2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız kübra allahtan sezon tatiline girdiler yoksa kudurudum takipteki dizilerim var
yer gök aşk lale devri
öyle geçer zmanki fatmagülün suçu
kavak yelleri hafta içi oda cıvıdı

aynen canım evlendiğim ilk zamanlar daha sezon finaline irmemişti. hiç bişey anlamıyordum yarım yarım bakınca. eskiden olsa başından kalkmazdım. ah anam ya.

günaydınlar kızlar
bende çok uykusuz ve yorgunum
akşam biraz dışarı çıktık eşimle sitede cafeye gittik tavla attık
ardından spora gittik
gece sporu bizimki

bizde geçen akşam sahile gittik dalmışız baya bir yürümüşüz.birde geri döndük tabi o kadar yolu ertesi gün bir kalktık bacaklarımız kopmuş.

seninki iyi yine takıya çıkıp sana bilezik takmış
benimki düğün salonuna bile girmedi
annemin yanında bile oturmadı bütün gece
bide bu hafta sonu amcamın torunu sünnet oldu
ona bilezik taktı
o kadar sinirim bozuldu ki iş tabiki bilezik değil ama
daha düne kadar doğru düzgün görüşmedi abisinin oğlu çocuğuna sünnet yapıyo
kalkmış bizimkide ona bilezik takıyo
bana nispet yapmak için taktı sırf biliyorum
annem benden daha çok kızdı
bir sürü laf etmiş babama
kendi evlatlarına vermiyosun elaleme bilezik takıyosun
salonda senden başka zengin yokmuydu da kalktın ona bilezk taktın demiş
yazıklar olsun demiş
kendi evladına ypmıyosun ne kıymeti var şimdi bunun demiş
kandil günü evine çingene bile gelse bi hoşgeldin dersin demiş
hadi kızını geçtim o çocuk bizi saymış etmiş
kandilde elimizi öpmeye gelmiş
sen defolup gittin ayıp değilmi demiş
annem böyle söyleyince mi dank etti bilmiyorum o yüzden mi akşam böyle davrandı
bakalım bundan sonra ne olucak çok merak ediyorum

ay insan sinir oluyor ya bende tam bulaşıkları yıkıyorumiki oturayım diyorum demezmi myveleri sen mi getirisin ben mi mecbur daha çok dağıtmasındiye kalkıp getiryorum :)

ya bize de bazen yaranılmıyor sanırım...benim kocacım sürekli yardım eder bana...yemek ve ütü dışında ...neyse mutfak tezgahından su akıyordu halıya kadar gelmiş,kuruttuk dün akşam onu serecektim.dedimki ütüleri bitireyim serelim...adam oyuna bi takıldı.12 ydi popomu bi yere koyduğumda.herşeyi kendim yaptım.işler bitince de neden çağırmadın ben sana hep yardım etmiyor muyum diyor.ben bi kere söyledim aklında tutup bana yardım etmeli canım

sonra kızdım...kurallarımı sıraladım.oda dedi ki tamam saydıklarını yaparım ozaman başka bişeye karışmam...öyle deyince de vazgeçmek zorunda kaldım...yeri geliyor benden daha çok iş yapıyor kocacım

zeyno yorgun bugün sesi çıkmıyor
zeynep hayde gel zeynep nerdesin

zaten zayıfsın ne sporu kız şaşırmışşın valla yat evde dinlen aaa birde üstüne para verseler spor yapacak halim yok benim .)))

bu akşam yine gitmekk istiyrm amaa
çok güzeldii
denizim ay bu kollara kas yapan alet var ya adını bilmiom böle yanyana birleştiriosun
onu kullandım çok güzeldi
sırtım ağrıodu çok iyi geldi valla
birde bacaklara kas yapan alet vardı kaldırıp indirion onda biraz zorlandım
dizim zati mosmor

ohh annecinin ağzına sağlıkk..çok güzel konusmus..benim annem böyle konusmayı becerse hersey güzel olucakta.. pısırıgın teki işte

düğnümden bir kaç gün önce keşfettim sizi:)))hatta size yazdm ama keşke dha önce bulsaydm ozaman cok dha gusel yemekler yapardım:)))

ellerine sağlık tatlım da o arkadaşına uyma bir daha sen kek dediğin 180 derecede pişer önceden ısıtırsın fırını o ayrı:) Asıl enişte ne yorum yaptı sen onu söyle:)

konuşmam fayda sağlamaz canım biliyorum. adam işine gelirse der
tek avantajım cumartesi iş yok. ama hafta içi evde bişi yapamıyorum. =(

senden daha beter durumda olanı var bakınız ben:) hem 19:30 da çıkıyorum hem cumartesi full çalışıyorum ben kime dert yanayım

iyi olmuş bence aylin kol kırılır yen içinde kalır demişler tabiki senin için hiç birşey eskisi gibi olamaz ama küslüğün kalmasıda iyi olmuş bence yavaş yavaş dahada kabullenir

afferin çekirge gözlerim yaşardı tebrik ederim bende evlenince yoğurdumu kendim yapacağım sende bana öğretirsin artık:) Hamaratlığın üzerindeymiş

bende 1 ay da 3 kilo aldım ama ben kilo almak için cicibebe yiyordum her gece evlenincede alınıyorsa ben daha fazla almayayım o zaman

ay kızlar dün servisten indim ev önünde
bizim servisin durakları var normalde evin orda durmuo
ama yol üstü ben geri dönmeyim die indiriyorlar beni
neyse söledim x sitesi
indim gidiyrm siteye girdim bahçedeym korna sesleri fln kazamı oldu die döndüm arkamı abowwww bizim araç bozulmuş vitesi kopmuş herkes aşağı evden izliom bi yandan da diom küfürü yedimmi acep
ztn tarihi bişiydi ama yenisini gönderdiler sonra
bugün vites olmuş akşama onla gitcekmişiz yine

Aylincim gerçekten güçlüsün herkes biliyo burdaki
az daha sabır et kafasına dank etcet demekki bazı şeyler
herşeye zaman aylin sabır

edacık sanada kıyamammmm

bnde senden farksız deildim hatta babam ve babamn mübarek akrabaları ama babam anladı hatasını barıştık ama içimde hala kırgınlıgım vr cunku en mutlu gunlerımı uzulerek gecrdm senı anlıorum ama hıç olmamıs gıbı davrann onlar büyüğümüz herseyden önce bazen geriye bakmamak canımızı dha az yakar canım

şimdi yemek yapamaz çünkü eve ben daha erken gidiyorum
çamaşır dolduramaz çünkü ayırım yapamaz
ütüye elini sürmez

ancak bir çöp atıyor geliyor mrkte gidiyor alış veriş arkadaşlık ediyor en azından iki seksen uzanıp şunu getir demiyor etrafımda bir yerde :)

merhaba kızlar,
haftanın sondan 2inci günü niyahet ama ben bu haftadan pek bişi anlamadım
maalesef cok hastayım, gözüm kanlandı, hapşırıyorum boğazlarım şişti ve regl oldum:2:

gece de uyumayınca pek güzel bir tablo cıkmıyor maalesef ortaya
hafta sonu da dinlenemeyeceğim napıcam bilmiyorum

ohh annecinin ağzına sağlıkk..çok güzel konusmus..benim annem böyle konusmayı becerse hersey güzel olucakta.. pısırıgın teki işte

yaa canım benimki konuşuyo ama
babam anlamazki konuşsa ne olcak
hep kafasının dikine diker o
ben ne konuşmalar yaptım ama en fazla 3 gün etki etti
4.gün eski tas eski hamam
bakalım bundan sonra böyle mi devam edicek onu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…