- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.341
süpperr ama bnce kol eklettırme cnm gelnlk sade asil oluyorr bayıldm bnm gelınlıgımede benzıyor
bende kolsun beğendim ama illa kol istiyorsan buketçim , provalarda bakarsın hoşuna giderse ekler gitmezse çıkarır. benim gelinlik modelimde buydu
Eki Görüntüle 221245
ama belindeki kuşak beni böldüğü için boyumu kesti dedi gelinlikçi eklemekten vazgeçtik. sade oldu. sende son duruma sonra bakabilirsin.
sağol bukocumm
kahvaltı hazırlayayım kocişe.regl oldum gece çok terlemişim.bi de duş alayım bari
görüşürüz sonra
buketcim illa kol yaptırman şartmı canım..
zaten kolyesi küpesi duvagı yaka kısmını zenginleştiriyor..hiç dokunma bence..
annem sen kübra 3 kişi oldunuz kararsız kaldım iyice birşey daha sorayım arkadı iplimi olsun düğmelimi birde yeliz sen tekrar gelinliğini koyabiliecek misin?
bende o bölüme kuşak ve fiyonk koydurmak istiyorum canım fyonk şirin bir hava veriyor gelinliğe anneme kalsa çocuk gibi oluyor koydurma dedi
Al al canım şimdiden eşinle tatlı rüyalar :)beğendin yani bebişimmm alıyım o zaman kırmızı kırmızı uyuruzz:)))
yok tatlım ben istanbuldan izmire taşınırken ayrıldım işimden. yani 4 aydır çalışmıyorum:)eminecim sen izinde değilmiydin işten ayrdılgını bilmiyodum..ne iş yapıyodun?
ben sadece hafta sonları kocişimi işe gönderebilicem..diğer günlerde o beni gönderiyo
Meltemim işkence gibi bir yolculukta yapmış olsan çok iyi etmişsin mersine gitmekle... En azından ailenin yanında kendini daha iyi toparlarsın.Nişanlına gelince, biz bile bu şekilde davranmasana bu kadar çok şaşırıyorsak sen ne durumdasın çok iyi anlıyabiliyorum. Biran önce şu hoca işi halolsada en azından kafandaki soru işaretleri gitse. Hayırlısı canım.sizinde basınızı şişirmemek için girmedim canımm sizinle konustuktan sonra babamı aradım baba ben mersine gelebilirmiyim dedi o da çık gel dedi gittim biletimi aldım dünde alışveriş yaptım mini bir elbise pembe babet aldım sonra kız arkadaslarımla bulustum durumu anlattım hocaya gittigin zaman fotograf götür nişanlına da baksınlar dedi sonra eve geldim bavulumu hazırladım çıktım otobüste yanımda çocuklu bir bayan vardı sinir oldum sonuçta sen keyif için yolculuk yapıyorsun uyudu ayaklarını benim kucagıma uzattı 8 saatlik yolculugum tam bir işkencenceye dönüştü oysa ne güzel filmimi izliyordum Düşes diye bir film vardı onu izledim ha bu arada nişanlım mı duvar oldu duvar adam 5 dk haber alamazsa gece 3 demeden benim evimi arayan adam resmen duvar oldu gerçekten var bu işte gariplik
Aylinim morelini bozma evliliğe alışmaya çalışıyoruz hepimiz.günaydın kızlar nasılsınız
bugün moralim bozuk
kocişle aramız hiç iyi değil
ve bu akşam kayseriye yolculuk var
düzelmek için pek zamanımız da yok anlıycanız
aslında saçma sapan bişey buralara geldi
daha doğrusu ortada bişeyde yoktu
aman neyse işte
ilk kez küs uyuduk
ve hiçbi çaba sarfetmiyo buna üülüyorum
günaydın kızlarr dün öğleden sonra annem ziyaretime geldi bende hazır annemi bulmuşken bizim caddedeki moda evlerini dolaştımVe gelinğimi seçtim anlaştık ağustos başında başlıyoruz gelinliğim buna çok benziyor kuşağına kurdela yaptırabilirim birde kollarına düşük kol ekletebilirim
Eki Görüntüle 221227
benimkinin arkası ipliydi canım. ipliler benim daha çok hoşuma gidiyor.
istediğin kadar sıkıyosun gevşetiyosun düğün günü.
zaten bikere tam ayarlayınca sıkıp gevşetmeye gerek kalmıyor.
bencede fiyonk kuşak gibi bişi hava veriyor. senin fiziğinde müsait zaten herşeye.
değil tabi canım kızlar dedilerde şimdi annemde istemiyor zaten ekimde olacak ya ondan straplez olmasa mı diye düşündüm bir an straplez kalsın diyenler 4 oldu bu arada
bende o bölüme kuşak ve fiyonk koydurmak istiyorum canım fyonk şirin bir hava veriyor gelinliğe anneme kalsa çocuk gibi oluyor koydurma dedi
Al al canım şimdiden eşinle tatlı rüyalar :)
yok tatlım ben istanbuldan izmire taşınırken ayrıldım işimden. yani 4 aydır çalışmıyorum:)
Düğün telaşında çalışmak zor olur diye başlamadım sonrada eşim biraz evliliğin tadını çıkar sonra sıkılırsan çalışırsın dedi,şimdide işte iş kurmamı işyeri sahibi olmamı istiyor bende onun için çalışıyorum:))))
Meltemim işkence gibi bir yolculukta yapmış olsan çok iyi etmişsin mersine gitmekle... En azından ailenin yanında kendini daha iyi toparlarsın.Nişanlına gelince, biz bile bu şekilde davranmasana bu kadar çok şaşırıyorsak sen ne durumdasın çok iyi anlıyabiliyorum. Biran önce şu hoca işi halolsada en azından kafandaki soru işaretleri gitse. Hayırlısı canım.
Aylinim morelini bozma evliliğe alışmaya çalışıyoruz hepimiz.
Bazen bende eşimden benim gibi olmasını bekliyorum sanki ama sonuçta o farklı biri farklı yetişmiş ve
tabiki düşünceleri bizimle aynı olmuyor. yani biz çok ince düşünüp detaylar isterken onlar daha küt düşünebiliyor.
o yüzden bence böle şeyler için birbirinizi kırmayın. 2. ayda bişi yapmamış olabilir çünkü onlara aydönümü saçma geliyor
benimkine öle geliyor en azından:) Ama yıldönümünüzde en mutlu gelinini sen olacağına eminim o yüzden morelini bozup birbiriinizi üzmeyin bence.
Buketçim gelinliğin çok asil duruyor, bence straplez hali bile çok şık seninde omuzların geniş o yüzden çok yakışacağına eminim tatlım.. :)
bende kol eklettirmicektim ama eşim ve ailesi kapattırdı biliyosun..o yüzden o şekilde kol yaptırmak zorunda kaldım..
yok cnm sen zayıfsın zaten omuzlarda geniş çokda güzel kaldırırsın..annen zevkli kadın ama tamamen kendin karar ver herseyine..
bebişlerrr sonunda kırmızı saten delux nevresimimi aldımmmm taç dan 147 tl ye ücretsiz kargoooo
resimjet.com - Ücretsiz Resim Yükleme Servisi
tekrarrr geçeyimmmm taç ın sitesinde 3.yıla özel %30 indirim varr kaçırmayınnnnnnnnnn
Kesinlikle ipli yaptır buketçim kullanımı çok daha rahat,ve straplez olsunn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?