- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.821
aynı kişi nişanlınada yapmış olabilir mi acaba
kübra yok bugün
muskamı yapmıslar meltoşa..meltoş nuskamı buldun kuzum sen
zuhal hangi ildesin bakalım selam gönderelim
evet bebegim hiç bulamayacagım bir yerden çıktı annemler yoklar biliyosun bende hemen babanneme gittim cami hocasına sorduk Allah rızası için bu işi yapan birine gidin okutun kendini dedi ve bazı şeylerde söyledi Allahım korusun aklınızda bulunsun sürekli baş agrısı,bel agrısı,mide bulantısı kirpiklerdeki nemin hiç kurumaması filan belirti olabiliyormuş ben napcam edoşum
edacım sağol tatlım tarif ettiğin için ama buketçime gönderdim resimleri sağolsun o küçülttü bana
canım o yazdıklarımı bi, kenara yaz ama başka zaman da buketi bulamayabilirsin
aynı kişi nişanlınada yapmış olabilir mi acaba
hİÇ bilmezlermiki cehennemin en dibine bu işleri yapanların atılacagını..Rabbim hidayet versin..
Allahda sizi selamete çıkarsın meltemcim..
git okut muskayı..
hocanın talimatlarına uygun ya yak dicek yada denize at..
Off nasıl içim sıkıldı..Allah kahretsin bunu kim yaptıysa..bu büyüyle ugrasanların dinini hristiyanlıktan bile saymıyorum..
nilaycımmm ben fırında çok kez yaptım hazır yufkadan sigara böreği lezizde oluyor ama yağdaki gibi kıtır olmuyor daha yumuşak tabi, 1 yufkayı 8 e böl yağ ve biraz sütü karıştır onunla yufkalrı az az yağla sonra içini koy sar suya batır yağlanmıştepkiye sırala en son yumurta sarısı sür üstlerine pişir bu kadar canım:)) leziz oluyorr
aa olur mu kızlar ben hep topikteyimŞaka bir yana 1 insana balık tutat verirsen doyar bir seferinde balık tutmasını öğret doysun her seferinde
ben kimin yaptırdıgını tahmin edebiliyorum tam olarak netleşsin herseyi paylasıcam sizinle
Ne diyim meltemcim yaptıran Allah'ından bulsun şükür ki erkeb buldun nereye saklamışlar merak ettim
geçende eşim böyle bi kelime etti..dedim içimden benim koca akıllı ya ne güzel cuk cümleler kullanıyo..meğersem bilindik bir sözmüş
çokmu safım ben nedir
çok bilindik bir Çin atasözü demi Banan bşn balık verecegine bir balık tutmasını ögret nişanlımın t-shirtinden çıktı makasla kesmek için elime almıştım
meltemcim nişanlının en yakın arkadaşı nişanlısı ile size gelmişler miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?