2011 gelin adayları buyrun sohbete

Günaydınnn elma şekerlerimmmm
Bugün cuma çok güzel birgün... Hem mübarek birgün hem haftanın son günü...
Hayırlı cumalar olsun hepimize :)

bebişlerrrrrr günaydınnnn sizee güzelll birr kampanya haberi vereyimm taç ın online sitesinde 3.yılı şerefine tüm ürünlerde %30 indirim varrrrr duydukkk duymadık demeyinnnn

Hemen bakıyorummm zuzum... çünkü yazın çok terliyor insan doğal olarakta sürekli değiştirmek zorunda kalıyorsun... daha fazla yedek alsaymışım keşke...

Kocişimi işe gönderdim,çayımıda alıp geldim şekerim
Çalıştığım zamanlar en sevdiğim gün Cuma'idi... Yaşasın cumalar :)

afiyet olsun bnde pc başında size yazarken çay keyfi yapıom:))sabah gözlerimi açtıgımda ilk düşündüğüm yasasın bugun cumaDDçalışmaı düşüomusun tekrar

kızlarrrrrr taç ın Prestige Saten Delux Nevresim Takımı nasıll googledan bakın resim eklenmiyorr buraya onaylarsanız alacam kırmızı istiyorum taç ın sateni kaçırmayayımm eminecimmmmmmmmmmmmmm :92:

afiyet olsun bnde pc başında size yazarken çay keyfi yapıom:))sabah gözlerimi açtıgımda ilk düşündüğüm yasasın bugun cumaDDçalışmaı düşüomusun tekrar

Afiyet olsun ikimizede o zaman :)
Evet istiyorum ama artık rahat bir iş istiyorum,jeoloji mühendisiyim normalde ama 6 yıl bankacılık yaptım. Artık bankada istemiyorum :) Kardeşimle iş kuruyoruz,düğün organizasyon işi yapıcam ben,kardeşimde fotoğrafçı o da hikaye fotoğrafçılığı yapıcak... :)

eft bahsetmıstın süpper olur vla çünkü artk insanlar dış mekan cekıme yönlendi ve ciddi paralar istiolr inşallh olurr cokta güsel olurr

eft bahsetmıstın süpper olur vla çünkü artk insanlar dış mekan cekıme yönlendi ve ciddi paralar istiolr inşallh olurr cokta güsel olurr

Evet canım bide benim düğünümde herşeyi o kadar güzel organize ettikki herkes sordu hangi firma yaptı düğünü falan diye halbuki biz kimseyi tutmadık herşeyi ben organize ettim eşimde bana çok destek bu konuda,o kadar yoğunken kendi düğününü böyle yaptıysan diğerlerini düşünemiyorum diyor ama inşallah istediğimiz gibi gelişir herşey.. Bende fotoğrafçı tuttum hikaye fotoğrafçısı ama kardeşimin çektiklerini daha çok beğendim o yüzden onada güveniyorum bu konuda.. Hayırlısı tatlım sizde dua edin :)

günaydın kızçelerim....
uykumu aldım bugun ohhh mis
nilgüncüm c.tesi 1e kadar çalışmak bile yetiyo insana..zaten sabah erken kalkıp gitmekle insanın günü ölüyo..ki yarında misafirlerin gelicek..zor valla..şu aralar kimseyi davet edemem ben..
eminecim sen izinde değilmiydin işten ayrdılgını bilmiyodum..ne iş yapıyodun?
ben sadece hafta sonları kocişimi işe gönderebilicem..diğer günlerde o beni gönderiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…