- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.641
maşallah canım inşallahh her daim böyle gider. Rabbim huzurunuzu sevginizi saygınızı eksik etmesin canım.. Oyy bakim ben paşamla nasıl olucam :)) denizcim ama varya bende korkmaya başladım ayrı şehir ayrı yaşam inşallah güzel olur herşey..
canım seninde yakınmış çok sevindim şimdiden hayırlı olsun inşallah..
valla buketcim inanki bende anlamadım. gelinlik fiyatı sormak için girdik 2. dükkandı kataloglara bakıyordum birtanesini çok beğendim vee o oldu çok şükür içimede sindi.. herşey çok hızlı gelişti resmen bi düğün tarihinin belirlenmesine bakıyormuş herşey :))) ama çok güzel duygular yaa bu düğün aşaması..
ben çok yakınım aileme ondan ziyade gideceğin yerdeki ortamda çok önemli ben hiç zorluk çekmedim senelerdir aynı evdesin ve artık başka bir yaşam eş çok önemli dün karınm büktü artık dermanım kalmadı aynı annemin yaptığı gibi karnıma eliyle masaj yaptı hissettirmedi bana eksikliği eşimin hem annem hem babam hem ablam olarak görüyorum artık herşey o
kendi ailemede çok sık sık gitmiyorm zaten alış diyorlar :))) banada
korkulacak hiç birşey yok canım sadece mutluluğun tadını çıkar
bende çarşamba günü bir dolaşayım dedim 2. moda evi ile anlaştımAma daha erken diye başlatmadım senin bitti mi daha dikilecek mi canım? Bende tarih kesinleşince başlatsam mı ki
buketçim şuan dikiliyordur herhalde 6 ağustosta provam var eğer ki herşey ölçülerime göre tam dikilmiş ise gelinliğimii alıp öyle geleceğim istanbula ama herhangi kusur olursa tekrar bi prova daha yazdırılacak dedi ordaki çalışan.. buket bence ağustosta başlat:)))
bizde öyle konuşmuştuk ordakilerle ağustosun 2. haftası dediler ilk hafta beraber kumaşları seçecektik ben en iyisi temmuz sonunda kumaşı seçeyim ağustosun ilk haftası başlasında bir aksilik olursa düzeltmeye zaman olsun sağol canım
bencede öyle yap buketçim sen tedbirini alda.. inşallah kusursuz olur canım benim. ne kadar anlaştınız canım..
inşallahh canımm..
gelinliğin harikaaa buket bu tarz modellere bayılıyorum yaaa.. inşallah hayırlısı ile giyinmek nasip olsun canım benim...
bak buda benim gelinliğim :)
Eki Görüntüle 221677
sağol canım seninkiside çok güzelmiş özellikle etek uçlarındaki danteller harika duruyorİnşallah hayalimizdeki gibi yaparlar
sende sağolasın buketcim.. ayy inşallah buket inşallahh adama dedimki bak abi farklı tül güpür beğenirsiniz inanın çingenelik yaparım hiçte çekinmem dedim kaporamıda ister çeker giderim dedim.:)) adam diyoki abooo geline bak diyo kusura bakma abi ama ben nişanlığımda bu sıkıntıyı yaşadım beğendiğimi giyemedim gelinlik önemli dedim bunda çekinmem dedim tamam kardeş tamam diyor :)))
çok komik olmuş ama öyle yapmak lazım gerçekten. Biz güpürü almaya beraber gideceğimiz için o sorun kalmayacak ama dikişi nasıldır onu bilmiyorum
valla kayınvalidem kayınpederimde yanımdaydı :))) bende bilmiyorum canım inşallah kusursuz olur ne diyim çok cesaretlice sevindim ama ne yapayım çok beğendim:)) hayırlısı olsun inşallah..
kolları özellikle bileklerinin çok ayrı bir havası var çok beğendim canım bende şöyle kol yaptırsam mı dedim ama kızlar annem nişanlım straplez kalsın kol yaptırma dediler
Eki Görüntüle 221692
alllahhhh hemşerim varmiş benim burda :) hayırlı ugurlu olsun...
beğendiğine çok sevindim canım..
canım bencede yaptırma kol felan bence o haliyle çok ama çok şık duruyor bu tarz birşey basitleştirebilir o yüzden katılıyorum onlara:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?