2011 gelin adayları buyrun sohbete

anladım canım bakalım ben o kadar düzenli olabilecek miyim?

Son düzenleme:
Zaman ne çabuk geçiyor yaahuuu...Bir bakmışız yıldönümlerimizi konuşuyoruz sonra bebişlerimizi konuşuyoruz falan anaaaammmmm

ay kızlar şöyle biri beni davet etse pastalar börekler olsa ah ah

ben evleneyim ağırlarım canım istediğin börek pasta olsun.

denizimmmmmmm şafakk 63 bebişimmm urfadayımmm mardin derkenn konyaya geçecemm azalıyorrrrrrrrrrrrrrrrr ama ne ev ne mobilyaa daha bişi yapmadıkkk

bizde mobilyaları beğendik ben gelinliğimi seçtim moda eviyle anlaştım kaldı öyle ağustosta tam gaz başlarız artık zuzum

yeni evli mantığı var bizimkilerde herkes braz zaman geçsin bekliyorum mutlaka diyor yada geleceğiz sanki bende selenerldir evliyim gibi geliyor :))))

ay sağol şeker kurabiye yeter ana

ayh deniz bizde eşimle yakınıyoruz bizide kimse yemeğe veya çaya bile davet etmedi. yazıklar olsun diyorum iki aileyede. sözde kalabalığız. çağırsak ikimizin tarafıda atlıyor ama bizi çağıran yok.

Bizide çağarmıyorlar yaaa,bi annem çağarıyor hemen hemen herakşam çaya

bukooooo ben kaçırdım sanırsammm tarihh kesin miii ne ara hallettinn bunlarıııııı

kesin gibi canım 1 ekim de olacak sadece 16 temmuzda akraba düğünü varmış salon sahibinin davet etti gelin görün diye çok kötü değilse sözleşme imzalayacağız. Gelinliği dün hesapta yokken hallettim annem dükkana gelmişti bende onu bulunca çıktım bizim burdaki moda evlerini dolaştım biriyle anlaştım ağustosta başlıyoruz mobilyalarıda haftasonu nişanlımla gezdikçe yakın yerlerdeki mobilyacılara bakuıyorduk 1 yerde hepsini beğendik aileler de onaylarsa onları alacağız

Maşallah buketim bu ne hız :) Ayy süperr inşallah düğünü çok beğenirsiniz yeride tutmuş olursunuz :)

eee menüde neler var bakalım

olsun cnm ne yapalım ya boşver iç takmıyrm
sende takma.ne rahatım ohh kebap valla kimseyle uğraşmıyrm bu sıcaklarda

göğüs sarma
pilav salata yayla çorbam pek cüceldir ondan
birde kırmızı biberden yaptığım bi meze var içine patlıcan kızarması koyuyrm küp küp dışına sarımsaklı yoğurt onu istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…