2011 gelin adayları buyrun sohbete

olsun cnm ne yapalım ya boşver iç takmıyrm
sende takma.ne rahatım ohh kebap valla kimseyle uğraşmıyrm bu sıcaklarda

Yok artık takmıyorum bende canım,düğün öncesi yeterince üzüldük ikimizde artık kendi yuvamıza bakıyoruz
dediğin gibi miss gibi kimseyle uğraşmıyoruz :)

Yok artık takmıyorum bende canım,düğün öncesi yeterince üzüldük ikimizde artık kendi yuvamıza bakıyoruz
dediğin gibi miss gibi kimseyle uğraşmıyoruz :)

benim düğün öncesi ve düğün sonrası oldu ama iyi oldu
şimdi kimseyle görüşmüyrz.
hbr alamayınca insanın kafası çok dinç oluyor
şimdi birde yeni eskiyince ohhoo iyice unutulcak
annemde kaynıyla görüşmezdi
uzun süre görüşmedi
derki bana hayatımda öle birileri vardı tmm ama hayal mayal hatırlıyrm
üzüntüler fln kalmyor seninde öle olcak dio.

hatta akşama yemeğim yok,ne yapayım diye sordum kocama...gelirken tavuk kıyması alayım da köfte yap dedi daha neler dedimm bende :)

Bende şimdi eşimle konuştum akşama ne yapayım evde bişi kalmadı yarın pazara çıkılıcak dedim...
Patates,patlıcan,biber al kızartma yap aşkım diyo,dedim sen eve gel kızartmayı yap ben senin kalan projelerini çizerim...
Bu sıcakta kızartmamı olurr yahuu bide daha pztsi yaptım. :)))

annenin kaderi kzınkiyle aynı olurmu şfelan derdi bazen bwnde az çok buluyorum benzerlikler
siznde sanki biraz benzemiş zeynepcim

Hatırlıyorum senin olaylarını zeynepçim..
Özellikle düğün sonrası kaynananın yaptıklarına ağzım açık kalmıştı.
Neyse hepsi geçti bitti hepimiz için..
Artık çok mutlu ve huzurlu yuvalarımız...
Yaşasın 2011 gelinleri,gelin adayları ve yuvaları :)

akşam hazırladım dolmamı oh eve gidip uzanacağım bir pişicek o kadar
tv bakamıyorum kaç gündür birilerigelemze eğer

Çalıştığım zamanlar 15 günlük tatilimi iple çekerdim ve sudan çıkmazdım. hep yazın çalışmamayı ve sürekli deniz kıyısında tatil yapmayı hayal ederdim...
Şimdi çalışmıyorum,temmuzun 10 u oldu ve ben daha 3 defa denize girebildim:97:
Eşime yaz tatili istiyorummmmmmmmmmmmmm:88:

akşam hazırladım dolmamı oh eve gidip uzanacağım bir pişicek o kadar
tv bakamıyorum kaç gündür birilerigelemze eğer

2 biber iki kabak dolması yapıcam..
içine 1 su bardağı pirinç
1 tatlı kaşıgı salça
rendelenmiş domates
karabiber tuz yağ nane..
bunları karıstırıp biraz su ekliyip pişiriyimmi yoksa çiğdenmi koyayım kızlar

harikaaaaaaa olmuş canımcım...bir de ekstradan ablamlar ve eniştemler de geldi...büyük bir keyifle yediler :) :) çoooook teşekkür ederim tatlımm tarif için...

beğenmene sevindim canımm demekkii elinin lezzetii varr bakk bir tarif öğrenmiş oldun:)) cepte artıkkk elelrine sağlıkk senindee bende tariff çokk veririm dahaaa

kızlar size çokm olay kurabiye tarifi yazıyorum çayın yannda yemek içn cok hafif leziz oluo agızda dagılıo hemen ve cok basit 1 paket toz kremsantiyi bir su bardagı sıvı yag ile karıstırıosun alabıldıne un ( 4 yada 4,5 bardak alıo ) kıvama gelnce yuvarlıos kızarmıcak sekılde pısıyorr piştikten sonra üzerine pudra şekeri serpin un kurabıyesı oluo ama kolay tarıf bu iş yerindeki herkes cok begendı sızde deneyn hem kolay hem pratıkkk

hatta akşama yemeğim yok,ne yapayım diye sordum kocama...gelirken tavuk kıyması alayım da köfte yap dedi daha neler dedimm bende :)

nişanlımda çok beğenmişti:)) istiyorsa yap canım hafif bir yemek kıtır kıtır sevdi demekkii dışı kıtır içi yumuşakk:)) ohhh miss ne sever eşin söyle farklı bir tarif yazayım sana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…