2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltem cnm nişanlın dengesiz tavırlar sergilio bence
çünkü önceden hiç böle değildi
ona da mı büyü bişiy yaptılar ki
çükü büyü insanı dengesizleştirio.karar verme gücünü engellio.
sen bugün 787 besmele çek abdest alıp
sonrada şükür namazı kıl
bu besmele büyüyü kötülüğü engeller ve bütün dilekleri kabul olmasını sağlar cnm
başında da tuz çevir ocağa at yansın

evet bebegim hiç bulamayacagım bir yerden çıktı annemler yoklar biliyosun bende hemen babanneme gittim cami hocasına sorduk Allah rızası için bu işi yapan birine gidin okutun kendini dedi ve bazı şeylerde söyledi Allahım korusun aklınızda bulunsun sürekli baş agrısı,bel agrısı,mide bulantısı kirpiklerdeki nemin hiç kurumaması filan belirti olabiliyormuş ben napcam edoşum
muskamı yapmıslar meltoşa..meltoş nuskamı buldun kuzum sen

nilaycımmm ben fırında çok kez yaptım hazır yufkadan sigara böreği lezizde oluyor ama yağdaki gibi kıtır olmuyor daha yumuşak tabi, 1 yufkayı 8 e böl yağ ve biraz sütü karıştır onunla yufkalrı az az yağla sonra içini koy sar suya batır yağlanmıştepkiye sırala en son yumurta sarısı sür üstlerine pişir bu kadar canım:)) leziz oluyorr

hİÇ bilmezlermiki cehennemin en dibine bu işleri yapanların atılacagını..Rabbim hidayet versin..
Allahda sizi selamete çıkarsın meltemcim..
git okut muskayı..
hocanın talimatlarına uygun ya yak dicek yada denize at..
Off nasıl içim sıkıldı..Allah kahretsin bunu kim yaptıysa..bu büyüyle ugrasanların dinini hristiyanlıktan bile saymıyorum..

ben kimin yaptırdıgını tahmin edebiliyorum tam olarak netleşsin herseyi paylasıcam sizinle
aynı kişi nişanlınada yapmış olabilir mi acaba

Suya batır kısmını anlamadım kuzumm ?? En sonra kenar kısmı yapışsın diye mi suya batırcam ucunu?

aa olur mu kızlar ben hep topikteyim Şaka bir yana 1 insana balık tutat verirsen doyar bir seferinde balık tutmasını öğret doysun her seferinde

geçende eşim böyle bi kelime etti..dedim içimden benim koca akıllı ya ne güzel cuk cümleler kullanıyo..meğersem bilindik bir sözmüş
çokmu safım ben nedir

buketçim ve edacım çok teşekkürler kızlarr öğrendim edacım artık kendimde küçültebiliyorum sayende. Buketim sanada zahmet oldu bebişiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…