- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.221
hemşeriyiz bende izmirliyim..
Nişanlım askerde eylül'ün 3.haftası gelicek inşallah..30kasım da da düğünümüz var.. Yani gelir gelmez ev bakmamız gerekiyo ozaman
biz zaten kısa süre oturucaz cnm
o yüzden çok özen göstermek istemiyorum tadilatdı falan...
çeyizi kendi evine sermiştin demi?
zeynepcm sen ne işle mesguldun ayy hastanede eskıden bn hastalarla birebir muhataptım hastane 2 katlı zaten merdivenn sonuna gelıp bi ust kata nasıl cıkarrım dıolardı bı ust kat yok desemde anlatamıodum birde gelıp bna git şu işimi hallet diyenlerde oluodu canlarına okuodum vla neysekı artk başka bır bırımdeyım buraya hıc hasta gelmıo ne guselllDDama sen için üzüldm dunyann en zor iş insanlarla ugrasmak
Evet çalışıyorum.. Şimdiden bütün cumartesi pazar larımı çeyizdi alışverişdi hep bunlara ayırıyorum.
Nişanlım gelmeden o görmeden ev tutmak istemiyorum.. Kafam karıştı:44:
Amin cümlemize inşallah canımm... Dün de evinin resimlerini gördüm çok çok güzel döşenmiş evin bayıldım..Huzurla oturun inşallah
Evet çalışıyorum.. Şimdiden bütün cumartesi pazar larımı çeyizdi alışverişdi hep bunlara ayırıyorum.
Nişanlım gelmeden o görmeden ev tutmak istemiyorum.. Kafam karıştı:44:
kamuda çalışıyrm cnm ben özel kalem müdiresiyim
her gün bir sürü insanla uğraşıyrm.
laf anlatmak gerçekten çok zor oluyor
insanlarla uğraşmak ne zorr
Evlenincede izmirde mi yaşıyacaksın peki ? :)))
yanii bizimkisi bir tavsiye canım tecrübeden ötürü bi tavsiye tabi :)) Şimdiden kolay gelsin canım.
evet bizim kendi evimizdi bu yüzden srdik yerşeltirdik eksik felan ona göre aldık yaptık erkenden bitti o konuda çok rahattım planlı olunca kolaylık oluyor
teşkkr darısı başına artık senn evınn resmlerınıde gormek ısterız merak ederz vla:))her şey gönlünce güsel olsn
Yok bekle tabiki sonuçta aşk yuvanızı beraber seçmelisiniz :) Şimdiden hayırlısı olsun eminimki gönlünüze göre denk gelicek :)
Kızlar bu 2 fotodan birini büyültücez hangisi sizce ?
İlki çok hoş
kızlar bn cıkıorum bnm mesaı bıttı sızlerı sevıorummm ıyı bakn kendınize öpüorum
İyi akşamlar
Tabi haklısın
İnşallah cnm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?