2011 gelin adayları buyrun sohbete

Eşim sayılırsa canımm şu anda nerde beyfendi piyasada bile yok evet Aslıcım dedigimiz gibi muska bulduk adam resmen duvar oldu dünya umrunda degil Buket bende straplez sevmiyorum canım gelinlikte straplez giyeceksen omuz çalış hafif geniş omuzda güzel duruyor
meltem senin nişanlın biliyormu mersinde olduğunu şuan
bilmiyorsa daha çok zorlaşmasın izinsiz gittiğini sonuçta eşin sayılır yinede

çok kibar buketçiğim. ne giysen sanada yakışır emin ol :)

ay canım benim çok sağol

sağol canım girdiğim 2. modaevi ile anlaştım canım zaten cadede bildiğim 4 moda evi var ikisi kapalıydı 2 sine bakabildim biri kendi tasarımları dışında dikmiyormuş diğeri daha ilgili geldi zaten evede dükkanada çok yakın o yüzden anlaştım bende

kübracım züleyha ben
sigara hiç kullanmadım
evet sıcaklarda iyci başladı ağrılar
duşta falan soğuk su tutuyorum çıkarken
spor yapmaya başlıcam tatlım
ama anladım ki doktor bi işe yaramadı boşuna oturmuş oraya

syfa 8230 da canım

şık bi gelinlik tatlımmm
sen beğendiysen no problem

o işlerle uğraşmak nekadar kötü nekadar günah. =((
Allah ıslah etsin özellikle kötülük için büyüyle muskayla uğraşanları. Meltem sen bol bol dua et Allaha.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun züleyhacığım. Acil şifalar.

buketciğim, gelinliğin güzelmiş canım hoş bir seçim
spraplez gelinlik sevmiyorum ben ama sen beğendiysen eminim ki cok güzel taşırsın

afedersin züleyhacım zuhalle karıştırdım bir an. dr lar hep öyle. bende özel bir yere gitmeyeyim dedim cerrahpaşa tıp fakültesine gittim . o kadar ilerlemiş varisler var ki dr bana bu bişey deil der gibi beni yolladı gitti

aileden dolayı bende de varis var.ağrısı sızısı yok ama görüntüsü hoş değil.mor ince olanları lazerle yaktırdım ben.görünümleri yok oldu.bi de büyük yeşil damarlar var onlara da sklaroterapi yapılacak ama ilacı elinde yok doktorun.zaten yazın olmaz dedi.eylül gibi son seansa gidicem.

benim bi de kolumda damar var yüzeye yakın.bir gün kadının biri sende kol varisi var dedi bana.tedavi ol diye.bi ara ona da gidicem korktum vallahi

kesinlikle canım ırsi ilerlemeden bişey yapamıyorlar. sadece uyarıyor dikkat edeceksin diyor ama yazın çok zorluyor. bakalım bebek zamanıda tehlikeli demişti. inşallah fazla ilerlemez. sırf bu yüzden ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum. kanı pıhtılaştırdığı için varisi ilerlemiş kişilerde zaten tıkanıklık var kalbi zorlayabiliyormuş. hiç bir dr bunu sormadan veriyor hapı ama tv de çıkmıştı kadın bu yüzden kalp krizi geçirmişti. dikkatli olmak lazım

süper görünüyorsunuz Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın

buket yorum yazdım ama sanırım görmedin canım. gelinliğin çok zarif ve asil. fiziğine çok güzel gider ama ben kızların aksine annene katılıyorum kol bu gelinliği öldürür. straplezi sevmeyebilirler ama bu gelinlikte çok güzel durur.

ırsi değil çok ilerlerimş bişeyi yok ama doktorun tepkisine kızdım ben zaten tatlım
daha yeni benimkiler damarlarım bellei olmaya başladı 2 yerde küzük
ama spora başlıcam kan dolaşımını hızlandırcam

görmedim canım geriye döneceğim şimdi ay kafam karıştı iyice kübra annemde öyle dedi bak düşük kol geinlik kolu ekledim o gelinliğe bu kol gider mi gene straplez havası kaybolmuyor

annemi ikna edebilirsem bu tarz kol düşünüyorum o gelinlğe gider mi canım

Eki Görüntüle 221242

tarz olabilir, mesela tülün üstünde eteğindeki apliklerden olucak tenini fazla kapatmicak ama en doğru yönlendirmeyi gelinlikcin yapar canım. provaya gittiğin zaman düşündüğün tarzdaki yakaları / kolları denersin. ben öyle yapmıştım canım içine hangisi sinerse öyle kullanırsın

bizdede tam tersi bir durum var ben ay dönümü felan pek sallamam ilşkimizin ilk ayında o jest yapmıştı ikinci ay bende beklemiş bende unuttum tabi birazcık surat yaptı 3. ay söz unutmayacağım dedim gene unuttum:S Sonra anlaşma teklif ettim ay dönümü değil yıl dönümü kutlayalım diye şükür ki yıl dönümünü unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…