2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın 2011 in manken gelinleri
çok uykum var..keki yaptım son anda güzel oldu diyebiliirm..arkadasımın illa 150 derecede pişir ısrarına tmm dedim ve 1 saatte pişti..o gitti arkasından 180 e aldımda kurtardım keki ..ilk denemeye göre idare eder..

annenle aranz mı bozuk tu cnm

Evet aylincim gerçekten eşinin bu huyu takdir edilcek başkası olsa
bu kadar anlayışlı olmaz.. Zaman demmekki zamanla babanda alışcak eşine herhalde

yeliz kız sen evlenmeden önce nerdeydin yaaa
burayı bekarken keşfetmedin

geç çıkman çok etkiliyordur seni.ben 6 da evde oluyorum canım.gerçi hepsini bitirene kadar baya geç oluyor ama.uyku düzenimioturtamdım henüz en erken uyuduğum saat 1 .oda çok yoruyor beni...

konuşmam fayda sağlamaz canım biliyorum. adam işine gelirse der
tek avantajım cumartesi iş yok. ama hafta içi evde bişi yapamıyorum. =(

zamanla alışırsın canım ablam 11 de daha yeni tv başına oturuyorum derdi gülerdim hahah o kadar mı diye yani nasıl başlarsa öyle gider biraz zaman daha yenisin hafta içide ona göre program yapıyro insan işte bende o saatlerde evde oluyorum ancak elimizi yüzümü yıkayıp mutfağa atıyorum kendimi hazırlamam yapmam etmem kaldırmam yıkamam 10 oluyor ee sonra çamaşır doldur şu bu 10dk meyve yerken otryorum gece kesik kesik uykular ama alışıyorsun bu tempoya

ay inşallah hep böyle gider ben bile şaşırdım okuyunca aylincim acaba alıştımı senin evlenmiş olmana

bende çok şaşırdım
yani daha bi hafta önce gittiğimizde adam bizden kaçtı resmen
dün akşam sanki hiçbişey olmamış gibi davrandı
en azından böyle devam etsin
daha samimi zaten olamayız
ben eski sıcaklığıma geri dönebileceğimi sanmıyorum ona karşı

annenle aranz mı bozuk tu cnm

annemle değil canım babamla annemle aramız süper allaha çok şükür
bilenler biliyo
nişanlıyken evlenirken falan bana yapmadığını bırakmadı da
şimdi bişey olmamış gibi davrandı akşam
ona şaşırdım anlatayım dedim size de

aslıcım aynen canım aynen yine eşin yemekten anlıyor benimki hiç anlamıyor.
bende 7de çıkıyorum 7,30 da evde oluyorum..çorba yemek salata saat 9,30 olmustu..ye yıka kaldır çamaşır ve bulaşık at makinaya saat 12 benim gözler gidiyo..bide ordan demezmi yavrum çay koyda içelim

Son düzenleme:

ahh aylincim ahh..bunlar böyle bebeğim..benim halimi hatrımı sormayan adam kalmıs arıyo gecen kızım nasılsın..
düğünde takıcagı bileziğin parası bile annemden çıktı..kendiside şuan memlekette kızkardeşinin kızının düğününe gitti..kesin bilezik takar..ben ona evlatlık hakkkımı hiç helal etmiyorum..

ay insan sinir oluyor ya bende tam bulaşıkları yıkıyorumiki oturayım diyorum demezmi myveleri sen mi getirisin ben mi mecbur daha çok dağıtmasındiye kalkıp getiryorum :)

nerdesin sen canikom

ah canım dün hiç ofise gelemedim. bütün gün devlet dairelerinde süründüm. ofisi vergi şleri vardı bana verdiler koştur dur. ordanda eve gittim zaten pestilim çıkmıştı.

kızlar bende 6 da evde oluyorum ama inananın artık diziymiş programmış hiççç izleyemiyorum kşturmaktan

benimki başka bişiler diyo saat 12 ye gelince
zaten onun yüzündende iş yapamıyorum

kız kübra allahtan sezon tatiline girdiler yoksa kudurudum takipteki dizilerim var
yer gök aşk lale devri
öyle geçer zmanki fatmagülün suçu
kavak yelleri hafta içi oda cıvıdı

günaydınlar kızlar
bende çok uykusuz ve yorgunum
akşam biraz dışarı çıktık eşimle sitede cafeye gittik tavla attık
ardından spora gittik
gece sporu bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…