- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.461
zuhalcim bugün şafak kaç nerdesin
yani aslında öyle tabikide sonuçta yeni gelinsin merak eidyorlar evini barkını çıkmak bakmak istiyorlr e bende nezaketen davet ediyoum başka zaman demiyorlar hemen çıkıyoruz genelde toplu buket şimdilik çünkü artık mantığı anladım gelen çıkıyor işte bir sabah kahvaltılıklarım oluyor bazen birde ütü selem öyle aman aman dağınıklık bırakmıyorum malüm anında çat kapı oluyor
tatlım balık köftesi tarifin var mı birkere bodrumda babamın arkadaşalrında yemiştim çok değişk gelmişti kaç yıl geçti hala unutmadım
ay kızlar şöyle biri beni davet etse pastalar börekler olsa ah ah
denizimmmmmmm şafakk 63 bebişimmm urfadayımmm mardin derkenn konyaya geçecemm azalıyorrrrrrrrrrrrrrrrrama ne ev ne mobilyaa daha bişi yapmadıkkk
ay kızlar şöyle biri beni davet etse pastalar börekler olsa ah ah
ben evleneyim ağırlarım canım istediğin börek pasta olsun.
bizde mobilyaları beğendik ben gelinliğimi seçtim moda eviyle anlaştım kaldı öyle ağustosta tam gaz başlarız artık zuzum
ayh deniz bizde eşimle yakınıyoruz bizide kimse yemeğe veya çaya bile davet etmedi. yazıklar olsun diyorum iki aileyede. sözde kalabalığız. çağırsak ikimizin tarafıda atlıyor ama bizi çağıran yok.
bukooooo ben kaçırdım sanırsammm tarihh kesin miii ne ara hallettinn bunlarıııııı
kesin gibi canım 1 ekim de olacak sadece 16 temmuzda akraba düğünü varmış salon sahibinin davet etti gelin görün diye çok kötü değilse sözleşme imzalayacağız. Gelinliği dün hesapta yokken hallettim annem dükkana gelmişti bende onu bulunca çıktım bizim burdaki moda evlerini dolaştım biriyle anlaştım ağustosta başlıyoruz mobilyalarıda haftasonu nişanlımla gezdikçe yakın yerlerdeki mobilyacılara bakuıyorduk 1 yerde hepsini beğendik aileler de onaylarsa onları alacağız
eee menüde neler var bakalım
olsun cnm ne yapalım ya boşver iç takmıyrmKaderimiz bir zeynepçim...
Benimde eşim tarafından kimse gelmiycek zaten... eşimin iş arkadaşlarını çağardık ama henüz gelen olmadı,
ben zaten şuanda çalışmıyorum :) sanırım ben senden de rahatım şimdilik..
Annemleri geçen gün yemeğe aldım ama ölesine bi yemekti börek yapmıştım bu akşam bizde yiyelim dedim onlarda geldi
ama eni konu hazırlanp alıcam yine :)
kuzucummmmm köftenn nasıll olmuşş acabaaa damak zevkine uydum muuu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?