2011 gelin adayları buyrun sohbete

gunaydın zuzum, togephim, nilgünüm

zuzummm hayırlı olsun kuzum çok güzel olmuş
kaç oda kaç salon kaç para
huzurla otur inşallah içinde.

ayşem 3+1 ama ev kutu gibi bebişimm içi camlar hep yapılı 10 ay olmuş adam yeni yaptırmış ev gıcır:)) 275 e tuttum canımm sağolll canımmm buda aradan çıktııı

zuzum hayırlı olsun canım hep 4 ayak üstüne düşüyorsun maşallah diyeyim Kirasıda süper rahat rahat birikim de yapabilirsiniz. Bak bana diyordun hangi ara hallettin gelinliği diye işte bende öyle modaevlerini dolaşırken pat diye anlaştım geldim:) Kısmet işi bu işler

sormaaa canım ya 10 dkda ev tuttumm valla içimede çok sindi ev annemede 2 dk karşı komşum:))

hayırlısı olsun canım,ohh ne güzel annenle karşılıklı olması.oda sayısı iyi,kirası iyi..valla canım 4 ayak üstüne düşmüşsün bence...çok şanslısın,çok...inşallah diğer işlerinde böyle devam eder canım

zuhal çok sanslısın su gibi akıp gidiyor işlerin bunca zaman bekledin sabır ettin allah sana yol gösteriyor valla caınm çok iyi olmuş çok sevindim oda ayrı bir stresdi kolay değil kafana göre ev bulmak kimi ayarca arar kimide senin gibi şıp diye bulur kısmet nasip işi

ee şimdi sırada eşya bakmakta stres yapma yeişirmi demişşin ama yetişir on günde ev düzen bile var bir gününüzü eşyalara ayırın bütünleyen halı ve perde eşya alındıktan sonra çorap çöküğü hiç sıkıntı etme

yaseminnn hoşgeldin canım sende mi eylül geliniydin nasıl gidiyor hazırlıklar?

hoşbulduk canımm. evet canım geçen hafta düğün tarihi belli oldu canım. Gelinliğimi aldık beyaz eşyaları aldık, evi tutmak üzereyiz, mobilyalarda belli ama 6 ağustosta sipariş vereceğiz inşallah.. buketcim sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah nişanlandığını duydum. Düğün tarihi bellimi canımm

selam canım nasılsın nerelerdesin birlikte şafak sayıyıroduk sonra yok oldun
tarih belli olmuş az kalmış sanada yaseminvim

a.selam denizcim yaa net e çok fazla giremiyorum işyerinde bugün de cumartesi rahatım diye giriyim bakıyım dedim. evet canım çok şükür belli oldu :)) sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor evlilik

benimde nişanlşım evde uyuyor ben burdayım bu hep te böyle olacak denizcim :) Evlenince ben kahvaltıyı burda hazırlayayım uyanınca gelsin burda kahvaltı yapalım oturalım kapının önünde öğlen annem dükkana gelsin biz kocacımla çıkalım gibi hayallerim var ama gerçekleşir mi bilinmez:)

a.selam denizcim yaa net e çok fazla giremiyorum işyerinde bugün de cumartesi rahatım diye giriyim bakıyım dedim. evet canım çok şükür belli oldu :)) sen ne yapıyorsun canım nasıl gidiyor evlilik

korkuyordum evlenmeden önce yapabilrimiyim nasıl olur ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok ve insanın sevdiği insanla evlenmesi aynı evde yaşaması çok güzel...
bazen hani iki sevgili kaçamak yapar bir erlere gider tadını çkartır gexer tozar eğlenir aynı sanki öyle bir garip değişik geliyor daha çok yeni güzel başladı umarım ömür boyu güzel gider

valla evlilik çok farklı belki hayalin bile ötesine gidebilirsin buket yani beklediğini istediğinden bile fazlası olabilir bir bakışın kocan canım sen uyu 12 kadar ben açarım dükkanı bile der :)))

sağol canım maşallah çok hızlısın hangi ara hallettin bunları gelinliğini hazır mı aldın da bu kadar çabuk oldu? 1 ekim olacak gibi canım salon bulduk ama sözleşme daha imzalanmadı haftaya imzalayacağız

maşallah canım inşallahh her daim böyle gider. Rabbim huzurunuzu sevginizi saygınızı eksik etmesin canım.. Oyy bakim ben paşamla nasıl olucam :)) denizcim ama varya bende korkmaya başladım ayrı şehir ayrı yaşam inşallah güzel olur herşey..

canım seninde yakınmış çok sevindim şimdiden hayırlı olsun inşallah..

valla buketcim inanki bende anlamadım. gelinlik fiyatı sormak için girdik 2. dükkandı kataloglara bakıyordum birtanesini çok beğendim vee o oldu çok şükür içimede sindi.. herşey çok hızlı gelişti resmen bi düğün tarihinin belirlenmesine bakıyormuş herşey :))) ama çok güzel duygular yaa bu düğün aşaması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…