- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.501
meltemcim sen yıllık iznini şimdi kullanıyosun dimi canım??
yok canm ne doktoruveri hazırlama kontrol işletmeyz biz hastanede şirkete baglı calısıos özel ynı fatura bırımnde gorev yapıom saglıkcıyız yanı
nişanlımda çok beğenmişti:)) istiyorsa yap canım hafif bir yemek kıtır kıtır sevdi demekkii dışı kıtır içi yumuşakk:)) ohhh miss ne sever eşin söyle farklı bir tarif yazayım sana:))
2 biber iki kabak dolması yapıcam..
içine 1 su bardağı pirinç
1 tatlı kaşıgı salça
rendelenmiş domates
karabiber tuz yağ nane..
bunları karıstırıp biraz su ekliyip pişiriyimmi yoksa çiğdenmi koyayım kızlar
anladım canım,kolay gelsin zor iş sağlıkçılık...:)
evett bitanemmm en azından kafam rahat ya denize bile telefonla gidiyordum sürekli gözüm çantada ya çalınırsa korkusu ohhh istedigim kadar denizdeydim karışan yok havuza girmek yasak denize girmek yasak şort giymek yasak mini elbise yasak
annenin kaderi kzınkiyle aynı olurmu şfelan derdi bazen bwnde az çok buluyorum benzerlikler
siznde sanki biraz benzemiş zeynepcim
Hatırlıyorum senin olaylarını zeynepçim..
Özellikle düğün sonrası kaynananın yaptıklarına ağzım açık kalmıştı.
Neyse hepsi geçti bitti hepimiz için..
Artık çok mutlu ve huzurlu yuvalarımız...
Yaşasın 2011 gelinleri,gelin adayları ve yuvaları :)
yavrum ne bulursa yiyor napsın hahahahaha dün akşamdan kalan pilavım var onun yanına bişey bulmam lazım bu akşam için.. sen dök farklı tariflerini canımmm ben denerim onların hepsini :) :)
ben annemin evinde 2 yumurta kırmaktan acizken,şimdi yemek yapmaya bayılıyorum.bide bol bol zamanım olsada daha da fazla uğraşabilsem ne güzel olur ...
edoş ben biraz kavuruorum iç malzemeyi.çiğden koymuyorum.içine domates koymam.zaten domatesle kapatıyorum ağzını.
evt bırde bn cok merhametlıyımdır hıc dayanıom acil acayıp yogun oluyor smdı akşama öksüren tıksıran gelr hastayım diee:))) aksama da yazarm sıze
yavrum ne bulursa yiyor napsın hahahahaha dün akşamdan kalan pilavım var onun yanına bişey bulmam lazım bu akşam için.. sen dök farklı tariflerini canımmm ben denerim onların hepsini :) :)
ben annemin evinde 2 yumurta kırmaktan acizken,şimdi yemek yapmaya bayılıyorum.bide bol bol zamanım olsada daha da fazla uğraşabilsem ne güzel olur ...
iyi tamam ölçüler iyi o zaman dimi..
yağda soğanı kavurayım..
salça ve baharatlar bide sarımsak rendeliyim..
biraz kavurayım..içini doldurayım üzerinede kapak domates..
salçayı sıcak suda incelteyim suyunu dolma izasına getireyim pişmeye bırakıyım..annemden gördüklerim bunlar..başka bişi yok dimi
buket albume yenı resmler koydum gelıngımın dha yakından fotoları var ıstedn yaa ama silıcem hemen bakınca yaz canm
poğaçalarım pişti.kociş namazdan geldi.ev modunda sizle takılmaya devammm
negüzel bi cümle yaaaaaaa
bizde (yani bekarlar) görelim şu günleriiiiiiii
hımmm pilavın yanına mantar sote yapabilirsin seversee hem kolay ve basittt onun yanınada havuç rendeleyip kavur biraz yağda sarmısaklı yoğurta karıştır ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?