin göbişi maşallah zaten.
Deminden beri tarif veriyor bana paşam :)
Biliyorum hayatım yapmayı dedim ama bilmiyorum tabi.
Evet site benimde hoşuma gitti tatlı bölümüne bakıyorum şimdi.

denizz süpersin bebegimm bende gidiyim diyorum tokat atıyım geliyim diorum ama acayip kendine güveniyo egosu tavan yapmıştır şimdi eminim meltem avucunda meltem evde nasıl olsa adam bana tatile gitmeyi yasakladı gitmeyeceksin ben de yarın bilet alıp mersine gidicem

allah yazmışsa bozsun allah korusun da
meltem biterse yada yollarnız ayrılırsa çok üzülürmüsün

hayat yaşayarak öğreniliyor züleyhacım valla herkes mutlaka sıkıntılar yaşadı yaşamayanlarda var allah yaşatmasın stres gerginlik yani herşey herşeye yansıyor ben çok sabırlıyımdr ama fena patlarım zaten herşeyi kendi başına koşturuyorsun birde birşey duyduğun zaman iyide olsa batıyor sana bu yüzden zamanını varlken birikti al koy kenara erken çıkan yol alır sıkıştırma son güne hiç birşeyi daha var belki ama beyninde otuttur bazı şeyleri hiç sıkıntı olmaz korkma sende de son bir ay kala sıkıntı olduğu için ona yansıyor ondanda sana bu böyle tek tarafl ıdeğil evlilk sevdiğni insanla güzel

git valla kız arkadndayım tam destek benden..bizde kavgalıyken aradım bunu sabah sabah hazırlandım ben gidiyorum dedim..
nereye dedi teyzeme gidicem amasyaya dedim..
o arada çantamın fermuarını çekiyorum telide yakınlastırdımki ses gitsin bavul sansın diye
ayy nasıl üzüldü ben seni biyere göndermiyorum gidemezsin..gönlümü almaya çalışıyo..ama aksi konussaydı hazırlanıp giderdim öylede deliyim ben

Benimkinin göbişi maşallah zaten.
Deminden beri tarif veriyor bana paşam :)
Biliyorum hayatım yapmayı dedim ama bilmiyorum tabi.
Evet site benimde hoşuma gitti tatlı bölümüne bakıyorum şimdi.

bnimki zayıf bende zayıfım 170 boyum kilom 50 evlenince kilo alıcaz diye umuyoruzben o siteden çok tarif ögrendim çok beğeniyorum oraayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…