- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.621
gunaydın zuzum, togephim, nilgünüm
zuzummm hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuş
kaç oda kaç salon kaç para
huzurla otur inşallah içinde.
günaydın kızlar...
zuhalcimm bak ne kadar şanslısın,ev resmen ayağına gelmiş...ohh ohhh büyük bir yük kalkmıştır şimdi üstünden.zamanlaman da harika.rahatrahat yerleştirirsin evini artık...
günaydınnnn kızlarrrr dün akşam üzeri çıkayım bi evlere bakayım dedim güzel bi evde kiralık yazıyordu hemen aradım dah ayeni asmışlar kiracı içerde gittim hemen evi gezdimmm veeeeeeee çokk beğendimmmmtuttummm evimiii sonunda hafatya boşaltıyorlarrrr
sormaaa canım ya 10 dkda ev tuttumm valla içimede çok sindi ev annemede 2 dk karşı komşum:))
günaydın, hayırlı cumartesi olsun arkadaşlar
günaydın, hayırlı cumartesi olsun arkadaşlar
yaseminnn hoşgeldin canım sende mi eylül geliniydin nasıl gidiyor hazırlıklar?
şafakkkkkkkkkk 2 ayyyy 2 günnn tunceliyeeeee selamm olsunnn ohh 2 aylarda bitiyorr nihayettt
selam canım nasılsın nerelerdesin birlikte şafak sayıyıroduk sonra yok oldun
tarih belli olmuş az kalmış sanada yaseminvim
a.selam denizcim yaa net e çok fazla giremiyorum işyerinde bugün de cumartesi rahatım diye giriyim bakıyım dedim. evet canım çok şükür belli oldu :)) sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor evlilik
benimde nişanlşım evde uyuyor ben burdayım bu hep te böyle olacak denizcim :) Evlenince ben kahvaltıyı burda hazırlayayım uyanınca gelsin burda kahvaltı yapalım oturalım kapının önünde öğlen annem dükkana gelsin biz kocacımla çıkalım gibi hayallerim var ama gerçekleşir mi bilinmez:)
hoşbulduk canımm. evet canım geçen hafta düğün tarihi belli oldu canım. Gelinliğimi aldık beyaz eşyaları aldık, evi tutmak üzereyiz, mobilyalarda belli ama 6 ağustosta sipariş vereceğiz inşallah.. buketcim sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah nişanlandığını duydum. Düğün tarihi bellimi canımm
korkuyordum evlenmeden önce yapabilrimiyim nasıl olur ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok ve insanın sevdiği insanla evlenmesi aynı evde yaşaması çok güzel...
bazen hani iki sevgili kaçamak yapar bir erlere gider tadını çkartır gexer tozar eğlenir aynı sanki öyle bir garip değişik geliyor daha çok yeni güzel başladı umarım ömür boyu güzel gider
valla evlilik çok farklı belki hayalin bile ötesine gidebilirsin buket yani beklediğini istediğinden bile fazlası olabilir bir bakışın kocan canım sen uyu 12 kadar ben açarım dükkanı bile der :)))
sağol canım maşallah çok hızlısın hangi ara hallettin bunları gelinliğini hazır mı aldın da bu kadar çabuk oldu? 1 ekim olacak gibi canım salon bulduk ama sözleşme daha imzalanmadı haftaya imzalayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?