- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.321
meltem senin nişanlın biliyormu mersinde olduğunu şuan
bilmiyorsa daha çok zorlaşmasın izinsiz gittiğini sonuçta eşin sayılır yinede
çok kibar buketçiğim. ne giysen sanada yakışır emin ol :)
aylin düzelir tatlım.
erkekler inatçı oluyorlar ondan oluyor bu tartışmaların uzaası
gelinlik çok şık cnm hayırlısı olsun.
sende benim gibi ilk gezdiğinde aldın dimi :)
meltemciğim dinle kafanı ohh alışveriş yap başka şeylerle ilgilen düşünme hiç
kızlar günaydınnn
zuhal dün yazmışsın bende gittiğimde aynısını dedi bunlar varisin v si bile değil. Işte spor yapacaksın kan dolaşımını hızlandırıcı şeyler yiyeceksein. Hareketsiz devamlı oturarak yada devamlı ayakta kalmayacaksın. Fırsat buldukça ayaklarını kaldıracaksın yukarı. Ne derse yaptım ama yazın canım ağrısı geçmiyor. Dün gece bende ağrıdan uyuyamadım. Sıcaklar tetikliyor . Bol bol soğuk duş aldır bacaklarına. Skloterapi dediği bişey var görsel olarak morlukları alan bir yöntem . Ama sadece görselliğe yarıyor canım. Sigara içiyorsan bırakman laızm birde
syfa 8230 da canım
Eşim sayılırsa canımm şu anda nerde beyfendi piyasada bile yok evet Aslıcım dedigimiz gibi muska bulduk adam resmen duvar oldu dünya umrunda degil Buket bende straplez sevmiyorum canım gelinlikte straplez giyeceksen omuz çalış hafif geniş omuzda güzel duruyor
kübracım züleyha ben
sigara hiç kullanmadım
evet sıcaklarda iyci başladı ağrılar
duşta falan soğuk su tutuyorum çıkarken
spor yapmaya başlıcam tatlım
ama anladım ki doktor bi işe yaramadı boşuna oturmuş oraya
şık bi gelinlik tatlımmm
sen beğendiysen no problem
kübracım züleyha ben
sigara hiç kullanmadım
evet sıcaklarda iyci başladı ağrılar
duşta falan soğuk su tutuyorum çıkarken
spor yapmaya başlıcam tatlım
ama anladım ki doktor bi işe yaramadı boşuna oturmuş oraya
şık bi gelinlik tatlımmm
sen beğendiysen no problem
geçmiş olsun züleyhacığım. Acil şifalar.
kızlar foto ekledim.dış çekimler henüz gelmediğinden onları sonra eklicemm
afedersin züleyhacım zuhalle karıştırdım bir an. dr lar hep öyle. bende özel bir yere gitmeyeyim dedim cerrahpaşa tıp fakültesine gittim . o kadar ilerlemiş varisler var ki dr bana bu bişey deil der gibi beni yolladı gitti
süper görünüyorsunuz Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
aileden dolayı bende de varis var.ağrısı sızısı yok ama görüntüsü hoş değil.mor ince olanları lazerle yaktırdım ben.görünümleri yok oldu.bi de büyük yeşil damarlar var onlara da sklaroterapi yapılacak ama ilacı elinde yok doktorun.zaten yazın olmaz dedi.eylül gibi son seansa gidicem.
benim bi de kolumda damar var yüzeye yakın.bir gün kadının biri sende kol varisi var dedi bana.tedavi ol diye.bi ara ona da gidicem korktum vallahi
süper görünüyorsunuz Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
aileden dolayı bende de varis var.ağrısı sızısı yok ama görüntüsü hoş değil.mor ince olanları lazerle yaktırdım ben.görünümleri yok oldu.bi de büyük yeşil damarlar var onlara da sklaroterapi yapılacak ama ilacı elinde yok doktorun.zaten yazın olmaz dedi.eylül gibi son seansa gidicem.
Benim bi de kolumda damar var yüzeye yakın.bir gün kadının biri sende kol varisi var dedi bana.tedavi ol diye.bi ara ona da gidicem korktum vallahi
buket yorum yazdım ama sanırım görmedin canım. gelinliğin çok zarif ve asil. fiziğine çok güzel gider ama ben kızların aksine annene katılıyorum kol bu gelinliği öldürür. straplezi sevmeyebilirler ama bu gelinlikte çok güzel durur.
benim gelinliğime kimse yorm yapmayacak heralde peki
aylin erkekler bizim kadar detaycı veya ince düşünceli değiller genelde.
boşver sende uzatma canım.
ufacık şelerden başlamasın sürtüşmeler.
benimki de unutsa sinir olurum ama bir iki laf söler kapatırım.
çünkü onun bile bile yapmıcağını bilirim. sende öle düşün aylinim.
bana herzaman değer versin yeter ay dönümlerini filan unutsada affederim tosunumu
seninkide sana değer veriyo o yüzden hiç takma kafana uzatmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?