2011 gelin adayları buyrun sohbete

edacım zaten salgın varmış dikkat et havalarında etkisi var birde sıcak açık yatıyoruz
ben gecelikle yatığım zaman sanki her tarafım şişiyor gibi soğuk alıyorum pike de açılıyor sıcaklanınca bir karınm bir başım diye gün bitiyor

Aylincim gerçekten güçlüsün herkes biliyo burdaki
az daha sabır et kafasına dank etcet demekki bazı şeyler
herşeye zaman aylin sabır

edacık sanada kıyamammmm

sabır sabır çatlıycım yakında

evet canım aynen bende en mutlu günlerimi hep ağlayarak üzülerek geçirdim
evet normale dönsekte benim içimde hep kalıcak bunlar ama bi şkeilde normal davranmak zorundayız
ama akşam otururken bile ister istemez hep o anlar ve yaptıkları geldi aklıma

hafta sonu neden dinlenemiyosun canım
edacım sana çok fazla misafir geliyo
hem çalışıyosun hem evinin işini yapıyosun hemde misafir ağırlıyosun
çok zorluyo bu insanı
bence bi süre misaifr kabul etme canım
biraz dinlen
çünkü bu yavaş yavaş seni daha da yorucak ve daha çok hasta olucaksın
tamam misafir gelmesi güzel bişey ama bizde bütün gün evde oturmuyoruz sonuçta
herşeyimiz tam olamaz

aylinim babanı ne kadar kayınvaldeme benzetiyrm ya
aksi herşeyi kendi bilir sanır,
dünyada bir tek onun düşünceleri doğrudur.
anlatırsın 3 gün 4. gün aynı.
en güzeli takmamak.
o nasıl davanıyorsa öyle davranın.
eşinide çok taktir ediyrm valla çok anlayışlı.

ay kızlar bende pek bi rahatım
ne hbr var ne arayan ne soran ohh valla.
ama bir ana nasıl olurda evladını aramaz 1 ay boyunca merak ediyrm.
taş olsa çatlar.
eşim adına çok üzülüyrm ama kendi adımada rahatım ne yalan söyleyeyim.

kayınvalideme diyorlarmış oturmaya istiyoruz ev görmeye tebrik etmeye kayınvaldiem dmş çalışıyor kızımız biz bile yüzünü göremiyruz hafta sonu ayarlayın söyleyin bir pazarı var demiş :))
ama zaten yeni evliyiz diye kimse gelmiyor daha işte bu pazar biraz yoğun ii misafir güdüzlü akşamlı o kadar

kızlar bn hala o malum günü olamadım 1.5 ay oluo nerdeyse olmadım dha yaa ılk defa boyle oluo((

kız teyze olmayalım

evet bende kayınvalideni benzetirdim sen anlattıkça
ben artık diyorum bunların içinde evlat sevgisi vicdan diye bişey yok

allah razı olsun benim kayınvalidemde öyle idyormuş gelmek isteyenlere. gerçekten kaldıramıyorum misafiri çünkü akşam bile gelecek olsalar o günün yorgunlukla stersle geçiyor.

teyze olmak hoşumuza giderr:))ama kendını hazır hıssetmek de önemli hapa baslamak mantıklı olacak

yelis sen hap kullanmıyormusun.

kullanmıyorum düğünden 1 kaç önce denedm eşim istemedi birde içmeyi unutuodum:)))biras korkuorum aslnda ama şeyde olabılır bünyem değişti belki ondandır ayy ne bilim işte:))

yaptın mı bebişimmm kızartması mı kaldı sadece:)) afiyetle yiyin

slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesee

esra senin belirtilerde adet gecikmesi haricinde bişey oldu mu. ya ben dikkat etmiyorum sonuçta güvenli değil her an olabilir bebek. ama hep koşturuyorum. merdivenleri ikişer ikişer atlıyorum ağır da kaldırıyorum. sonrada diyorum ya bişey varsa.

tek belirti adet gecikmesi oldu bende canım ama bünye sanki adet olucakmışsın gibi bütün belirtileri veriyo sivilcen çıkıyo karnın şişiyo belin ağrıyo falan ama adet olmuyosun. Korkma canım bende öğrendiğimde aynı şey geldi aklıma sonuçta balayındayken hopladım zıpladım. 6 yaşındaki kuzenimi falan kucağıma aldım kaldırdım evde eşimle nasıl boğuşuyoruz iki gün sonra bi baktım teste çift çizgi hatta eşimin ilk verdiği tepki ay eşek kafam nasılda vurdum sana o kadar falan dedi :)) bende korktum dedim çocuk normal olucakmı o kadar şey yaptım. Ama araştırdım sonrahiç birşey olmuyomuş sen öğrenene kadar bünyen koruma altına alıyomuş bebeği hiçbirşeyden etkilenmiyomuş sen ne zamanki öğreniyosun içinde bebek var ondan sonra dikkat etmen gerekiyo Allah ın bi mucizesi işte canım

kullanmıyorum düğünden 1 kaç önce denedm eşim istemedi birde içmeyi unutuodum:)))biras korkuorum aslnda ama şeyde olabılır bünyem değişti belki ondandır ayy ne bilim işte:))

benimde düğüne 3 ay doktor bana doğum kontrol hapı verdi ben başladım bizim en azından bir 3 yıl bebek olmaması iyi olacak ben korunucam diğer korunmaya güvenmiyorum

geçmiş olsun edacım hiç dinlenemiyorsun ki sen sürekli misafir ağırlıyorsun dinlenmeye çalış biraz yorma kendini

buket cici bebe aldırdımı cnm
bende meyvesuyu ile denicem
süt içemiyrm kokusuna bile tahammülüm yok

bugün başlayalı tam 1 ay oldu canım tam 3 kilo aldım şoklardayım gündüz de ektra hiç birşey yemiyorum kilo almak için aynı şeklide devam ediyorum sadece yatmadan hemen önce bir kase sütlü cicibebe yiyip yatıyorum her hafta 1 kilo aldım son iki hafta yarımşar aldım

cnm kaç cici bebe kırıyorsun peki
ben ancak meyvesuyu ile deniyebilcem
inş. oda etki edr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…