- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.381
isteğe göre canım, yani içine parçada koyabiliyorlar o da çok hoş duruyor ama ben istemedim sırt dekoltesini seviyorum sanırım
bende tam tersi gelinlikle dekolte sevmiyorum parça koydururum ben
kızlar yarın bohça götürücem kaynanama kendi anneme
ne koysam içine?
benim düşündüğüm ;
seccade-iç çamaşırı-atlet-çorap-havlu-lif-kumaş
kayınpederime bunlar + takke+tesbih
ekliceğim bişiler varmı??
ne koysam içine?
benim düşündüğüm ;
ne koysam içine?
benim düşündüğüm ;
Annem değil kız ananem :) Dedemde ananemde hacı ama karışmazlar sonuçta herkesin kendi tercihi derler.. Ananemde zamanında mini etekle gezermiş ama şimdi hacı :) Ailem ve eşim konusunda şanslıyım çok şükür :)
gelinliklerimizin alt kısmı benziyor canım benimkinde güpürler olacak sadece
benim herif kızar..dün askılıya baktım camdan..
artık seni uyarmıcam bu son uyarım millet balkonda görmüyomusun..çocuk gibi devamlı uyarıyımmı seni,en sonunda hiç karısmıcam o zamn görüceksin diyo..
aaaaaaa kocaaa yeter dedim gıdıkladım gülmüyo..iyi be öff dedim..
Heryerin adeti farklı sanırım. bizde düğünden sonra bohça olayı yok mesela. iyikide yok :)
bnm gelnlıgımde ustu straplezdi remsde gördün arkasıda kuyrugu vardı uzundu bele kadr gızlı fermerı vardı üstü incili düğmeliydi duagını kısa al kesnlıkle sacını cok cektırıp bozuluo ama kuyrugun uzun olsun yıne
benim herif kızar..dün askılıya baktım camdan..
artık seni uyarmıcam bu son uyarım millet balkonda görmüyomusun..çocuk gibi devamlı uyarıyımmı seni,en sonunda hiç karısmıcam o zamn görüceksin diyo..
aaaaaaa kocaaa yeter dedim gıdıkladım gülmüyo..iyi be öff dedim..
bnm gelnlıgımde ustu straplezdi remsde gördün arkasıda kuyrugu vardı uzundu bele kadr gızlı fermerı vardı üstü incili düğmeliydi duagını kısa al kesnlıkle sacını cok cektırıp bozuluo ama kuyrugun uzun olsun yıne
kumaş eskiden alınıyordu canım bence kumaş alacaksan hşiç alma onun yerine giyebileceği bişey al. ben kayınvalideme bluz koydum görümceme ve kaynıma polo dan gömlek aldım . şaşırdılar başta böylemi koyulur diye ama ne yapayım giyebilecekleri bişey olsun. kaynım spor giyiniyor görümcemde. şimdi sırf usulü uysun diye kumaş koymakistemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?