2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende kolsun beğendim ama illa kol istiyorsan buketçim , provalarda bakarsın hoşuna giderse ekler gitmezse çıkarır. benim gelinlik modelimde buydu

ama belindeki kuşak beni böldüğü için boyumu kesti dedi gelinlikçi eklemekten vazgeçtik. sade oldu. sende son duruma sonra bakabilirsin.

bende o bölüme kuşak ve fiyonk koydurmak istiyorum canım fyonk şirin bir hava veriyor gelinliğe anneme kalsa çocuk gibi oluyor koydurma dedi

annemi ikna edebilirsem bu tarz kol düşünüyorum o gelinlğe gider mi canım

Eki Görüntüle 221242

buket senin gelinliğin dikilsin hazırlansın teslim almaya yakın senin istediğin kol örneklerinden bir kaç model hazırlasınlar.
son provada üstüne tutturup sana göstersinler. son kararı ozaman verirsin üstünde görünce canım.
kimi gelinlikte kol çok güzel duruyor kimi gelinlikte öldürüyor. kiminede straplez gelinlik çok yakışıyor kimine hiç yakışmıyor.
sen görerek karar vericen zaten :)

buketcim illa kol yaptırman şartmı canım..
zaten kolyesi küpesi duvagı yaka kısmını zenginleştiriyor..hiç dokunma bence..

değil tabi canım kızlar dedilerde şimdi annemde istemiyor zaten ekimde olacak ya ondan straplez olmasa mı diye düşündüm bir an straplez kalsın diyenler 4 oldu bu arada

annem sen kübra 3 kişi oldunuz kararsız kaldım iyice birşey daha sorayım arkadı iplimi olsun düğmelimi birde yeliz sen tekrar gelinliğini koyabiliecek misin?

bende o bölüme kuşak ve fiyonk koydurmak istiyorum canım fyonk şirin bir hava veriyor gelinliğe anneme kalsa çocuk gibi oluyor koydurma dedi

benimkinin arkası ipliydi canım. ipliler benim daha çok hoşuma gidiyor.
istediğin kadar sıkıyosun gevşetiyosun düğün günü.
zaten bikere tam ayarlayınca sıkıp gevşetmeye gerek kalmıyor.
bencede fiyonk kuşak gibi bişi hava veriyor. senin fiziğinde müsait zaten herşeye.

beğendin yani bebişimmm alıyım o zaman kırmızı kırmızı uyuruzz:)))
Al al canım şimdiden eşinle tatlı rüyalar :)

eminecim sen izinde değilmiydin işten ayrdılgını bilmiyodum..ne iş yapıyodun?
ben sadece hafta sonları kocişimi işe gönderebilicem..diğer günlerde o beni gönderiyo
yok tatlım ben istanbuldan izmire taşınırken ayrıldım işimden. yani 4 aydır çalışmıyorum:)
Düğün telaşında çalışmak zor olur diye başlamadım sonrada eşim biraz evliliğin tadını çıkar sonra sıkılırsan çalışırsın dedi,şimdide işte iş kurmamı işyeri sahibi olmamı istiyor bende onun için çalışıyorum:))))

Meltemim işkence gibi bir yolculukta yapmış olsan çok iyi etmişsin mersine gitmekle... En azından ailenin yanında kendini daha iyi toparlarsın.Nişanlına gelince, biz bile bu şekilde davranmasana bu kadar çok şaşırıyorsak sen ne durumdasın çok iyi anlıyabiliyorum. Biran önce şu hoca işi halolsada en azından kafandaki soru işaretleri gitse. Hayırlısı canım.

Aylinim morelini bozma evliliğe alışmaya çalışıyoruz hepimiz.
Bazen bende eşimden benim gibi olmasını bekliyorum sanki ama sonuçta o farklı biri farklı yetişmiş ve
tabiki düşünceleri bizimle aynı olmuyor. yani biz çok ince düşünüp detaylar isterken onlar daha küt düşünebiliyor.
o yüzden bence böle şeyler için birbirinizi kırmayın. 2. ayda bişi yapmamış olabilir çünkü onlara aydönümü saçma geliyor
benimkine öle geliyor en azından:) Ama yıldönümünüzde en mutlu gelinini sen olacağına eminim o yüzden morelini bozup birbiriinizi üzmeyin bence.

Buketçim gelinliğin çok asil duruyor, bence straplez hali bile çok şık seninde omuzların geniş o yüzden çok yakışacağına eminim tatlım.. :)

fiyonklu hali böyle olacak canım

değil tabi canım kızlar dedilerde şimdi annemde istemiyor zaten ekimde olacak ya ondan straplez olmasa mı diye düşündüm bir an straplez kalsın diyenler 4 oldu bu arada

bende kol eklettirmicektim ama eşim ve ailesi kapattırdı biliyosun..o yüzden o şekilde kol yaptırmak zorunda kaldım..
yok cnm sen zayıfsın zaten omuzlarda geniş çokda güzel kaldırırsın..annen zevkli kadın ama tamamen kendin karar ver herseyine..

bende belimdeki kuşak arkadan fiyonk olsun istiyordum ama olmadı maalesef. yaptılar ama ekletmedim fiyongu görünce vazgeçtim sade hali daha hoşuma gitmişti.onlara provada karar ver canım bence sende. arkadan bağcıklı olsun bu gelinliğe yakışır. bu arada kaça anlaştın canım

sağol canım evet benim omuzlarım bayağı geniş gerçekten

ama bende senin kollarını çok ama çok beğendim akşam anneme gösterecektim ama kaldırmışsın fotoları

benimde kırmızı neresimim var ya tatlım kırmızı kırmızı yatarız beraber aynı günler serelim iyi günlerde kullan canım

buket kol yaptırma cnm bence.
birde fiyonk belde pek hoşuma gitmedi benim.ya da saten kurdeleden yapmışlar o fiyongu sıradanlaştırmış
ki fiyonk aşığı biriyim gelinliğim fiyonk içindeydi.
bazı model gelinliklere yakışmıyor birde arkada da sevmiyrm totonun üstünde fiyonklar güller fln.
bence bu hali gelinliğin çok güzel

Son düzenleme:
fiyonklu hali böyle olacak canım

Eki Görüntüle 221247

böylede güzel ama öle sallanan uçları olmazsa fiyangu daha güzel durur sanki buket.
ben tam göğüs altından koydurcaktım öle hoşuma gidiyodu ama benim göğüsler büyük öle daha büyük gösterir diye koymamıştık.
kübranın paylaştığı tarzda bel kısmı daha bi hoş sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…