2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben çok yakınım aileme ondan ziyade gideceğin yerdeki ortamda çok önemli ben hiç zorluk çekmedim senelerdir aynı evdesin ve artık başka bir yaşam eş çok önemli dün karınm büktü artık dermanım kalmadı aynı annemin yaptığı gibi karnıma eliyle masaj yaptı hissettirmedi bana eksikliği eşimin hem annem hem babam hem ablam olarak görüyorum artık herşey o
kendi ailemede çok sık sık gitmiyorm zaten alış diyorlar :))) banada
korkulacak hiç birşey yok canım sadece mutluluğun tadını çıkar

bende çarşamba günü bir dolaşayım dedim 2. moda evi ile anlaştım Ama daha erken diye başlatmadım senin bitti mi daha dikilecek mi canım? Bende tarih kesinleşince başlatsam mı ki

oyy maşallah denizim yaaa her daim böyle olsun canım.. inşallah canım onunla aynı eve girelim hayırlısı ile tadını gerçekten doya doya çıkarmak istiyorum :)))

bende çarşamba günü bir dolaşayım dedim 2. moda evi ile anlaştım Ama daha erken diye başlatmadım senin bitti mi daha dikilecek mi canım? Bende tarih kesinleşince başlatsam mı ki

buketçim şuan dikiliyordur herhalde 6 ağustosta provam var eğer ki herşey ölçülerime göre tam dikilmiş ise gelinliğimii alıp öyle geleceğim istanbula ama herhangi kusur olursa tekrar bi prova daha yazdırılacak dedi ordaki çalışan.. buket bence ağustosta başlat:)))

bizde öyle konuşmuştuk ordakilerle ağustosun 2. haftası dediler ilk hafta beraber kumaşları seçecektik ben en iyisi temmuz sonunda kumaşı seçeyim ağustosun ilk haftası başlasında bir aksilik olursa düzeltmeye zaman olsun sağol canım

bencede öyle yap buketçim sen tedbirini alda.. inşallah kusursuz olur canım benim. ne kadar anlaştınız canım..

inşallahh canımm..

gelinliğin harikaaa buket bu tarz modellere bayılıyorum yaaa.. inşallah hayırlısı ile giyinmek nasip olsun canım benim...

bak buda benim gelinliğim :)
Eki Görüntüle 221677

sağol canım seninkiside çok güzelmiş özellikle etek uçlarındaki danteller harika duruyor İnşallah hayalimizdeki gibi yaparlar

sağol canım seninkiside çok güzelmiş özellikle etek uçlarındaki danteller harika duruyor İnşallah hayalimizdeki gibi yaparlar

sende sağolasın buketcim.. ayy inşallah buket inşallahh adama dedimki bak abi farklı tül güpür beğenirsiniz inanın çingenelik yaparım hiçte çekinmem dedim kaporamıda ister çeker giderim dedim.:)) adam diyoki abooo geline bak diyo kusura bakma abi ama ben nişanlığımda bu sıkıntıyı yaşadım beğendiğimi giyemedim gelinlik önemli dedim bunda çekinmem dedim tamam kardeş tamam diyor :)))

çok komik olmuş ama öyle yapmak lazım gerçekten. Biz güpürü almaya beraber gideceğimiz için o sorun kalmayacak ama dikişi nasıldır onu bilmiyorum

çok komik olmuş ama öyle yapmak lazım gerçekten. Biz güpürü almaya beraber gideceğimiz için o sorun kalmayacak ama dikişi nasıldır onu bilmiyorum

valla kayınvalidem kayınpederimde yanımdaydı :))) bende bilmiyorum canım inşallah kusursuz olur ne diyim çok cesaretlice sevindim ama ne yapayım çok beğendim:)) hayırlısı olsun inşallah..

valla kayınvalidem kayınpederimde yanımdaydı :))) bende bilmiyorum canım inşallah kusursuz olur ne diyim çok cesaretlice sevindim ama ne yapayım çok beğendim:)) hayırlısı olsun inşallah..

aboww bizim geline bak demişlerdir zaten üstü kapanacak dimi genliğin onun için nasıl birşey düşündün

aboww bizim geline bak demişlerdir zaten üstü kapanacak dimi genliğin onun için nasıl birşey düşündün

canım üstü de hakim yaka olacak şekilde kapanıcak yaka kısmında güpür olacak, kollar normal olacak ama bilek kısmı burdaki gibi olacak japon olan yerler etekteki güpürden olacak inşallah canım

beğendiğine çok sevindim canım..

canım bencede yaptırma kol felan bence o haliyle çok ama çok şık duruyor bu tarz birşey basitleştirebilir o yüzden katılıyorum onlara:))

beğendiğine çok sevindim canım..

canım bencede yaptırma kol felan bence o haliyle çok ama çok şık duruyor bu tarz birşey basitleştirebilir o yüzden katılıyorum onlara:))

hım herkes hemfikir bakıyorum da:) Birşey daha sorayım onuda benim dışımda kimse istemiyor belki sen benden yana olursun beline fiyonk yaptırsam mı şurdaki gibi

Eki Görüntüle 221695

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…