- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.281
günaydın kızçelerim....
uykumu aldım bugun ohhh mis
nilgüncüm c.tesi 1e kadar çalışmak bile yetiyo insana..zaten sabah erken kalkıp gitmekle insanın günü ölüyo..ki yarında misafirlerin gelicek..zor valla..şu aralar kimseyi davet edemem ben..
eminecim sen izinde değilmiydin işten ayrdılgını bilmiyodum..ne iş yapıyodun?
ben sadece hafta sonları kocişimi işe gönderebilicem..diğer günlerde o beni gönderiyo
Evet canım bide benim düğünümde herşeyi o kadar güzel organize ettikki herkes sordu hangi firma yaptı düğünü falan diye halbuki biz kimseyi tutmadık herşeyi ben organize ettimeşimde bana çok destek bu konuda,o kadar yoğunken kendi düğününü böyle yaptıysan diğerlerini düşünemiyorum diyor ama inşallah istediğimiz gibi gelişir herşey.. Bende fotoğrafçı tuttum hikaye fotoğrafçısı ama kardeşimin çektiklerini daha çok beğendim o yüzden onada güveniyorum bu konuda.. Hayırlısı tatlım sizde dua edin :)
ya bn meltemi merak ettm dün akşam eşim dioki hayatım ne düşünüosun ayy dalıp dalıp aklıma topik gelio:)))meltemi merak ettm cidden
edda dolma yaptın mı akşam ben bugün için hazırldım dolaba koydum aklıma sen geldin dedim ne yaptı acaba :)
sizinde basınızı şişirmemek için girmedim canımm sizinle konustuktan sonra babamı aradım baba ben mersine gelebilirmiyim dedi o da çık gel dedi gittim biletimi aldım dünde alışveriş yaptım mini bir elbise pembe babet aldım sonra kız arkadaslarımla bulustum durumu anlattım hocaya gittigin zaman fotograf götür nişanlına da baksınlar dedi sonra eve geldim bavulumu hazırladım çıktım otobüste yanımda çocuklu bir bayan vardı sinir oldum sonuçta sen keyif için yolculuk yapıyorsun uyudu ayaklarını benim kucagıma uzattı 8 saatlik yolculugum tam bir işkencenceye dönüştü oysa ne güzel filmimi izliyordum Düşes diye bir film vardı onu izledim ha bu arada nişanlım mı duvar oldu duvar adam 5 dk haber alamazsa gece 3 demeden benim evimi arayan adam resmen duvar oldu gerçekten var bu işte gariplik
ahh kıyamm tahmn edıom smdı mersındemsn meltemcm meraktayz vla
evet mersindeyim şimdi canımm benimm en yakın arkadasım annen baban yanında nasıl olsa kapat tlfonunu o seni merak etsin dedi
aylincim düzelir yahu evlisiniz artık insan kabullenmiyor ama konu ne bilmiyorum merak etme elleriniz kenetlenir yolda biraz ders al diye dönüp yatmıştır oda uyumamıştır kesin
dönüp yatan benim denizcim
çünkü bu konuyla ilgili konuşmaya çalıştım
doğru düzgün konuşmadı benimle
bende neyse iyi geceler dedim döndüm arkamı yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?