2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani canım,ha 1 e kadar,ha 4 e kadar çalışmışım ikiside aynı kapıya çıkıyor diye avutuyorum kendimi...c.tesi deil ,pazar gelecekler.yarın temizlik ve hazırlık yapıcam.zaten c.tesi gelseler yetiştiremem zaten hiç bişeyi...aman canım .çalışan insanlarız biz olduğu kadar.iyisi olsun istiyorsun ama kasmanın bi anlamı yok yapabildiğimiz kadar.

günaydın kızlar hayırlı cumalar

nevresim takımı mutlak lazım oluyor annem diyordu bu ne kaç takım sürekli yıkanıyor belki kışın bu adar olmaz terliyoruz sürekli değişiyor

ne güzel bnde cok severm eminecim biliomusun mesela foto cekemeye bayılırım ayrıca kendı düğünümdede organıze ettm bn kendım düğün şarkıları yerleşim yeri masa sandalyalerın pasta orkestra davul keman klarnet türk sanat müziğide dahil ettim takı merasımınde misafirlern canı sıkılmasn die izmirden devlet korosundan keman santcısı hocamz geldı ki zaten bizim koro şefimiz keman çaldı herşey dört dörtlüktü şükrler olsn düşman çatlattk herkes imrendi çok nezih bir düğün oldu ayyy bu konuda mütevazi olamıcam:))düğünden fotlarn varmı merk ettm senı cok:)

sizinde basınızı şişirmemek için girmedim canımm sizinle konustuktan sonra babamı aradım baba ben mersine gelebilirmiyim dedi o da çık gel dedi gittim biletimi aldım dünde alışveriş yaptım mini bir elbise pembe babet aldım sonra kız arkadaslarımla bulustum durumu anlattım hocaya gittigin zaman fotograf götür nişanlına da baksınlar dedi sonra eve geldim bavulumu hazırladım çıktım otobüste yanımda çocuklu bir bayan vardı sinir oldum sonuçta sen keyif için yolculuk yapıyorsun uyudu ayaklarını benim kucagıma uzattı 8 saatlik yolculugum tam bir işkencenceye dönüştü oysa ne güzel filmimi izliyordum Düşes diye bir film vardı onu izledim ha bu arada nişanlım mı duvar oldu duvar adam 5 dk haber alamazsa gece 3 demeden benim evimi arayan adam resmen duvar oldu gerçekten var bu işte gariplik
ya bn meltemi merak ettm dün akşam eşim dioki hayatım ne düşünüosun ayy dalıp dalıp aklıma topik gelio:)))meltemi merak ettm cidden

kızlar size bişey danışmak istiyorum...ben işimden memnun deilim ve iş arayışı içerisindeyim.aynı zamanda sigortacılık sınavına giricem haftaya c.tesi.ve sigortacılık üzerine iş aramak istiyorum...

ama dün bir kurumsal firmadan aradılar.yönetici asistanlığı için p.tesi günü için görüşmeye.çalışma saatleri 9-6 ,c.tesi yok.zincirlikuyuda yeri de...

sorunum şu çalışma şartları daha iyi olacak mutlaka burdan ama ben bu işi yapmak istemiyorum.ve görüşmeye gitmek için izin alma gibi bir lüksüm de yok .düğünümde zor izin aldım.eğer oraya gitmek istersem .hem p.tesi,hemde c.tesi izin almak zorunda kalıcam ki muhtemelen vermeyecek.napıcağımı şaşırdım ya...

ahh kıyamm tahmn edıom smdı mersındemsn meltemcm meraktayz vla

günaydın kızlarr
meltem çok merak ettim cnm senii
akşam aklıma geldin ne yaptı acaba gittimi hocaya die
vakit kaybetme tatlım git hemen.
bakalım ne dicek.
gerçi diyeceği belli ama bozar mozar dua okur bi silkelenirsiniz
cuma gününde bol bol dua et.
kötülük yapmak isteyenlerinde başına dönsün.

günaydın kızlar nasılsınız
bugün moralim bozuk
kocişle aramız hiç iyi değil
ve bu akşam kayseriye yolculuk var
düzelmek için pek zamanımız da yok anlıycanız
aslında saçma sapan bişey buralara geldi
daha doğrusu ortada bişeyde yoktu
aman neyse işte
ilk kez küs uyuduk
ve hiçbi çaba sarfetmiyo buna üülüyorum

aylincim düzelir yahu evlisiniz artık insan kabullenmiyor ama konu ne bilmiyorum merak etme elleriniz kenetlenir yolda biraz ders al diye dönüp yatmıştır oda uyumamıştır kesin

günaydın kızlarr dün öğleden sonra annem ziyaretime geldi bende hazır annemi bulmuşken bizim caddedeki moda evlerini dolaştım Ve gelinğimi seçtim anlaştık ağustos başında başlıyoruz gelinliğim buna çok benziyor kuşağına kurdela yaptırabilirim birde kollarına düşük kol ekletebilirim

aylincim düzelir yahu evlisiniz artık insan kabullenmiyor ama konu ne bilmiyorum merak etme elleriniz kenetlenir yolda biraz ders al diye dönüp yatmıştır oda uyumamıştır kesin

dönüp yatan benim denizcim
çünkü bu konuyla ilgili konuşmaya çalıştım
doğru düzgün konuşmadı benimle
bende neyse iyi geceler dedim döndüm arkamı yattım

edacım ben pratik yapıyorum
kısa özet geçeyim
dolmalık biriberleri ayıklayıp yıkıyorum

pirinç dolma sayısına göre bir kaşık doludolu ayrlıyorum
pirinci yıkıyorum üzerine iki üç kaşık sıvı yağ iki soğan nane karabiber puk biber tuz az salça karıştırıyorum
dolmalırın içine dolduruyorum ağızlarını domatesle kapatıyorum

tencereye az sıvıyağ ve salçayı sos gibi yapıp yarım çay bardağı su koyup salçalı sos gibi oluyor kapatıp diziyorum
şimdi buzdolabıunda eve gidip bir buçuk su bardağı döküp tencere pişircem.

dönüp yatan benim denizcim
çünkü bu konuyla ilgili konuşmaya çalıştım
doğru düzgün konuşmadı benimle
bende neyse iyi geceler dedim döndüm arkamı yattım

düzelir sıkma canını takıyoruz sonra bişey yokmuş gibi normale dönüyor olan senin gününe yaşadığın strese üzüntüye oluyor senin kocişş üzmez seni

hocaya gidemedim ki canımm bir hafta sonra gidicem Aylin noldu canım ya Nilgün sigortacılık işi zor be güzelim bu zamanda artık herkesin bir sigortası var zaten

meltem senin nişanlın biliyormu mersinde olduğunu şuan
bilmiyorsa daha çok zorlaşmasın izinsiz gittiğini sonuçta eşin sayılır yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…