2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnm gelnlıgımde ustu straplezdi remsde gördün arkasıda kuyrugu vardı uzundu bele kadr gızlı fermerı vardı üstü incili düğmeliydi duagını kısa al kesnlıkle sacını cok cektırıp bozuluo ama kuyrugun uzun olsun yıne

kızlar yarın bohça götürücem kaynanama kendi anneme
ne koysam içine?
benim düşündüğüm ;
seccade-iç çamaşırı-atlet-çorap-havlu-lif-kumaş
kayınpederime bunlar + takke+tesbih
ekliceğim bişiler varmı??

bende tam tersi gelinlikle dekolte sevmiyorum parça koydururum ben

Biryerlerden bişileri olmalı ama bence tatlım... benim gelinliğim çok sadeydi inci,dantel,taş hiçbiri yoktu sadece kabarıktı.. o yüzden yaa kalp yaka yaptırıp göğüsten bi haraket olmalıydı yada sırttan bende göğüslerime değilde sırtıma güvendiğim için orayı tercih ettim.

Kayınpederine birde gömlek koyabilirsin istersen edacım
ama daha ne olsun yani maşallahhh :)

canım kayınvalidene güzel ipekli namaz öertmsi iğne oyası el işi bişilerde koyabilirsin.güzel eteklik bi kumaş koymuştum ben.kayınbabanada dediklerinden koyabilirsin aklıma başka bişi gelmiyo şimdilik.

kumaş eskiden alınıyordu canım bence kumaş alacaksan hşiç alma onun yerine giyebileceği bişey al. ben kayınvalideme bluz koydum görümceme ve kaynıma polo dan gömlek aldım . şaşırdılar başta böylemi koyulur diye ama ne yapayım giyebilecekleri bişey olsun. kaynım spor giyiniyor görümcemde. şimdi sırf usulü uysun diye kumaş koymakistemedim.

benim herif kızar..dün askılıya baktım camdan..
artık seni uyarmıcam bu son uyarım millet balkonda görmüyomusun..çocuk gibi devamlı uyarıyımmı seni,en sonunda hiç karısmıcam o zamn görüceksin diyo..
aaaaaaa kocaaa yeter dedim gıdıkladım gülmüyo..iyi be öff dedim..

gelinliklerimizin alt kısmı benziyor canım benimkinde güpürler olacak sadece

saclarını dagınık topuz yaptırma bırde ordan burdan lüle cıkartıolar ya hıc hos olmuoo sade toplattt taç takmalısın bn cok karıstım hee ama herkesn güsel olmasını ısterm ıncılı set al oyle taşlı takma DDbu kadr smdılık buketcm

demekki sadece benim eşim değilmiş:))))......geçen hafta düğün vardı.elbisenin kol oyuntusu biraz fazlaydı.bütün düğün boyunca şalla oturmak zorunda kaldım((....normal bi kıyafette giysem olurmuş.üstümde şal vardı nasıl olsa(((

benimde böleydi kesinlikle düşmüyor
içinde cup denen kalın vücudu saran ve gelinliğin kaymasını engelleyen bişiy vardı
sonra fermuar üstünde de totoma kadar inciden düğmeler.
ipli modelleri bende pek sevmiyrm
ne bilim düğmeli olunca daha ağır daha gsterişli oluyor gibime geliyor
tarz meselesi zevk meselesi.
herkesin farklı farklı

Erkeklerin bu balkon konusunda sanırım bi takıntısı var :) Çünkü benim eşim giyimime karışmaz hoş bende öle çok abartı giyinen bi insan değilim ama askılıyla dizde şortla dışarı çıkabilirim ama balkona askılıyla çıktımmı veya kısa şortla çıktımmı benimkide aynı tepkiyi veriyo insanlar bakıyo görmüyomusun falan diye kızıyo.. bana entresan geliyodu ama demekki hepsinde balkon kıskançlığı var :):)

bizde öyle konuştuk canım kuyruk olacak duvak kısa olacak kalçada bitecek

kumaşım varda annemde kaldı cnm..götürmedim bohçada lazım olmaz diye..etek bluz alayım o zaman..
kayınpederimede gömlek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…