2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bu arada daha zaman varmış ama o zamanlarda yapabileceğim bişi olursa yardımcı olabilirim. yani izmirde ev arama konusunda uzman oldum diyebilirimmm

Evet şuan 5ay var ama hayırlısıyla nişanlım gelince fazla bişey kalmamış olucak.. sıkışıcak herşey
Güzelyalı tarafında oturmayı düşünüyoruz biz. Çünkü yapılan evimiz o tarafda 6ay sonra taşınırken zorluk çekmeyelim diye kiralık evide aynı semtte bulalım diyoruz..Nasıl oralarda emlak piyasası

Güzelyalı çok güzel biryer baban oralı :) valla tatlım madem 6 ay sonra taşınacaksın o zaman çokta detaylı arama yapmana gerek yok ne güzel :)
O civarda 600-800 arasıydı ben baktığımda 2-3 ay önce... tabi bu dediklerim lüx evler değil :)

Sinir oluyorum böle tiplere ya
diyoki bunlar kılcal damar genişlemesi
salak zaten varisin anlamı ne ???????

Bunlar ağrı yapmaz diyo
görsel olarak alınabilir özel hastanelerde diyo
kan tahlili yaptı herşey normal dedi
ayyyyyyy parçalıcaktım yaa
kız nasıl ağrıyo yatınca ağlıcam o kadar
hep ayaklarımın altına yastık koyuyorum

Evet çok güzel:)
bende öyle çok önemsemicem zaten...
e uygun fiyatı... yok bende lüx istemiyorum zaten...
Çok saol yardımlalrın için.. engin tecrübelerinizde sık sık yaralanıcam

Aysun nasılsın canıım ?
Düğününden sonra bir türlü denk gelemedik topikte. Yazmıştım ama okudunmu bilmiyorum,tebrik ederim tatlım Allah ömür boyu mutlu etsin eviniz hep huzurlu olsun :)

okudum canım.sağol.allah hepimizin mutluluğunu daim etsin.

aysunnnn hoşgeldin
denk gelemedik
ömür boyu mutluluklar nasıl evlilik sence

evliliğin tadına dediğim gibi kendi evimize geçince varıcaz sanırım.2 ay kadar kayınvalidemlerdeyiz.bir sorun yok allaha şükür.

kızlar ben bugün doktora gittim.bende pko var.evlendim diyince vajinal ultrason yaptı.şok oldum ama hiç bişeyi yokmuş yani.1 dk anca sürdü.hani öyle birşey olursa korkmayın yani:76:

ilacımı değiştirdi.madem çocuk istemiyorsun hapla devam dedi.yas..n kullanıcam artık.reglim başladı zaten bugün.yarın başlarım artık.ben abartmıştım balayında hem hap hem de pre..f ikisini bir kullandıkneyseki bu ay kazasız geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…