2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet bizim kendi evimizdi bu yüzden srdik yerşeltirdik eksik felan ona göre aldık yaptık erkenden bitti o konuda çok rahattım planlı olunca kolaylık oluyor

....................
her gün bir sürü insanla uğraşıyrm.
laf anlatmak gerçekten çok zor oluyor

Son düzenleme:

teşkkr darısı başına artık senn evınn resmlerınıde gormek ısterız merak ederz vla:))her şey gönlünce güsel olsn

Evet çalışıyorum.. Şimdiden bütün cumartesi pazar larımı çeyizdi alışverişdi hep bunlara ayırıyorum.
Nişanlım gelmeden o görmeden ev tutmak istemiyorum.. Kafam karıştı:44:

Yok bekle tabiki sonuçta aşk yuvanızı beraber seçmelisiniz :) Şimdiden hayırlısı olsun eminimki gönlünüze göre denk gelicek :)

kamuda çalışıyrm cnm ben özel kalem müdiresiyim
her gün bir sürü insanla uğraşıyrm.
laf anlatmak gerçekten çok zor oluyor

ne güsel ayy sna müdire hanım derim artk bn:))en ıyısı fasla cevap vermemek bak ne anlatıcam şimdi hastaneye vezneye sıra almaya gelıo hastalar dioki bana ortopediye sıra ver ortopedi yok diyoruz ozaman kulak burun bogaza ver dio oda yok dıyoruzz çünkü bu bölümün sıraları erken satte bıtıyor ozaman hasta ne dese begenırsın hangısı varsa ver dio çok komik yaaa sende gülüp geç müdire hanım

insanlarla uğraşmak ne zorr

Bazıları böyle çirkef oluyolarr

Evlenincede izmirde mi yaşıyacaksın peki ? :)))
yanii bizimkisi bir tavsiye canım tecrübeden ötürü bi tavsiye tabi :)) Şimdiden kolay gelsin canım.

Evet cnm İzmirde yaşayacağım.
Bende tecrübelisiniz diye fikrinizi almak istedim..sonra sıkışmayayım diye.. Çok teşekkür ederim cnm

evet bizim kendi evimizdi bu yüzden srdik yerşeltirdik eksik felan ona göre aldık yaptık erkenden bitti o konuda çok rahattım planlı olunca kolaylık oluyor

Ne güzel bende çok istedim hiç kiraya çıkmadan kendi evime yerleşmeyi ama nişanlım bekleyemedi 6-7 ay daha
Ben çok telaşlı bi insanım böyle plan yapsamda kesin elim ayağıma dolaşıcakk:18:

teşkkr darısı başına artık senn evınn resmlerınıde gormek ısterız merak ederz vla:))her şey gönlünce güsel olsn

Amin cnm İnşallahh..
Kiralık evimi değilde kendi evime geçince fotolarını koyarım inş.
saol cnm seninde

Son düzenleme:
yelizciğim alıntımesaj düzenleme kısmından silebilcekmisin
çünkü dışardan okununca bilinsin istemiyrm :)
çok özel bişiy değil ama takip eden fln olur
cnm gülüp geçemiyorsun ki.
sorumlluğum çok fazla yüküm ağır:)
çok dikkat etmem gerekiyor.bunun stresi zaten var birde üstüne insanların tiz ses tonları binince daha beter oluyor
laf anlamıyorlar
anlamak istemiyorlar
ya ben bir yere gittiğimde bu kadar zrluk çıkarmıyrm kimseye
bu nedir böle bu anlayışsızlık ya

selam kızlar herkes yavaş yavaş giderken ben geliyorum
nasılsınız bakalım?
ben yavaştan muftak denemelerime başlayayım artık hazır evdeyken. bugün edanın arpa şehriye salatasını deniyorum bakalım olacak mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…