2011 gelin adayları buyrun sohbete

buketçim bnm bütündü gelinliğim straplez hiç rahatsız olmadım öyle düşmedide zaten üzerne göre yapıolar ama bnm üstümde var tabiii oda etkili oldu bnce gelinlik dedigin saf ve dae olmalı üstelik kesinlikle incili olmalı bnm arkası bele kadr incili düğmeliydi fransız güpürüyle hareketlenmıstı fasla kabarıkda deıldı gelin cicegim gercek çiçekti pembe taç taktım resmlerm evde onları sna uygun zamanda burdan atıcam ama onemlı olan senn nasl gelın olmak ıstedın sade asil ve şık mı yoksa abartılı ve şık mı tarzın nasl ona göre sana bı kac model yollııcam

buketcim herkesin tarzı başka başka sen içine aklına hayaline göre bence yap düşün karar ver
kilolu değilsin boyunda var her türlüsü olur sıkıntı olamz yine maggıe store mi neydi gelinlikleri de hoş istersen göz at fikir olsun

buketçim ip dedin mi gelinligin güsellni bozarsn bnce straplez olmalı zaten duak takıosun takı takıosun askılıda gostermıo faslalık gıbı duruyor bnm dusuncem bu

Şahsen benim straplezdi bende çok oynarım düşermi acaba falan dedim ama kıpırdamadı bile...
Çünkü öyle bir dikiliyorki üstüne cuk diye oturuyor.. bide işte iplinin avantajı istediğin kadar sıktırabiliyosun :)

sade ve şık canım

benim gelinliğimin sırtı böyleydi

Eki Görüntüle 221257

ten gözüküyor mu yani iplide canım

dün annen mevlüt hocası demiştin sanki hani müsade ettiler sana bazı aileler karışabiliyor

Annem değil kız ananem :) Dedemde ananemde hacı ama karışmazlar sonuçta herkesin kendi tercihi derler.. Ananemde zamanında mini etekle gezermiş ama şimdi hacı :) Ailem ve eşim konusunda şanslıyım çok şükür :)

ip askılı bi model düşünüosan dekolte vermelısın aksi halde faslalık gıbı durur bnce sade ve şık olabılır ama illa kol taktırcam diosan boyle bır kolda fena durmaz hoş olur ama bnm tercıhım straplezden yana bi gelnlk dha arıyom bn cok begenmıstım ama bulamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…