- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.661
teşekkürr ederimmmm canlarımmm güzell dilekleriniz içinn evi hallettim yaa içimede sindi ohhhh artık kolileri kucağımda taşır götürürüm:)))))))))
hım herkes hemfikir bakıyorum da:) Birşey daha sorayım onuda benim dışımda kimse istemiyor belki sen benden yana olursun beline fiyonk yaptırsam mı şurdaki gibi
Eki Görüntüle 221695
nerden hemşerimmmm çıkaramadım senii:))
:44:
buket bende senden yana olamıcam canımm bence gelinliğine farklı bişiy düşünmeeeeeee :90:
ben kendime yandaş bulamayacağım galiba Tamam tamam pes ettim oynama yapmıyorum sadece daha güllü bir güpür seçeceğim o kadar
sen o kolileri özellikle çorapları 1 ayda ancak taşırsın zaten zuzum
galiba tunceliden zuzum tunceliye selam olsun dedin ya
ayşem 3+1 ama ev kutu gibi bebişimm içi camlar hep yapılı 10 ay olmuş adam yeni yaptırmış ev gıcır:)) 275 e tuttum canımm sağolll canımmm buda aradan çıktııı
Tünaydın kuzularımmmm :))
Zuzum hayırlı olsun bak dualarımız kabul oluyor,gelinlerimizin işleri sular seller gibi akıp gidiyor çok şükür maşallahhhh
Çok sevindim canım tam istediğin gibi denk gelmesine,kirasıda çok uygunmuş şimdiden güle güle oturun canım :)
aaaa doğruyaa bebişimmm :86:
zuzumm hayırlı olsun canımmm çok sevindim annene yakın olmasına da denizim fas'a gitmiş beyfendi en yakın arkadası söyledi
zuzumm hayırlı olsun canımmm çok sevindim annene yakın olmasına da Denizim Fas'a gitmiş beyfendi en yakın arkadası söyledi
yaa selam olsun tunceliye dedin :)) o bakımdan hemserım dedım yoksa degilmisin ben mi yanlıs anladım ayrıca metın kemalın denız koydum adını ezgısını nık yapmıssın o bakımdan dedım
nickimin şarkı sözlerini çok severimm ondan koydum:)) ayrı bir ezgidir benim için..şafakkk tunceliii bebişimmm düğün için sayyıyordumm ondan yinede selamımı aldınyaa ayrıca sevindimm kızz:)))
teşekkürrr edrimmm canımm sizin dileklerinizlee birlikteee buldumm valla :))heycan sardııııı
zuzumm hayırlı olsun canımmm çok sevindim annene yakın olmasına da Denizim Fas'a gitmiş beyfendi en yakın arkadası söyledi
Yuuuuhh artık... Senin yanına gelmediği gibi haber vermeden birde Fas'a mı gitmiş... Fas'tırsın gitsin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?