- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.801
kız sen hayatında hiç maile dosya eklemedin mi güvendiğin kimse varsa yardım al bari
Biri bana tarif verebilir mi?
Paşam kızartmada değil fırında sigare böreği istiyor.
Hatta dedi ki tarfileri vardır fıstığım hazır yufkayla kolay olur.
Kendi su böreği bile yapabildiği için bence beni deniyor:S
kızlar ya üzerimde kalmasın unuttum size söylemeyi..
Ayşenin çok selamı var sizlere..işlerden dolayı gelemiyorum ama takip ediyorum dedi ..canım ya
tatlım portakal ağacı diye bir yemek sitesi var ordan bulabilirsin
hayır beyaz esya ve mobilya sormuştum
Buldum canı teşekkür ederim umarım başarabilirim :)
aleykümselam canm
cok seviyorum o huyunu tek tek geçmişi okuyup cevap veriyo bizlere
yaparsın tatlım zor bişi değil istediğin tariflere ordan bakabilirsin güzel site ben evlewneyim hep açık tutucam o siteyi paşamı şişmanlatıcam
meltem senin nişanlın benim nişanlı olsaydı inan tekme tokat gücümün yettiği yere kadar girişirdim
canı isteyince özleyince olsa sen istemeden gelir bu erkekler ya hakketen kafası az çalışıyor ben olsam meltem evde tek süpriz yaparım çıkarım karşısına zaten ailesi yok değişik şeyler yaratırım ama yani ya artık bunlar ona banel geliyor bıkmış daha önce yaptıyssa yada stresten evlilik öncesi erkek sedromu çok ilginç senin gibi bir kız bence çok sabırlı bu durm karşısında al ver demekle olmuyor mutlaka da ne karın ağrısı çok merak ediyorm uzakta oluncada bu ne kadar sorulabilinir ki
denizz süpersin bebegimm bende gidiyim diyorum tokat atıyım geliyim diorum ama acayip kendine güveniyo egosu tavan yapmıştır şimdi eminim meltem avucunda meltem evde nasıl olsa adam bana tatile gitmeyi yasakladı gitmeyeceksin ben de yarın bilet alıp mersine gidicem
allah yazmışsa bozsun allah korusun da
meltem biterse yada yollarnız ayrılırsa çok üzülürmüsün
kızlar ben sirkeli suyla sildim züleyhanın dedigi gibide paspasın altına koydum annem dediki üzerlik otu al yak nerden bulacaksam
denizz süpersin bebegimm bende gidiyim diyorum tokat atıyım geliyim diorum ama acayip kendine güveniyo egosu tavan yapmıştır şimdi eminim meltem avucunda meltem evde nasıl olsa adam bana tatile gitmeyi yasakladı gitmeyeceksin ben de yarın bilet alıp mersine gidicem
Benimkinin göbişi maşallah zaten.
Deminden beri tarif veriyor bana paşam :)
Biliyorum hayatım yapmayı dedim ama bilmiyorum tabi.
Evet site benimde hoşuma gitti tatlı bölümüne bakıyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?