- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.001
Aylincim gerçekten güçlüsün herkes biliyo burdaki
az daha sabır et kafasına dank etcet demekki bazı şeyler
herşeye zaman aylin sabır
edacık sanada kıyamammmm
bnde senden farksız deildim hatta babam ve babamn mübarek akrabaları ama babam anladı hatasını barıştık ama içimde hala kırgınlıgım vr cunku en mutlu gunlerımı uzulerek gecrdm senı anlıorum ama hıç olmamıs gıbı davrann onlar büyüğümüz herseyden önce bazen geriye bakmamak canımızı dha az yakar canım
merhaba kızlar,
haftanın sondan 2inci günü niyahet ama ben bu haftadan pek bişi anlamadım
maalesef cok hastayım, gözüm kanlandı, hapşırıyorum boğazlarım şişti ve regl oldum:2:
gece de uyumayınca pek güzel bir tablo cıkmıyor maalesef ortaya
hafta sonu da dinlenemeyeceğim napıcam bilmiyorum
kızlar bn hala o malum günü olamadım 1.5 ay oluo nerdeyse olmadım dha yaa ılk defa boyle oluo((
yaa canım benimki konuşuyo ama
babam anlamazki konuşsa ne olcak
hep kafasının dikine diker o
ben ne konuşmalar yaptım ama en fazla 3 gün etki etti
4.gün eski tas eski hamam
bakalım bundan sonra böyle mi devam edicek onu merak ediyorum
düğünden sonra bende ikinciyi olmak için 4 gözle bekliyorum son iki günüöm oldum oldum olmadım teyze olursunuz hepiniz
kızlar bn hala o malum günü olamadım 1.5 ay oluo nerdeyse olmadım dha yaa ılk defa boyle oluo((
aylinim babanı ne kadar kayınvaldeme benzetiyrm ya
aksi herşeyi kendi bilir sanır,
dünyada bir tek onun düşünceleri doğrudur.
anlatırsın 3 gün 4. gün aynı.
en güzeli takmamak.
o nasıl davanıyorsa öyle davranın.
eşinide çok taktir ediyrm valla çok anlayışlı.
ay kızlar bende pek bi rahatım
ne hbr var ne arayan ne soran ohh valla.
ama bir ana nasıl olurda evladını aramaz 1 ay boyunca merak ediyrm.
taş olsa çatlar.
eşim adına çok üzülüyrm ama kendi adımada rahatım ne yalan söyleyeyim.
kayınvalideme diyorlarmış oturmaya istiyoruz ev görmeye tebrik etmeye kayınvaldiem dmş çalışıyor kızımız biz bile yüzünü göremiyruz hafta sonu ayarlayın söyleyin bir pazarı var demiş :))
ama zaten yeni evliyiz diye kimse gelmiyor daha işte bu pazar biraz yoğun ii misafir güdüzlü akşamlı o kadar
teyze olmak hoşumuza giderr:))ama kendını hazır hıssetmek de önemli hapa baslamak mantıklı olacak
bende bi akşam önce hastayım diye bişey yapamamıştım...sanki aylardır evde bişey yapılmamış gibi oluyor ya.dün gittim yemek hazırladım.mutfağı topladım,ütü yaptım,çamaşır yıkadım,ortalığı topladım...bugün de annem gelecek zuzunun verdiği köfte tarifini yaptım....ölüyorum yorgunluktan anlayacağınız...
kullanmıyorum düğünden 1 kaç önce denedm eşim istemedi birde içmeyi unutuodum:)))biras korkuorum aslnda ama şeyde olabılır bünyem değişti belki ondandır ayy ne bilim işte:))
kız teyze olmayalım
evet bende kayınvalideni benzetirdim sen anlattıkça
ben artık diyorum bunların içinde evlat sevgisi vicdan diye bişey yok
esra senin belirtilerde adet gecikmesi haricinde bişey oldu mu. ya ben dikkat etmiyorum sonuçta güvenli değil her an olabilir bebek. ama hep koşturuyorum. merdivenleri ikişer ikişer atlıyorum ağır da kaldırıyorum. sonrada diyorum ya bişey varsa.
kullanmıyorum düğünden 1 kaç önce denedm eşim istemedi birde içmeyi unutuodum:)))biras korkuorum aslnda ama şeyde olabılır bünyem değişti belki ondandır ayy ne bilim işte:))
merhaba kızlar,
haftanın sondan 2inci günü niyahet ama ben bu haftadan pek bişi anlamadım
maalesef cok hastayım, gözüm kanlandı, hapşırıyorum boğazlarım şişti ve regl oldum:2:
gece de uyumayınca pek güzel bir tablo cıkmıyor maalesef ortaya
hafta sonu da dinlenemeyeceğim napıcam bilmiyorum
buket cici bebe aldırdımı cnm
bende meyvesuyu ile denicem
süt içemiyrm kokusuna bile tahammülüm yok
geçmiş olsun edacım hiç dinlenemiyorsun ki sen sürekli misafir ağırlıyorsun dinlenmeye çalış biraz yorma kendini
bugün başlayalı tam 1 ay oldu canım tam 3 kilo aldım şoklardayım gündüz de ektra hiç birşey yemiyorum kilo almak için aynı şeklide devam ediyorum sadece yatmadan hemen önce bir kase sütlü cicibebe yiyip yatıyorum her hafta 1 kilo aldım son iki hafta yarımşar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?